שרשור התחפושות שלכם...

חג פורים שמח!!|אוזן|

ואממ.. הנה חזיר מאולתר ב-5 דקות

חג שמח אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo58.gif

אני עכשיו חזרתי מביה"ס
וואאאאאי! כמה מחמאאאאות קיבלתי
בהחלט יצא לי מעולה השנה...
ומה איתכם
איך יצאאאאא
יאללה ספרו חוויות אנשים...

The Flash

New member
פורים שילי!!!

היה ממש אחלה מלא החמיאו לי על התחפושת תהיו נחמדים ותוריד סרטון של מגה שצילמתי על התחפושת שלי בבקשה ותגיבו גם כנסו לכאן http://briefcase.walla.co.il/n00biatch משם לתיקיית פורים בקבצים ותורידו את הסרטון!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

למה התחפשת? אני התחפשתי ל-K300 וכולם צחקו

ל י מ ו ן

New member
אהבתי לאלה.......קבל\י ח"ח

אגב זה רק אצלנו או שבאמת היו יותר מידי סטנים ומלאכים השנה?? פורים היה השנה כיף לאלה.התחפשתי אני וחברה שלי ל"שמות פס"קיבלנו מחמאות.חלק לא הבינו.חלק חייכו בנימוס והראו פרצוף של מה לעזזל???.אבל חפיייייייף במילא לא השקענו.הכנו את התחפושת בביצפר.בכלל פספסתי תהסעה לביצפר והיה דיי חראי כזה בהתחלה אבל אחרי זה היה סבבה. טוב קיצ רציתי לספר לכם על כמה תחפושות מגניבות:
שתי ילדות התחפשו לכלה ואחת לאשה בהריון ועשו כאילו לפני ואחרי.
שלוש בנות התחפשו לתאכלו תלב.
איזה 7 או 8 בנות התחפשו ביחד לאליעזר והגזר
7 בנות התחפשו לפרסומת של "בזק"כאילו אחת הייתה חמש והשאר היו שישה אפסים.
אחותי התחפשה לסנופקין החתיך מהמומינים
זאת שזכתה מקום ראשון בתחרות תחפושות התחפשה לילדה קטנה שרכבה על סבתא זה היה כזה מדלייייייייייייייייייק!
שלוש חברות שלי התחפשו לשוקולד מנטה מסטיק.
ילדה אחת התחפשה לאקווריום והיו עוד מלא אבל אני לא זוכרת עכשיו....... קיצר היה סבבה.וזהווווווווווווווווווווו!

גילוש30

New member
אני אמשיך../images/Emo13.gif

קודם כלל.. תודה רבההה וענקיתתתת לך, (תה צמחים) {סליחה, אין לי מושג מה השם../} שאת נתת לי את הרעיון
התחפשתי לשדונית, חצאית ירוה בהירה גופייה שחורה,{במקום ירוקה} ובמקום לשים ג'קט מצחיק כזה.. אמא שלי הכינה לי שכמייה , ז"א.. קנינו בד ירוק ככה מיוחד כזה.. עשינו חור לראש, וגזרנו את זה בצורת קשתות, ובכל שפיץ שיצא שמנו באחד פונפון ובשני פמון קטן כזה ..יצא מדליק לאללה בקובע.. לקחתי כובע של סנטה, הורדתי את הפונפון הלבן והפס הלבן, ובמקום הפונפון שמתי שלוש פונפונים ירוקים, ובקצה פעמון חצי יום הלכתי עם גרביון ירקרק, חצי יום שמתי עליו גרביים אדומות וחצי יום הורדתי את הגרביון כי הוא הציק לי, ונשארתי עם הגרביים והייתי אמורה להיות עם נעליים אולסטאר אדומות, אבל ביום שישי לא היה בחנויות במידה 38, אז הייתי עם נעלי בובה אדומות.. אני ישים תמונה כשנפתח אותם, ויכול להיות שזה נשמע נורא .. אבל קיבלתי מלא מחמאות.. :) ושובב תודה!!!!!!!!!!

גילוש30

New member
כמה תיקונים..

חצאית ירוה = חצאית ירוקה פמון=פעמון והגרביים האדומות היו עד לברך..

איזה יופי!

ובבקשה. אם בא לך לדעת, קוראים לי ג'ניפר... את יכולה להסתכל בכרטיס האישי שלי

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifפורים שמח!!!!

אצלנו בבית הספר היה מאוד כיף!! היו לנו כל מיני תחנות:
קעקועי חינה (חינם)
צמר גפן מתוק (גם חינם)
פופקרן (גם חינם...הקיצר הכל חינם!!!)
והיה לנו קייטרינג שלם בבית ספר
היו רולרים וסקייטים (להשאלה) וכמובן תחרות התחפושות.... אני כמובן השתתפתי בתחרות, אבל בגלל שנגנבו רולרים וסקייטים המורים אמרו שלא יכריזו על הזוכים עד שהכל לא יוחזר!!
(ושום דבר לא הוחזר) התחפושות המגניבות שהיו:
2 בנות שהתחפשו לנשיקות
אצילים
חג פורים
אדם וחווה (היה ממש מהמם!!!!) יהיה בטוח מקום ראשון
אבריל לאבין skater girl ועוד.....ועוד.....ועוד.... באמת חרשו השנה על המלאכים והסטנים והפנקיסטים! נ.ב- אני התחפשתי לוונסדי אדאמס!!!!

היי, זה התחפושת שלי....

גם אני התחפשתי לאבריל לווין אבל לא מקליף מסויים ויצא ממש חמוד..... חלק זיהו וחלק לק אבל העיקר שאני נהנתי.... אצילנו הפורים היה גם כייף, ממש כייף! כל שנה בפורים יש לנו אנשי השנה ואני וחבר שלי זכינו בזוג השנה (אנחנו הזוג היחיד אבל לי לא החפת כי אני שמחה ומאושרת וכייף לי!!!) (ואני טיפה משוגעת אבל כל מי שמכיר אותי יגיד לכם שאני לא מזיקה).

lee_1

New member
זכינו מקום 3 בתחרות תחפושות!

התחפשתי עם חברים שלי לעליזה בארץ הפלאות מימין לשמאל: הארנב הממהר עליזה חברה שלא קשורה לתחפושת אני- מלכת הלבבות מלך לב

גויבה

New member
פורים אצלי

אצלי בבית ספר התחפושות היו כל כך מאפנות אף אחד לא השקיע כמעט כולם התחפשו לפאנקיסטים, מלאכים שטנים פיות וחלק סתם צבעו תשיער האמתי ממש נהנתי ואפילו עליתי לשל)ב הגממר בתחרות תחפושות (התחפשתי למייקל גקסון ועכשיו כמה תחפושות יפות ומקוריות שחשבתי או ראיתי בביה"ס : מקום ראשון בתחרות תחפושות היה חלב תנובה כל כך תחפושת מעצבנת תמיד מתחפשים לדברים מהסוג הזה מקום שני היה חיפושית משה רבנו שבן התחפש אליה ושם חצאית מקום שלישי היה מין מתאבק עם מכנסיים קצרים שזייף ז גדול היו בנות שהתחפשו לזרבובים חלק לדחלילואני חשבתי עכשיו על רעיון מגניב לתחפושת דני שובבני

../images/Emo26.gifמריצה../images/Emo36.gif

היה ממש מגניב... היה אצלנו ילד שהתחפש ל***
הוא שם בלון ארוך כזה ומתחת לזה שני בלונים קטנים, וגלימה

Pagra Baleben

New member
פורים-סיכום יום ראשון../images/Emo152.gif

שבע וחצי בבוקר. אמא שלי מעירה אותי, ואני בקושי פותחת את העיניים. נשארתי עוד עשר דקות במיטה, ואחר כך קמתי. מסתבר שכולם כבר הלכו, ואני לבד בבית. כבר שמונה, ועדיין לא התלבשתי. אז כדאי להתחיל, לא? זהו, התארגתי, הכל מהמם, פתאום אחותי ניזכרת לבוא. היא מציירת לי עם טוש מיוחד את הסמל של הפלייבוי על הבטן (התחפשתי לשפנפנת פלייבוי),ואני הולכת לבצפר. הגעתי בשמונה ורבע, ומסתבר שחצי מהבצפר שלי לא יודע מזה פלייבוי. מה לעשות, נידפקתי בבצפר הכי חרא שיש. כמובן שאין לו גם תקציב-הביאו טרמפולינה, והמחנכת שלי התחילה לאפר אנשים. היא דווקא מאפרת נורא יפה
אחרי שהגעתי, התחלתי להסביר לפסיכופטים מזה פלייבוי, ועליתי לכיתה. המחנכת שלי החליטה ללמד אותי ריקודי שורות ברזילאים משום מה, ורק אני ועוד איזה חמש בנות רקדו. כל השאר טרפו את המשלוחי מנות. יצאתי, ואני יושבת על ספסל עם שכן שלי שהתחפש לאישה. פתאום אני קולטת ילד מכיתה א', שפתאום בא אליו, באמצע החיים, ושואל אותו: אתה זונה? התפוצצתי מצחוק
אחר כך הסתובבתי וגנבתי לאנשים שוקולד מהמשלוחי מנות
אחרכך המחנכת שלי איפרה אותי-אל תשאלו אותי איך הגעתי למצב הזה, זה פשוט קרה...אני לא אשמה! אחורי זה, בערב, עשיתי מסיבת תחפושות בבית שלי. אז איזה ילד מטומטם אחד החליט להדליק רימון עשן. ישר העפתי אותו. חולרע קטן
טוף, זהו
לכל מי שקרא!

למעלה