שרשור השאלה הקטנה

SiC

New member
תשובה

כשאתה עושה offer to clubs זה מציע לכל הקבוצות *בעולם* ולא רק בארץ...

kobisa

New member
תודה גבר ולמי שביקש שאני אלמד לשרשר

שילמד אותי

Tomerl050

New member
בבקשה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=13&a=58222&c=635&sc=0&ssc=0 קרדיט לטל (t-man( מפורום 13- היאבקות WWE

gute7

New member
איפה קונים את FM2007

מישהו מכיר חנות במרכז שיש בה כבר את המשחק? ועוד שאלה, כשמשחקים (בדמו לצערי) חלק משחקני הספסל הולכים ליד הקווים, מה זה אומר?

yaelutra

New member
אפשר לקנות בבאג

ויש מלא חנויות ברשת שמוכרים את זה בהזמנה מוקדמת כלומר שאם תזמין עכשיו תקבל את המשחק דבר ראשון שבוע הבא

yaelutra

New member
איך משפרים שחקנים?

כלומר בדרך היעילה ביותר לדוגמא בן סהר או כל שחקן נוער אחר

sok777

New member
..

יש כל מיני דרכים. למשל יש לך חלוץ בן 17 שזיהית שיש לו פוטנציאל ענק. אתה יכול לבנות לו תוכנית אימונים משלו, או לפחות לשייך אותו לאחת שתהיה לו טובה [מה שהוא צריך להשתפר ומה שלא ולשנות אותה מדי חודש נניח]. כדאי לנסות לתת לו כבר כמה משחקי בוגרים או להשאיל אותו [למשל מקבוצה בליגת העל לליגה לאומית]. לתת להם נסיון, אימונים טובים. בטוח שכחתי כמה שאזכר אח"כ..

CKYEN1

New member
אם כבר הזכרת

אם כדאי לעשות תוכניות אימונים ייחודיות (כלומר לכל קבוצה שונה כגון אימונים קשרים, חלוצים ומגנים) או עדיף אימונים כללים?

sok777

New member
פותחים בTraining

בSchedules ואז NEW ואז האופציה היחידה שיש לך.

gute7

New member
שחקני ספסל

שחקני הספסל משום מה זזים ליד הספסל תוך כדי משחק, מה זה אומר? שהם מתחממים? עצבניים? למישהו יש מושג?

gute7

New member
מתחממים על דעת עצמם?

אני יכול להגיד לחלק מהם להתחמם? איך קובעים?

sok777

New member
אי אפשר להגיד..

אני חושב שזה בעקרון להתחממם, אבל זה טיפשי שזה על דעת עצמם או מאמן מהספסל ש"אמר" להם.

TomZiZi

New member
אי אפשר להעביר בחלון חורף

יש שחקנים שאם אני בא לקנות אותם נגיד בחודש נובמבר (בתקווה להביא אותם בתחילת ינואר), כתוב לי כשאני בא לסגור את העסקה שהם יגיעו רק ב1.7? מה הסיפור שלהם?

TomZiZi

New member
ואני לא מדבר על שחקן בלי חוזה!

או כזה שיגמר לו החוזה בקיץ.

aviv19945

New member
איך משיגים מנגר 2007FM?

האם אפשר לקנות נגיד באופיס דיפו טוסאראס? תודה.

למעלה