שרשור הרשמה לצלומים.

Human Nature

New member
שרשור הרשמה לצלומים.

(גם אתם מתרגשים כמוני?
) "ארץ נהדרת" חוזרת, ואתהּ חוזרים הכרטיסים והצלומים. מכורים יקרים, הרשמו בהמוניכם
הפעם, בניגוד לעונה הקודמת, החוקים שלי יהיו נוקשים יותר. אני לא אצלצל וארדוף אחרי אנשים, אלא הם ירדפו אחרי. כל מי שלא יודיע עד היום האמור (מבלי לקבל אישור ממני), פשוט יחָשב בעיניי כלא מגיע. אז כדי למנוע אי-נעימויות
הצלומים השבוע יתקיּמו באולפני מימד (רחוב הברזל 3), ביום רביעי (27/10) בשעה 19:30. לפורום יש עשרה כרטיסים. אני מודע לקוצר הזמן, אך גם לי הודיעו רק כרגע. אנא הודיעו לי עד יום שני אם אתם מגיעים או לא. את החוקים אתם יכולים למצוא פה.

greeneye

New member
הו, אבי!

יש לך את הטלפון לכרטיסים? (הוא חדש? לא הצלחנו לתפוס אותם כ"כ). יש מצב שאתה מביא לי באייסיקיו? *תודה!*

PopPy

New member
אני + 1

צילומיםצילומיםצילומיםצילומיםצילומיםצילומיםצילומיםצילומיםצילומיםצילומיםםםםםםם!! *התקף* בא לי. נורא נורא. כןכן. צילומים. ^-^

mikels1

New member
אני מגיע...

אני+1.. אני מזה מתרגש לקראת ההעונה השנייה! מקווה שנשאר לכם כרטיס או שניים..

שבוע וחצי לפני השידור?!

אוי ואבוי!
. תהנו, בכל מקרה. אין לי זמן להגיע עד לת"א
. ניר.

greeneye

New member
*בוכה*

אני רוצה שלס. ואבי. ופורום קיציס ופרידמן כולו באיחוד מרגש. וקיציס. ופרידמן. ובא לי גם דב. ואלי. ומריאנו. אבל במיוחד אלה שלמעלה, הפורומיסטים האלה. והצמד ההוא. החמוד. וע

מלאכית16

New member
אהההההעעעאאההה....../images/Emo110.gif|קר|

זה חלום שמתגשםםםםם..
מממ...אם יש עוד כרטיסים אני אקח אחחחדדד... חשבתי שהצילומים יהיו ביום של הפרק הראשון (7.11) שזה יום לפני הגיוס שלי, והתבאסתי מזה שאני לא יכולה לבוא....

מלאכית16

New member
ואהההה....../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif|קר|

זה הפך להיות צילומי מלווים, ולא חברי פורום
*מקווה שבועז יאשר לי כרטיסים בנפרד*

למעלה