שרשור הרשמה לצלומים.

באמת? חחח...

אבל זה יהיה מביך אני אצטרך מלווה אני בחיים לא אבוא לבדי אני ר-ו-צ-ה לבוא אבל זה נגמר מאוחר ואמא לא תתן לי ללכת
אלא אם יש לי מלווה שיחזיר אותי באוטו של אמא או מונית אמממ אני חיבת לתת שם? אני לא יכולה לתת אתה השם של המלווה כאלו ואת שלי אני אגלה-בהתפעהה! שם? למה אני לא יכולה כמו שלובה עשתה להגיע לאולפן בלי רעש וצלצולים בלי קשר לפורום ולפנות עליך?

Human Nature

New member
יקירה, |טל| †

כמה דברים- 1. כששלי הגיעה בפעם הראשונה לא הייתי המארגן, כך שאין לי מושג מה היא סכּמה עם אתי (בכל מקרה יש לי את הפלא של שלי
). 2. לגבי שם לא אהיה עקשן במיוחד. לגבי פלאפון, לצערי, אאלץ להתעקש (ושוב, אני לא אתקשר אלייך בכלל. אני רק צריך שהוא יהיה קיים אצלי בזכרון). 3. את יכולה להרשם עם מלווה. לפי התחזיות שלי תוכלי להביאו
4. אני ממש אשמח אם תגיעי =)

love amor

New member
ואם אין לה פלאפון?

נראה לך שהיא תביא ת'מ'ס שלה בבית?! חחחחח

בדיוק אני מש לא מתכוונת להביא ת'מס

שךל הבית ופלא אישי אין לי ואת הפלא של אחי או אמא שלי לא יתנו לא נתנו לי גם כשנסעתי לאן שהוא רחוק אגב סליחה שיצאתי בלימ לחזור ובלי לומר כלום כשניסתי לחזור אמא שליכ בר חטפה עלי קריזה ולא נתנה לי לחזור לאינטרנט סליחה

אני מאוד רוצה לבוא אבל ייתכן ש

שאמא שלי לא תסכים כי זה נגמר מאוחא חייבים טלפון ופלאפון?

sweet b

New member
לובה הלכה איתי בפעם הראשונה

היא התקשרה לאולפן וביקשה להצטרף לקהל אבל זה היה בפעם הראשונה בשניה אני לא יודעת גם לא בשלישית...

אני אסביר לך משהו... ../images/Emo16.gif

רוב התוכניות בטלוויזיה עושות את עצמן בשידור חי, אז זהו- הן לא. ביניהן גם ארץ נהדרת, שמצולמת מראש. ולמה זה? א. טוענים שזה זול יותר, אני בספק. ב. זה הרבה יותר נוח משידור חי. ג. אם יש תקלות, אפשר להסתדר. למה מצלמים בחמישי? כי בדרך כלל לא מצלמים תוכניות טלוויזיה בשישי, בייחוד לא עם קהל. יש אנשים ששומרים שבת, וזה יכול להיות בעיה. אז למה חמישי? כי התוכנית צריכה להיות אקטואלית, ולכן אם יצלמו אותה ביום שלישי למשל, עד יום שישי- יכולים לקרות אלפי דברים. לעומת זאת, 24 שעות לפני השידור- זה עוד יהיה אקטואלי. ועוד למה יום חמישי? בארץ יש כ-3 אולפנים (בקושי) שגדולים מספיק כדי לצלם תוכנית בסדר גודל הזה. וכידוע, יש עוד הרבה תוכניות שדורשות את האולפנים האלה, ולכן- אי אפשר לצלם מתי שבא.
ניר

../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

אגב, תיקון קל, יש קצת יותר מ-3 אולפנים שיכולים להכיל תוכנית בגודל הזה. 4-5, אני לא בטוח במדוייק
.
ניר

love amor

New member
4-5?../images/Emo12.gif

טוב מה אני מבינה חחחח אני מכירה רק 3
גם זה בקושי..

כן, ../images/Emo16.gif

יש את אולפן A במימד, אולפן 1 בהרצליה, אולפן בגבעתיים (רול תקשורת), אולפן בג.ג. נווה אילן, ועוד אולפנים קצת יותר קטנים.
ניר

bad boys2

New member
אני נחשב חבר בפורום

אני לא ]עיל כל כך אז תחליט אם כן אז אני די בטוח שאני יכול להגיע עדיף +1 (רק אם אפשר)

למעלה