שרשור התפקדות

Virons

New member
שרשור התפקדות ../images/Emo150.gif

גניבה ספרותית מפורומים אחרים , זה שרשור התפקדות מי אתם מאיפה אתם אתם מנגנים? ומה הסטייל שלכם=] כמובן שגם תמונה אם אפשר

Virons

New member
אז אני אתחיל..

ליעד , גיטריסט סקספוניסט ובסיסט מאיזור השרון, נישה ג'אז ובלוז מן הסתם נגנים ישראלים אהובים: עומר אביטל עומר קליין אבי ליבוביץ דניאל זמיר (סורי אם שכחתי מישו) נגנים מחול אהובים: דיוק אלינגטון גורג שרינג ווס מונטגומרי טל פארלו בירלי לגרן ועוד... תמונה.. אולי אח'כ

אני אמשיך../images/Emo9.gif

אז אני נורית, גרה בחור נידח למדי ממש קרוב לשכם
.. ניגנתי שנה על קלרינט, אבל חוצמזה שממש אבל ממש שנאתי את המורה שלי אני לא זוכרת הרבה
. ה'סטייל' שלי מורכב מכל מיני אמנים שלא נראה לי שהם כ"כ קשורים אחד לשני: מיילס דייויס, ביל אוונס, דקסטר גורדון (אין לי ממש מושג מי זה או מה זה, אבל לפני כמה זמן התגלגל לידי דיסק שלו ואני מתה עליו
), אלה פיצ'גרלד, דיאנה וושינגטון, fania all stars (ג'אז לטיני מ-ש-ג-ע), כשהתחלתי לרקוד סלסה גיליתי מה זה ג'אז לטיני, אז אני אוהבת גם כל מיני זמרים ספרדים שמתאים לרקוד במוזיקה שלהם סלסה
... ואני תמיד תמיד אשמח להמלצות על ג'אז טוב..

elich

New member
סבבה אז גם אני

אלי 28 קרית אונו - מנגן סקסופון טנור + סופרן אוהב כמעט את כל סגנונות הג'אז בעיקר את ג'רי מאליגן, קולטריין, פארקר, דקסטר גורדון, וכל מיני אחרים טובים לא פחות

K uger

New member
הי

אלירן, 18, רמת גן אני מאזין לג'אז ובלוז בערך 4 שנים, לאחרונה הגעתי לפורום, אני נהנה לקרוא כאן דיונים (גם דיונים מלפני כמה שנים) על סגנונות, אמנים וכו', למרות שאני לא מבין כ"כ במוזיקה (מונחים כמו סולמות, אקורדים), ומעולם לא ידעתי לנגן על כלי כלשהוא אמנים מועדפים - ג'ימי סמית' (בגללו התחלתי לשמוע ג'אז), ווס מונטגומרי, ג'ו פס, קני בורל, דייב ברובק, מיילס, קולטריין, קנונבול בבלוז - ג'ון לי הוקר, לייטין הופקינס, קצת בלוז-רוק כמו Canned Heat שונא ביג בנד (יש יוצאים מן הכלל) וכנ"ל לגבי המלצות לג'אז טוב

orenharp

New member
אני

אורן, 25, מפוחית בלוז דיאטונית שמונה שנים, כתיבה וסולן ללהקת בלוז פעילה מאיזור המרכז. גר בנווה ימין ליד כפ"ס. רווק, בלי ילד, עם שישה חתולים, סוס שני טווסים ושותף - גם הוא נמנה על בעלי החיים. בלוז בלבד - כל הסגנונות. השפעות - דלתא ישן ביותר.

xXslashXx

New member
יאללה

רוני מאשדוד מנגן גיטרה 1.5 ומתחיל להיכנס לבלוז חזק השפעות ונגנים אהובים למיניהן: אריק קלפטון, גארי מור... לא בלוז: סלאש(גאנס נ רוזס),דיפ פרפל בוא נגיד הרוק הקלאסי

h i l a 8 6

New member
אז גם אני..

הילה 21 אשדוד מאוד אוהבת ג'אז גם אצלי האומנים לא קשורים כל כך אני אוהבת את צ'יק קוריאה מאוד מאוד לואי ארמסטרונג דייב בורבק ועוד כמה שאני בטוחה שבהם אני דומה לכולם ... ישראלים אני לא ממש מכירה למרות שאני מבלה די הרבה בשבלול אבל בכל זאת האמת היא שיש לי חלום ללמוד פסנתר אני מקווה לממש את החלום הזה בקרוב ...

גל אור

New member
שלומלום

אני שלומית, 29, לא מנגנת על כלום (גיטרה קלאסית בעברי הרחוק מאוד, אם אתם מתעקשים...). כנראה שאוהבת ג'אז, אבל עדיין לא יודעת מה בדיוק- אוהבת מאוד את אבישי כהן (קונטר') ודניאל זמיר, שומעת גם את עומר אביטל ו TWL (בקיצור- ג'אז ישראלי) וממשיכה בחיפושים אחרי עוד דברים שישבו לי טוב באוזן. בינתיים מתפקדת רוב הזמן כדנידינית בפורום

loomer4

New member
בכיף

אוריה ויצטום מירושלים, מנגן על גיטרה מזה שלוש שנים וחצי. פריק של בי-בופ והארד בופ (פרקר, גלספי, מונק, דיוויס, גורדון, מונטגומרי, לגרן, ווינטון קלי\ כל שאר החברים...)

Shards

New member
עונה

אני עומרי להב, מבנמינה, אני מנגן בפסנתר / קלידים (15 שנה), גיטרות (8), באס (חשמלית ואקוסטית, 7), עוּד (6), אקורדיון (5), מפוחית, חליל אירי, חלילית אלטו וכלי הקשה (4), ושר (7 שנות פיתוח קול). הסטייל שלי... נע עם המצב רוח, כרגע אני חבר בלהקת פ'אנק / פיוז'ן וג'אז מתקדם בשם Unyson, אבל בעקרון אני מלחין לתאטרון ומתוקף כך מתעסק יותר במוסיקה תזמורתית וקלאסית מודרנית, וג'אז קלאסי. כמה מהפרוייקטים הצדדיים שלי מכסים מוסיקה אירית, מוסיקה ערבית, ג'אז צועני, בלוז, ומחווה למרקוס מילר :) עומרי.

Virons

New member
רואים שאתה בסיסט מרקוס מילר הא ?

בסיסט מצויין .. זה נכון שהוא שר באלבום החדש שלו ?

Shards

New member
:)

הוא אכן שר בסילבר ריין, ומי שישמע את האלבום יוכל גם לשמוע את השירה של אריק קלפטון ומייסי גריי - ובכלל, אלבום מומלץ, מוסיקאים מצויינים אחד אחד.

למעלה