שרשור השבוע

שרשור השבוע

שוב עברו שבועיים לדעתי מאז הקודם....איך אנחנו מתחילות את השבוע...
אצלי השבוע מתחיל בלי מזגן
---מסרב לעבוד...כבר מיום חמישי....משתדלים לברוח מהבית...למה
משתדלים לברוח מהבית אבל בחוץ לא יותר טוב מקווה לטכנאי היום ....אני מזמן.....כבר נמסתי למרות אהבתי המרובה לקיץ. אז בסופ"ש אישי היקר החליט הסוף לקיץ
ופתח בריכה בגינה....וכך בוטל הקיץ...
.... אז את שתתארגנו לכן בשרשור אני הולכת לנקות את הבריכה
מסוף שבוע עמוס ילדים וחיוכים בתוכה, למלא אותה מחדש ולבטל שוב את הקיץ ..
..מי איתי לבריכה??????

בלגן2

New member
שונאת שונאת שונאת קיץ../images/Emo178.gif

השבוע שלי נפתח בסימן רגיעה, אחרי שבוע לא קל בכלל של התקפות כאבים זוועתיות ווירוס שהחליט להצטרף לחגיגה. כמעט שלחתי את עצמי למיון ואז נזכרתי כמה לא כיף שם והחלטתי לחכות. אז השבוע הכל טוב
היינו בסופר על הבוקר, מילאנו את המקרר בדברים נחמדים וזהו. משתדלת לא לצאת מהבית בחום המזעזע הזה... ובנתיים טוחנת לי שלוקים (ההתמכרות החדשה שלי הקיץ).

ha1231

New member
../images/Emo178.gif אוהבת את הקיץ אך שונאת את הלחות

התקופה הכי יפה וכיפית בין עונות השנה הינה התקופה לפני הקיץ האביב שהכל פורח מהסביב. השמים כחולים והפרחים פורחים.

../images/Emo186.gif בררררר

- בוטל הקיץ.
אחרי טבילה ראשונה בבריכה עכשיו נעים ...הרוח והמים פשוט מקפאים..... דרך אגב בלגני השלוקים האלה מלאים בצבע מאכל....תעברי ל

בלגן2

New member
זק דרלינג

אמנם רוב השלוקים מפוצצים בצבעי מאכל, אבל אני מצאתי כאלו שאין בהם כלל וכלל צבעי מאכל!!!! תקחי ממני הכל הקיץ, רק אל תקחי לי את השלוקים
(בלעדיהם אני לא אגיע בשלום לספטמבר הקריר...)

זואילי

New member
../images/Emo67.gif אןף איתך זק

שוב חזרת לשלוש נקודות. אם את רוצה טכנאי מעולה למזגן (היה אצלי בשישי והתקין לי מזגן משו משו בחדר שינה פלאס תיקן את זה שמת בסלון) - תגידי לי ואשלח לך את טלפונו. שונאת קיץ, שונאת בריכה, שונאת שהמזגן מתקלקל.
אה, והשבוע הזה כמו שאפשר להבין - לא משהו אצלי.

יקרתי

תקראי שוב איך כתבתי מרוב חום ונמיסות חזרתי על משפטים וכתבתי בטעויות את עוד רוצה שאפסק נכון .... בחום הזה הכי קל בנקודות............................... רק בשבילך....
מה קורה? דיברת עם מי שצריך לדבר או שאני צריכה לצאת מהבריכה ולהציק לך.....

זואילי

New member
יקירתי בשבילך. מה זה יקרתי??

אולי התכוונת - יא, קר לי? ברור שכתבת באופן גרוע ביותר ואני סולחת לך בגלל שאין לך מזגן. דיברתי עם מי שצריך ואל תצאי מהבריכה ואל תציקי כי אין לי כוח לטלפונים עכשיו. אבל תודה בכל אופן. אני אגמור את קופסת הגלידה ואלך לישון עם פוך ומזגן. אולי בערב אני אהיה נעימה לסביבה. תודה וסליחה.

galim29

New member
זוזו מה קורה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

משהו באוויר.. כולנו בקריז? מקווה שהערב הגיע ואת נעימה יותר קודם כל לעצמך.. עזבי את הסביבה. אני פה אם תרתצי לשבור לי צלחת על הראש או סתם לשבת על

lior362

New member
חם מהביל לח

אז יצאתי עם הכלבים ועם חברה שיש לה עוד שלושה כלבים ונראנו כמו איזו חבורה הזויה מהשבר הסורי האפריקאי .. לא יודעת למה זה יצא לי סתםםם. היה חם מהביל ולח אבל מה ג'וני נהנה. היינו בפארק הירקון וואלה כמעט סנטרל פארק.

lior362

New member
../images/Emo91.gifפילוסופיה בגרוש

אז החלטתי להמשיך בשגרת חיי השגרתית כמו מריחת לק ברגליים למשל כדי לשמור על שפיות החיים הבלתי מובנים והבלתי צפויים . בכל מקרה בורא עולם מעביר אותי טוב טוב את השיעור הנדוש : הכי חשוב הבריאות , השאר כבר ייסתדר מעצמו ולא רק בקטע שלי, אני זה בקטנה , מכל מקום סובבות כל מיני מחלות נוראיות מקטנים ועד גדולים להזכיר לנו עד כמה אנו זמניים בעולם ושצריך להנות מכל רגע ולא לדאוג. תנו לזה שלמעלה :הוא הביא אותנו הוא כבר ידאג לנו . רק שאני אתחיל ליישם את זה ולא רק לנאום לכולם .....

galim29

New member
../images/Emo123.gif ככה אני נראיית ביולי אוגוסט

ככה אני רוצה להיראות ולהרגיש
אבל לצערי נראיית ככה
ומרגישה ככה:
סובלת בקיץ הזה כמו שבחיים לא סבלתי.... נוזלת מהרגע שיוצאת החוצה, יורדת רעננה ונקיה לרחוב ותוך 5 שניות נהיית עצבנית ובתוך מכונת כביסה בלי המים... עם גלי חום היסטריים בלילה... ונוסף להכל בימים האחרונים יש לי רמזים על ביקור קרוב של
המככשפה ואתמול אחרי שנה שלא נגעתי בהם לקחתי אדוויל.... ויש לי את הדקירות המוכרות אחרי 3 שנים של דיכוי מוצלח. אני היסטרית וממש אבל ממש לא מסוגלת להתמודד עכשיו עם המחזור שיחליט לחזור ובגדול... ויצאתי לדייט שני שהתברר כלא משהו בכלל וביאס אותי אחרי שעברתי את מחסום הדייט הראשון שעבר יפה.....
אז גם חיי ה-
לא ממריאים..... אז השבוע שלי לא מוצלח כל כך...
אבל אוהבת אותכן

מישמש33

New member
אני והקיץ החלטנו על פרידה הדדית

יותר נכון, החלטה חד צדדית, שלי כמובן, זה קרה לפני כמה שנים עת פגשתי את דקא לראשונה, אבל מה הוא די נודניק הקיץ הזה לא מוותר לי תמיד חוזר לעיתים מוקדם יותר או מאוחר יותר, אבל בסוף תמיד שם. אני נמסה באופן לא רגיל, לא יכולה להיות מחוץ למזגן 2 שניות והעצבים רופפים רק מהמחשה לצאת החוצה.

gui1

New member
מתה על הקיץ

למרות הלחות הדביקה והמבהילה , זוהי תקופת השיא של ההבשלה והמוחצנות תקופה ששמים פס על העולם עם עקבים מצקצקים ולפסטיק על השפתיים ומשקפי שמש שמגיעות עד הברכיים יש בו קלילות ואש שככ שורפת שזה ממש כייפ להיות ארנבת [ בגלל החרוז ]

לוואנדר

New member
מצטרפת אלייך ג'ויי- חולה על הקיץ

כל עוד לא צריך שכבות של בגדים. מה גם שקל לעשות כביסה. ובכלל נולדתי בקיץ אזי... הבנתי שההעדפות שלנו קשורות לתאריכי הלידה. אני

מיכל235

New member
שונאת את הקיץ ../images/Emo46.gif

רוצה שכל השנה יהיה רק חורף, אבל לא חורף כמו שיש אצלנו אלא חורף אמיתי עם שלג
איזה כיף זה יכל להיות
. תמיד אני סובלת בקיץ מהחום ומהלחות הנוראים, שונאת להיות רטובה כל הזמן. עם מזגן קר לי ובלי מזגן חם לי, אז פותחת וסוגרת את המזגן כל הזמן. השבוע התחיל אצלי לא כל כך טוב, הייתי קצת בדיכי היום הדקא והחום הנוראי לא תרמו גם כן למצב הרוח. וכאבי השחלות שחזרו בעוצמה מוגברת יותר משעות הצהריים לא תרמו גם כן למצב הרוח. אבל לאחר שיחה עם זואילי כבר ניתן היה לראות קצת
. אז מקווה שהשבוע ימשיך לא כפי שהתחיל.

זואילי

New member
איזה נשמה טובה את מיכלי

כבר אמרתי שאת
וגלים חשבה שהתכוונתי אליה... ואת בכלל עודדת אותי - ואז כבר נפרץ הסכר. חזרתי להיות נעימה לעצמי ולסביבה.
תודה ומצטרפת לתקווה שהשבוע ישתנה לטובה.

למעלה