שרשור התפקדות.

Blue Pencil

New member
שרשור התפקדות. ../images/Emo88.gif

כי היו הרבה הודעות היום, כי מעניין אותי לדעת אם אנחנו יותר מעשרה אנשים, וכי אני מחפשת תירוצים למה לא לעשות את העבודה בהסטוריה.
שרשרו הודעה שאתם קיימים בפורום, ותוסיפו מה שאתם רוצים. מסנג'ר, משפט, גיל, גובה, מה אכלתם היום בבוקר, מה אתם מרגישים לקראת פסח, כמה העבודה בהסטוריה מעצבנת אתכם, כמה השאלות על סנופקין מעצבנות אתכם, כמה בא לכם לסגוד כרגע לשקי-קקי, או כל מה שצץ לכם בראש. לעבודה!

אני בפורום../images/Emo196.gif../images/Emo88.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

מסנג'ר [email protected] גיל 13
כיתה ח' עיר ראשל"צ
גובה 1.54 נראלי.. אפילו פחות
מה אכלתם היום בבוקר חביתה וחלב עם קורנפלקס מה אתם מרגישים לקראת פסח סבבה[?] כמה העבודה בהסטוריה מעצבנת אתכם אין לי:O כמה השאלות על סנופקין מעצבנות אתכם יותר מדי... כמה בא לכם לסגוד כרגע לשקי-קקי מאחד עד עשר
אפס.

Blue Pencil

New member
מה?!?!?!

אני לא מאמינה שאתה ~ממש~ לא רוצה לסגוד לשקי-קקי!!
בושה, פשוט בושה.

mayaaa4

New member
MEEEE

מסנג'ר אין לי.. אייסי למרות שאני לא מתחברת כי המחשב למעלה מקולקל ורק שם יש אייסי ואסור לי להתקין במחשב הזה שהוא של אבא אייסי
טוב, חפרתי.. 134669527 משפט משפט.. נמנמנ.. למה לא? "Gravitation is not responsible for people falling in love." Albert Einstein גיל - 16 גובה - ממ.. שאלה טובה.. משו נמוך. טיהי ^______^ מה אכלתם היום בבוקר? ארוחת צהריים
מה אתם מרגישים לקראת פסח? מתרגשת לקראת הבומבמלה ^^" כמה העבודה בהסטוריה מעצבנת אתכם? המגן הקרב מעצבן אותי @_____________________________@ כמה השאלות על סנופקין מעצבנות אתכם !@#$%^&*)*&^%$#@!!!@#$%^&*)(_()*&^%$#@!!@#$%^&*)(_+_()*
כמה בא לכם לסגוד כרגע לשקי-קקי האמת שבא לי לישון, אבל גם סגידה זה פאנן. כל מה שצץ לכם בראש - בא לי מקדונלדס!!!!
!!!

כאילו../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

ההמבורגר עשיו משאירות של בעלי חיים הצ'יפס מבושל כמה וכמה פעמים בשמן וזה הופך את הצ'יפס לרעיל אם מטגנים אותו הרבה זמן בשמן.. והמיץ ענבים עשוי מ... מ... צבע מאכל!!

Blue Pencil

New member
../images/Emo205.gif

אגב, אתם לא אמורים לענות על מה שכתבתי ולהיות מומינאמא, אתם אמורים להיות מקוריים!
טוב אזמ. שקי-קקי זה סגידה, וצריך[!!!] לסגוד לו.
אם לא סוגדים לו, לפחות מפוצצים אותו על הגב או על הפנים של מישהו. באלי יםLים/יםאלים, תבחרו אתם. יםLים[או יםאלים] שליתה!
במיוחד כזה הנהגת איילון
>>שבט עמית
>>גדוד אלמוג
! נו, עוד 4 ימים.D: [בעיקרון הייתי אמורה לחזור לפני שישה ימים, אבל הגשם.הגשם.
] טופי. DD: הו, ויש לי את "חצות מעל סנקטפראקס"
טטטטטטטטטטווווווווווווווווווווייייייייייגגגגגגגגגג
DD: אה. ואני מחר בעזריאלי, ככה שזה יום מצוין לעשות מפגש.
*רמז?* ואנחנו צריכים מנהל[ת]!
ד-ח-ו-ף. אני רוצה להעלות קבצים.
פילסברי. הו פילסברי.
כשהייתי קטנה היינו קונים את הקרואסונים שלו, אבל עכשיו לא מוכרים אותם.
ניט. אני חושבת שאני אלך להכין פופקורן. D:

מתפקדת

אני פה...שלא תחשבו ששכחתי אותכםםם שם:מלי גיל:17.5 אייסי:342128020 יאללה בייייי

shvils

New member
מספר שלוש נוכח המפקדת!

לא אכפת לי שההודעה לא תקפה להיום...אייסי: 202083739 קרמבו בננה או רקמבו מוקה?... מוקה!!!!
(אבל עכשיו מותר רק קרמבו עם עוגייה על בסיס קמח תפודים) I like my woman like I like my beer, stout and bitter.
I dont have a dinking problem! I drinke, I get drunk, I fall dawn... no problem! If cannibalism be wrong, then I dont wanna be right! משהו לא נשמע לי הכי מושך בשק עם קקי... אולי אני פשוט מוזר... אבל מה זה חשוב?! מה שהכי חשוב עכשיו זה שחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויייייייייפפפפפפפפפייייייייייי!!!! *רוקד הולה עם ישבן חשוף*

למעלה