פורים-סיכום יום ראשון../images/Emo152.gif
שבע וחצי בבוקר. אמא שלי מעירה אותי, ואני בקושי פותחת את העיניים. נשארתי עוד עשר דקות במיטה, ואחר כך קמתי. מסתבר שכולם כבר הלכו, ואני לבד בבית. כבר שמונה, ועדיין לא התלבשתי. אז כדאי להתחיל, לא? זהו, התארגתי, הכל מהמם, פתאום אחותי ניזכרת לבוא. היא מציירת לי עם טוש מיוחד את הסמל של הפלייבוי על הבטן (התחפשתי לשפנפנת פלייבוי),ואני הולכת לבצפר. הגעתי בשמונה ורבע, ומסתבר שחצי מהבצפר שלי לא יודע מזה פלייבוי. מה לעשות, נידפקתי בבצפר הכי חרא שיש. כמובן שאין לו גם תקציב-הביאו טרמפולינה, והמחנכת שלי התחילה לאפר אנשים. היא דווקא מאפרת נורא יפה
אחרי שהגעתי, התחלתי להסביר לפסיכופטים מזה פלייבוי, ועליתי לכיתה. המחנכת שלי החליטה ללמד אותי ריקודי שורות ברזילאים משום מה, ורק אני ועוד איזה חמש בנות רקדו. כל השאר טרפו את המשלוחי מנות. יצאתי, ואני יושבת על ספסל עם שכן שלי שהתחפש לאישה. פתאום אני קולטת ילד מכיתה א', שפתאום בא אליו, באמצע החיים, ושואל אותו: אתה זונה? התפוצצתי מצחוק
אחר כך הסתובבתי וגנבתי לאנשים שוקולד מהמשלוחי מנות
אחרכך המחנכת שלי איפרה אותי-אל תשאלו אותי איך הגעתי למצב הזה, זה פשוט קרה...אני לא אשמה! אחורי זה, בערב, עשיתי מסיבת תחפושות בבית שלי. אז איזה ילד מטומטם אחד החליט להדליק רימון עשן. ישר העפתי אותו. חולרע קטן
טוף, זהו
לכל מי שקרא!