שרשור התוכנית "house of carters"

שרשור התוכנית "house of carters"

טוב אתמול דיברתי עם סיון והיא הציעה לי לפתוח שרשור על התוכנית של הקרטרים ואני חושבת שזה יחסית מוזר שהתוכנית כבר משודרת (האומנם שרק בארה"ב) אבל אני ינסה (בכל כוחי) להביא לכם כל שבוע את פרק השבוע. אז מי שחושב שמגיע שרשור מיוחד לתוכנית שיסמן בנושא
ומי שלא
. אהה ומישהו שלא ראה את הפרק של השבוע יכול להתחבר למסנג'ר ואני יתן לו את הפרק במלואו
זהו, עוד הצעות לגבי התוכנית ... לשרשר כאן
אהה ואוטוטו אני יעלה לכאן את הפרק הראשון+השני (צריכה לבדוק בקשר לזה) לשרשור הזה

אבל מאורה../images/Emo2.gif

בכל מקרה הפרקים רצים בכל אתר של בקסטריט אפשרי, אז אין טעם לטרוח..

אבל בכל זאת יש כאלו

שעדיין לא ראו את הפרק , ובכל אופן ... בפעם הראשונה ששמתי את הפרק ה-ראשון כולכן התלהבתן
אני ייודעת איפה אפשר למצוא את הפרק לפני שרוב האתרים שהבויז שמים אותם. אני עדיין חושבת שעדיף להעלות את הפרק , כי ככה רובכן רואות אותו ... וביום שאחרי זה אני יכולה לפתוח שרשור מיוחד לפרק. ובשבילי זה בכלל לא טירחה , דווקא זה כיף לעשות משהו טוב לפורום הזה (רואה הדר - יש אנשים שאיכפת להם)
אממ הנה פרק ששני פסיכולוגים מדברים על הקרטרים אחרי שהם ראו את הפרק הראשון - http://d.turboupload.com/d/1058176/2006-10-02_-_E_The_Vine_-_Carters_on_the_Couc.wmv.html תהנו ...

למה לפתוח שני שרשורים?../images/Emo12.gif

שיהיה שרשור אחד שבו את שמה את הלינק ובו כולן מגיבות ואמורות מה הן חושבות על הפרק

lidor love lee

New member
לא עדיף לחכות שזה יגיע לישראל../images/Emo35.gif כי

בטיוי זה יותר כיף לראות חעחע

עד שזה יגיע לישראל

יש טונות של זמן , רוצה לראות את התוכנית עכשיו כל עוד שהיא רלוונטית ? אם כן , תורידי את הפרק הראשון

Howie Girl

New member
חח גם ככה כרגע נפתח שירשור לזה אז

אין פה סיבה שנגיד כן או לא :0 ... ואפילו שכבר יש שרשור- אני אומרת לא
לדעתי זה לא חשוב כי אוקיי-ניק וכל זה. אבל הרעיון של הריאלטי מפגר ואני לא מייחסת לו ולמשפחתו חשיבות יתרה...

תקראו את זה ../images/Emo70.gif

זה לגבי כמה אנשים שבאמת ראו את התוכנית של הקרטרס ...
Cable newbies. Showtime's dark Dexter (603,000 viewers) and E!'s House of Carters (811,000) premiered modestly Sunday but improved on recent series averages.​
וזה אומר המון אנשים ראו את התוכנית

ורק שתדעו

שאני כבר מורידה את הפרק השני של הסידרה , והפרק הזה עדיין לא שודר
ומי שרוצה את הפרק שישלח לי נדנוד מחר למסנג'ר ואני אשלח לו
לילה
טוב לכולכן

טוב יש בעיה קטנה ,

שרק היום שמתי
עלייה. כביכול הפרק השני של הסידרה זה סה"כ הפרק הראשון
כלומר הפרק הראשון הוא בעצם מורכב משני פרקים מחוברים , כלומר שמחר הפרק השלישי יהיה מוקרן בארה"ב. כך שאת הפרק השלישי אני נראה לי אשיג רק במחר או בהמשך השבוע ...
על הטעיה , מקווה שתסלחו לי
ובכל מקרה ... מי באמת ראה את הפרק הראשון של הקרטרס

ח-ד-ש-ו-ת

לגבי האלבום השישי של הבאקסטריט בויז - חברה שלי שמעה שהסינגל החדש של הבויז יצא בחודש הבא לחנויות/רדיו
וקראתי בכתבה שניק אמר שהוא מקווה שאלבום יצא בסוף השנה כלומר עוד חודשיים
כלומר עוד השנה יהיה לנו את האלבום של הבויז
מאגניב , לא ...

למעלה