שרשור השאלה הקטנה

Modest Yakir

New member
אנשים עזרו מעט לחייל שלא ראה בית

חודש... מאז אנפורגיבן אבדתי את הצפון, אני לא יודע מה קורה, אני לא יודע מי נגד מי ומה קורה... אז אם אפשר כולל ספויילרים משבוע אחרון, לספר לי מה היה ב: ראו לאחר הניצחון של סינה. SD (היה כבר נו מרסי?) ו-ECW, שמעתי שעכשוי גם להם יש פיי פר ויו? אה?! בבקשה מלאו אותי בחדשות, כי קשה ביום וחצי לראות 3\4 תוכניות ראו 3\4 תוכניות SD ו-3\4 תוכניות ECW. תודה לכול המספרי סיפורים שעוזרים לי כשאני אוהב אותם! וכן!!!! אני עדיין מנאייייייק! אבל איכותי

BeN ShaDe

New member
פשוט וקל.

לך למאמרים , כנס לדיווחי ראו , סמאקדאון ו-ECW ותתעדכן.

Modest Yakir

New member
אמממ תודה... אבל ביקשתי

רק שתגלו לי בקצרה, מה היה בכול תוכנית..... ולהסביר לי דברים כמו על הסייבר(מאיפה זה צץ?) ועוד דברים.... אם זה לא ממש קשה לכם...

hirshfe

New member
בקצרה כולל ../images/Emo58.gif עד סמאק של מחר

ובלי סדר כרונולגי ראו אליפות ה-WWE אצל סינה, הוא הגן שוב על התואר בקרב כלוב נחמד נגד אדג' ושמר בין יבשתית - יש אלוף בין יבשתי חדש ג'ף הארדי זוגות הכל אותו בולשיטו DX בשני האחרון התחילו פיוד טרי טרי עם אדג' ואורטון אומגה ניצח את קיין ושלח אותו הבייתה (או במילים אחרות לסמאק) סמאק נו מרסי היה בראשון הזה בוקר טי שמר על תואר שלו בקרב מרובע נגד בטיסטה, לאלשי ופינלי קנדי ניצח את טייקר לונדון וקינדרקאק ניצחו את הבולנדינים רייריי ניצח את צקאבו הארדי את הלמס (בקרב לא על החגורה) והכי חשוב בנואה חזר וניצח את רגיל ועשיון הספויילר למחר התחל ספויילר בנוואה ניצח את קנדי והוא אלוף ארה"ב החדש |הדגש{סיים ספויילר ECW - שום דבר מעניין אהה וכן קורט אנגל ב-TNA

Swanton Bomb

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

|מוסיקה של סיכום שבועי| * ג'ף הארדי זכה באליפות הבין יבשתית * התקיימה תוכנית מיוחדת של RAW בה הוכרז המיין איבנט לסייבר סאנדיי- סינה נגד בוקר נגד ביג שואו. בין היתר, אורטון ואדג' איחדו כוחות. * התקיים נו מרסי- קינג בוקר ניצח את בטיסטה, לאשלי ופינלי קנדי ניצח את טייקר בפסילה מאט הארדי ניצח את גרגורי הלמס L&K ניצחו את קייסי ג'יימס ואיידול סטיבנס ריי מיסטיריו ניצח את צ'אבו גאררו בקרב ספירה בכל מקום MVP ניצח ג'ובר ו................................ כריס בנואה חזר וניצח את ויליאם ריגל בקרב מדהים!!!!!!!!!! * כריס בנואה ניצח את קנדי והוא אלוף ארה"ב החדש. * קרב ההדחות בסרבייבר סיריס יהיה- 3 מRAW נגד 3 מסמאק נגד 3 מECW * שבוע הבא יש קרב I QUIT בין ריי לצ'אבו ואחריו, ריי יוצא לחופשה. * בדצמבר יש PPV לECW- דצמבל טו דיסריממבר (יענו כמו נובמבר טו ריממבר המיתולוגי) אממממממ.....זהו, מקווה שעזרתי

Modest Yakir

New member
אמממ ממש תודה! לשניכם!

אמממ אבל מה עם טרקאיי? MVP והסיני? ומה עם דה מיז? יש איתם דברים חדשים? וDTD זה פיי פר ויו שמחליף פיי פר ויו כולשהו? ומתי יהיה את הסייבר הזה?

Fat Man Walking

New member
בעעע ספויילרתי לסמאק

חטפתי 2 ספויילרים גדולים =[ סעמק לפעמים אני דפוק יותר מידי....

Fat Man Walking

New member
לא ממך, אלא מאומש

אני יודע שזה פאק שלי, את ההודגעה שלך לא פתחתי בכלל כי רשמת בכותרת שיש ספויילר, אבל משום מה באותו רגע חשבתי שאין בהודעה של עומרי ספויילר מסמאק וקראתי... לא מאשים פה אף אחד חוץ מעצמי...

MakingImpact

New member
עדכונים. הרבה ../images/Emo58.gif!

RAW: - שבועיים אחרי אנפורגיבן,היה לאדג' קרב חוזר על האליפות נגד סינה בקרב כלוב אך הוא הפסיד בגלל התערבות של DX. - ג'ף הארדי זכה באליפות הבין יבשתית מג'וני נייטרו. - היה לאורטון וקרליטו קרב חוזר בו אורטון ניצח וסיים את הפיוד. - ריק פלייר פתח במיני פיוד עם הספיריט סקוואד בו ניצח 3 חברים מהספיריט סקוואד בקרבות 1 על 1 שבוע אחר שבוע. - הפיוד של DX עם המקמהנים נגמר סופית. המקמהנים לא הראו את עצמם מאז אנפורגיבן. - ביום שני האחרון,היה ספיישל מיוחד של ראו של 3 שעות ש40 דקות מהם היו פרסומות :/ - סינה,בוקר ושואו התחילו בפיוד על "אלוף האלופים" וייפגשו בקרב משולש במיין אבנט של סייבר סאנדיי. - בספיישל המיוחד של ראו,אדג' הזמין את אורטון לפינת הקאטינג אדג',הוא אמר לו שDX דפקו את שניהם. שבגלל טריפל אייץ',רנדי אורטון איבד את אליפות העולם לאחר שבוע ובגלל שון מייקלס אדג' הפסיד בקרב כלוב. הוא אמר לו שהם יכולים לחבור ביחד ולחסל סופית את DX ואורטון הסכים - תצפה לאורטון ואדג' נגד מייקלס ואייץ' בסייבר סאנדיי. - בספיישל המיוחד של ראו,קיין הפסיד לאומאגה בקרב שבו המפסיד עוזב את ראו ונאלץ לעזוב את ראו. - את תוצאות הראו האחרונים תוכל לקרוא בדיונים בתפוז,אני לא צריך לפרט פה על תוצאות של כל תוכנית שהייתה. SmackDown: - קינג בוקר עדיין האלוף לאחר שניצח בפטאל פור וואי בנו מרסי בו נלחם ב: בטיסטה,בובי לאשלי ופינלי. - מיסטר קנדי ואנדרטייקר פתחו בפיוד וכנראה הפיוד הסתיים לאחר שמיסטר קנדי ניצח בפסילה את אנדרטייקר בנו מרסי לאחר שטייקר תקף עם החגורה של אליפות ארה"ב את מיסטר קנדי ונתן לשופט טומבסטון. - כריס בנואה חזר בנו מרסי בקרב מול וויליאם ריגל בו ניצח בנואה. בספיישל של ראו,כריס בנואה ניצח את שלטון בנג'מין. - לונדון וקנדריק עדיין אלופי הזוגות לאחר שהביסו את אידול סטיבנס וקייסי ג'יימס בנו מרסי. - ריי מיסטריו ניצח את צ'אבו גאררו בנו מרסי בקרב הצמדות בכל מקום ובעוד שבוע(שישי הבא) יילחם נגד צ'אבו בקרב "אני נכנע" בו המפסיד עוזב. 99% מיסטריו מפסיד בגלל שהוא אמור לעבור ניתוח בעוד שבועיים ברגל. - התחיל פיוד מעניין בין גרגורי הלמס למאט הארדי(לא על אליפות משקל קל) ובנו מרסי,מאט הארדי ניצח את גרגורי הלמס. המפוטרים בחודש האחרון: - קיד קאש. - פראנסין. - ג'אסטין קרדיבל. - גאנר סקוט. ועכשיו אני ממש חייב לזוז,אז מקווה שזה הספיק.

אוקיי ../images/Emo58.gif מכל מאורעות השבוע

בקצרה אבל הנה זה בא: רו- סינה ואדג' נלחמו גם בקרב כלוב באחד מהרואים אחרי אנפורגיבן וסינה ניצח בעיקר בעזרת DX שהיו נמצאים במיני פיוד עם קייד ומורדוך. התחיל טורניר על אליפות אנשים ועכשיו אנחנו בשלב הראשון. קיין ואומאגה היו בפיוד עד לרו האחרון שהיה מין ספיישל של כל הבראנדים של 3 שעות שבו אומאגה ניצח את קיין בקרב המפסיד עוזב. ברו האחרון אדג' גם חזר עם הקאטינג אדג' ואירח את רנדי אורטון ושניהם התאחדו נגד DX. אהה וג'ף הארדי זכה באליפות הIC לפני שבועיים והוא בפיוד עם נייטרו. סמאק-קינג בוקר לאשלי פינלי ובאטיסטה ערכו קרבות ביניהם בסמאקדאונים האחרונים ובסוף טדי לונג הכריז על קרב מרובע ביניהם על אליפות העולם בנו מרסי. טייקר בפיוד עם קנדי, L&K בפיוד עם שני חדשים(איידול וסטיבנס) וגרגורי הלמס בפיוד עם מאט הארדי. בנו מרסי הארדי ניצח את הלמס וזכה בחגורה, L&K שמרו על החגורות, קנדי ניצח את טייקר בפסילה ובוקר ניצח בקרב המרובע. אהה כן דרך אגב בנואה חזר ונתן קרב טוב מאוד מול ריגל. בסמאק האחרון בנואה זכה באליפות ארה"ב מקנדי. ECW-את זה אני לא כל כך רואה כי אין לי זמן אבל ממה שראיתי מאט סטרייקר עוד בפיוד עם סנדמן, פאנק בפיוד עם נוקס וביג שואו מנצח כל מה שזז. בECW האחרן היה טורניר של סטריפ פוקר בין קלי קלי, השניה מECW ששכחתי איך קוראים לה, מריה, קנדיס, אשלי ועוד אחת מסמאק ששכחתי את שמה ובסוף קנדיס ומריה התאבקו עירומות לגמרי(עם צנזורה). מקווה שעזרתי ואם שכחתי משהו תשלימו

pufpuf

New member
שרשור השאלה הקטנה

כך שאלה או בקשה יש לשרשר לשרשור זה בלבד אחרת היא תמחק

connex

Active member
אווןהארט ובריטיש בולדוג לאחר הדפיקה

הדפיקה במונטריאול כמובן.. השאלה היא האם אוון הארט שנשאר בWWE ולא הצטרף כמו שאר החמולה לWCW עשה פייס טרן בעל כורחו או שנשאר היל? ודיווי בוי שחזר שנה אחרי לWWE חזר בתור פייס או היל?

Rock n Sock

New member
תשובות

אוון הארט היה לתקופה של שבועות ספורים בחוץ אחרי סורבייבור סיריס והדפיקה כנראה בגלל חיכוכים שהיו לתקופה קצרה בינו לבין ברט (שרצה שאוון יעבור איתו ל-WCW יחד עם הבולדוג וג'ים ניידהארט ואוון השתכנע להישאר ב-WWF). אוון חזר לפעילות ב-IYH שאחרי הסורבייבור ותקף את מייקלס, הפך לפייס ואימץ את הדמות של ה"בלאק הארט", הוא עשה שוב היל טרן ב-1998 כשתקף את קן שמרוק והצטרף לניישן אוף דומיניישן. הבולדוג חזר ל-WWF ב-1999 כפייס ובתחילת הריצה הזו הוא היה סביב המיין איבנט לזמן מה והתמודד כמה פעמים על התואר העולמי עד שהפך להיל כשהתחיל פיוד עם דה רוק.

connex

Active member
תודה רבה-ועוד משהו

איך השתלב בסטורי ליין הבלו בלייזר? עד כמה שאני זוכר אוון נהרג כשהיה בגימיק הזה

Rock n Sock

New member
בעיקרון הבלו בלייזר באותה תקופה

היה עונש שניתן לאוון. בתקופה שהוא היה בצמד עם ג'ף ג'ארט הכותבים היו מעוניינים שהוא ירדוף אחרי דברה (המנג'רית שלהם) במטרה להשיג אותה, אך אוון לא רצה שהילדים שלו יראו את אבא שלהם מעוניין במישהי אחרת שהיא לא אמא שלהם וסירב לגלם את הדמות, כעונש הוא קיבל פעם נוספת את דמות הבלו בלייזר, אותו הוא היה אמור להפסיק לגלם מעט אחרי אובר דה אדג' 99'.

למעלה