שרשור התבכיינות...

devilz

New member
שרשור התבכיינות...

כי מותר לי
ורע לי
רע לו אז רע לי... זה בסדר נכון? רע לו עוד מאז שהוא הגיע לשם... אבל לא כל כך רע... אבל שבוע שעבר.. באמצע הרגילה רצו להחזיר אותו למשפט.... ואז ניהיה לו נורא רע... אבל ממש רע.. עברנו הרבה דברים ביחד... אבל ככה עדיין לא ראיתי אותו... בקושי הצלחנו לשכנע אותו לחזור (אם מישהי זוכרת... אז שאלתי שבוע שעברעל נפקדות... בדיוק בגלל זה) אז הוא חזר..וויתרו לו על המשפט.. אבל הוא כבר הבהיר ששם הוא לא נשאר... וברור לי ששם הוא לא יכול להישאר כי זה לא יגמר טוב... ורע לי כי אני לא באמת יכולה לעשות משו לעזור.. ואני מרגישהה חסרת תועלת... ואני שונאת את ההרגשה הזאת... ואני אפילו לא יכולה לנחם אותו... כי כמה כבר אפשר לעשות את זה דרך הטלפון... וגם זה השבוע בקושי יוצא כי הוא באיזה אימון ודי אני צריכה אותו איתי והוא לא פה ודמט! מתי הפכתי לכזאת תלותית@?!@?!#$ ובמיוחד עכשיו שעובר עלי משו רציני ושעלול להיות נורא משמעותי... (מעדיפה לא לפרט ... מי שתבין תבין.. זה פשוט לא הפורום הנכון..) ואני צריכה אותו איתי.. פה איתי... והוא לא פה.. לא כי הוא לא רוצה .. אלא כי הוא לא יכול... וזה כל כך כואב:( ואני בעצם לא מבינה מה אני מנסה להגיד.. אני רק יודעת שאני מבולבלת.. ושכואב לי.. ואני רק רוצה חיבוק... רצוי ממנו.. אם יש עוד מישהי שרוצה להתבכיין... תשרשרו לכאן...

OgaliO

New member
לי אין על מה להתבכיין, אבל בכל אופן,

פה בשבילך
זה המקום לפרוק, לא ?? יהיה בסדר ליז

lia2sh

New member
../images/Emo201.gif עצוב שעצוב לכם...

אם את צריכה משהו-כל דבר, אני כאן בשבילך

לילי123456

New member
ממש ממש מבינה אותך../images/Emo201.gif וההתבכיינות שלי..

גם לחבר שלי קשה שם ואין לי איך לעזור לו
וגם במקום לחזור בשבת הזאת הוא סוגר אותה, שבת שנייה שהוא סוגר רצוף
זה כבר חודש בלי לראות אותו$@! וגם אני רוצה ממש חיבוק ממנו
כ"כ קשה לי...ועברו פחות משבועיים...[שלשבועיים אני רגילה כבר לצערי] שולחת לך חיבוק
אפילו שזה לא דומה לחיבוק שלו...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif יהיה טוב

ולא תמיד אנחנו יכולים לעזור במשהו =/ ואי איזה מעצבן זה שחבר משרת בקיבנימט ואין לו אפילו כוח לחזור הביתה

Clueless Maiden

New member
):

אני נורא מתגעגעת לחייל שלי, ואני רוצה שהוא יחזור. הוא סוגר השבוע, ואני כל כך מתגעגעת. הורג אותי השיחות האלה של ה5 דקות בשעת ת"ש, שרק גורמות להתגעגע עוד יותר. אפילו לא מספיקים לומר שום דבר. אופ ): אם זה לא התבכיינות, אני לא יודעת מה נקרא התבייכנות ><

devilz

New member
../images/Emo140.gif תודה לכן בהחלט העלתן לי חיוך../images/Emo9.gif

frolic

New member
גם אני רוצה להתבכיין..

רע לו שם!!!! אוף, כל כך רע לו שם, הוא אמר שהוא רוצה קב"ן!! עד לאן הגענו? והוא רק 7 חודשים במקום הזה, זה כלום, והוא יכול להתקדם מהתפקיד שלו.. אבל בינתיים רע לו!! הוא מתחיל "לעבוד" ב-8 בבוקר, מסיים ב-5 אבל מ-7 עד 11 הוא שוב "עובד" או מה שהוא לא עושה שם.. ורע לו! וכשהוא מתקשר ואנחנו מדברים.. אז הוא אומר שהוא מתגעגע, מתגעגע לחיבוקים שלי.. ואני לא יכולה לחבק אותו כי הוא רחוק.. והפעם כשהוא חזר הוא איחר, והוא קיבל על זה תלונה ובקרוב יהיה משפט, וכשיהיה משפט זה שבוע ריתוק. ואז זה אומר שחודש הוא לא יהיה בבית, כי הוא סגר עכשיו, ושבוע ריתוק - אז גם שבוע הבא הוא סוגר, ואז בגלל שזה התורנות שלו הוא יסגור שבוע שלישי... ורק אז הוא ייצא הביתה!! אוף נו.. מה אני יכולה לעשות???? אני אתחרפן בסוף.

יהיה בסדר../images/Emo201.gif מצטרפת להתבכיינות...

שלשום בכיתי כמו לא יודעת מה
לא דיברתי איתו איזה שלושה ימים כי הוא היה בשטח ולא ידעתי מה קורה.. והעומס בלימודים גם השפיע עלי.. אני מיואשת מהכל, והכל התחבר ביחד והתפוצץ בבכי מפגר... ואמא שלי עוד צועקת עלי "למה את בוכה!!!!!!" בזלזול כזה. דאמט. שלא לדבר על זה שחברה שלי הבריזה לי כדי להיות עם חבר שלה.. קיצר זה היה זמן אידיאלי לבכות
ואז אתמול הוא התקשר והייתי מאושרתתתתת.. רק רציתי לשמוע קצת את הקול שלו.. זה הכל.. אני כלכך מתגעגעת. והוא סוגר שבת השבוע
וכמו שמישהי כבר אמרה כאן - נמאס לי מהשיחות האלה של 2 דקות בשעת ט"ש.. כבר מזמן שלא הצלחנו לנהל שיחה כמו שצריך
אני מתגעגעת ורוצה חיבוק! שלו! בע.

devilz

New member
../images/Emo201.gif בינתיים תאלצי להסתפק בחיבוק שלי...

למעלה