שרשור התחפושות הגדול

עזרה בחיפוש חפצים לתחפושת!

אנונימוס ירושלים, זה במיוחד מופנה אליכם! אני צריך עזרה!!!
מכנסיים צהובות!
חולצה צהובה שניתן לקשקש עליה!
חולצת פסים אדום-לבן, או חולצה לבנה שניתן לקשקש עליה!
מגפיים ישנים שניתן לקשקש עליהם באדום (או מגפיים אדומות)
סכין קצבים מפלסטיק (אני בספק אם יאפשרו לי לבוא לבי"ס אם כזאת אמיתית)
דם מזוייף אם מישהו יוכל לתרום יהיה נחמד, אבל אני יכול להשיג
ראש של פרה! (לא אמיתי!) עזרה, עזרה, עזרה!

tsf

New member
שרשור התחפושות הגדול

לא מצאתי אותו ב2 הדפים האחרונים אז פתחתי חדש
אתם יכולים לכתוב למה אתם מתחפשים (שוב) או פעם ראשונה אם לא כתבתם קודם.
וכמובן אתם יכולים לענות לי: אני רוצה להתחפש לרונלד מקדונלד בתור השטן = רונלד מקדונלד + קלשון + גלימה + אבזרי שטן את האחרונים יש לי, אבל זה משאיר את השאלה הגדולה: איך אני משיגה תחפושת של רונלד מקדונלד? בכל מיני הפגנות נגד מקדונלד ראיתי בתמונות שהם הצליחו להתחפש אליו, אז איך?!
אדיוס

shahar15

New member
../images/Emo154.gif פורים שמח.....

אלון בדיוק אמר כמה שרשורים למטה איך אמתחפשים.. קח רעיון ממנו.. ואיך לעזאזל מתחפשים לחתול רחוב?? היום היה לי יום טוב, מקווה שהוא ימשיך ככה...

adipo

New member
את יכולה

להתחפש לחתול, כמו שתמיד מתחפשים- אוזניים וזנב (משיגים בכל חנות תחפושות) ואז לבלגן את השיער ולשים בו כל מיני דברים שיראה ג'יפתי ומבולגן, ללבוש בגדים קרועים, או פאנקיסטיים, מרוססים בגרפיטי וכו' ואז תקבלי חתול רחוב:)

tsf

New member
בדקתי בשרשור הקודם אבל

אף אחד לא אמר שם איך אפשר להתחפש לרונלד מקדונלד... מאיפה להשיג את הבגדים שלו?

shahar15

New member
אוייייי..

הנה ההודעה של אלון מילה במילה: מכנסיים צהובות! חולצה צהובה שניתן לקשקש עליה! חולצת פסים אדום-לבן, או חולצה לבנה שניתן לקשקש עליה! מגפיים ישנים שניתן לקשקש עליהם באדום (או מגפיים אדומות) סכין קצבים מפלסטיק (אני בספק אם יאפשרו לי לבוא לבי"ס אם כזאת אמיתית) דם מזוייף אם מישהו יוכל לתרום יהיה נחמד, אבל אני יכול להשיג ראש של פרה! (לא אמיתי..!) ובערך מזה תנסה "לבנות" תחפושת.. לפי דעתי הדברים פה די קלים להשגה! חוץ מסכין קצבים א אמיתית וראש של פרה..

yaeltal

New member
או לחילופין-

להשיג איכשהו שלט של שם של רחוב (אם עוד לא נמאס ממשחקי המילים האלו......)

shahar15

New member
חחח יפה..:))

גם הרעיון עם השם של הרחוב:) למה אתם מתחפשים?

veganoren

New member
לי יש רעיון טוב למה להתחפש

אני מתחפש עם עוד מישהו לפרה ולראש שלה. אני הגוף הוא הראש.

Neta558

New member
תכין את התחפושת...

אתה לא צריך את אנונימוס י-ם, הרי גם הם הכינו את התחפושת, לא נראה לי שהם גנבו אותה מבובת הפלסטיק
מכנסים צהובים זה לא דבר שכיח במיוחד
בטח לא במידה שלך. ההמלצה שלי היא לבקר בשוק, זה לא יעלה לך יותר מדי שם... אח"כ תמצא לזה שימוש יצירתי (כרית, מישהו?) או תתרום את זה לחסר המזל שילבש צהוב
סכין קצבים אפשר להכין. אתה צריך מקל בגודל המתאים ושני משטחי פלסטיק. תגזור את הפלסטיק לצורת סכין, ותחבר למקל עם משהו ביניהם, שיהיה קצת נפח. תעטוף את זה בניר כסף ותטפטף שעווה אדומה מלמעלה. מגפים אם לא תמצא באדום, לך עפ שחור..הנעלים שלך מספיק מפחידות לטעמי
ראש של פרה..הממף...אתה יכול לחפש בובה ישנה...

למעלה