שרשור הריור

• פותח הנושא Lyme
  • פורסם בתאריך

Lyme

New member
שרשור הריור

אז...איזה לסביות מפורסמות (בארץ,בעולם) עושות לכן את זה?
(+תמונות לא יזיק...אם מדובר במישהי לא מוכרת).
הבהרה:לסביות *באמת* ,לא כאלה ששיחקו תפקידים של לסביות.

אני מקווה שההודעה הזאת חוקית |חיוך חושף שיניים|

Lyme

New member
אני

בגדול אני לא מכירה הרבה סלבס כי אני קצת מנותקת אבל...

שילה פרבר
יעל דקלבאום

spiceupmylife1

New member
מממ

בארץ:
תמר אייזנמן

בחו"ל :
וויטני מדה ריל אל וורלד
זה בעיקר הראסטות ...

ממ לא עולות לי עוד כרגע...

אין כאלו.

לא בארץ ולא בחו"ל, לא לסביות, לא סטרייטיות ולא שום דבר באמצע.
מעדיפה אנשים מציאותיים-
כלפיהם יש לי משיכה- היא אמיתית, אבל גם חזקה הרבה יותר.. כזו שלפעמים מאתגר להתמודד איתה.

אבל את קצת סותרת את עצמך אז

כי את כל הזמן כותבת על זאת שהיא סקסית וההיא שהיא ככה וההיא שהיא גם כזאת וכזאת..

מה שאני מנסה לומר בזה הוא:

שאם הייתי מכירה אותן במציאות/שהן היו מציעות לי אז כנראה שלא הייתי אומרת להן לא/זורקת אותן מהמיטה שליP
אבל בבסיס אני לגמרי מסכימה איתך!
ואגב, זה נדיר שאני באמת אומרת על מישהי שהיא סקסית, מכל הלב.

אז כנראה שהפעם דווקא לא הבנת אותי נכון

לפחות אני מבינה את המילה "הסכמה" במשהו תיאורטי, בדיעה שכלתנית ומחושבת ואת המילה "חיבור"("מתחברת/מזדהה" ברגשות/דרך חיים).

אני לא מדברת כאן על משהו שאני חושבת עליו לעומק ואומרת "כן, ככה אני חושבת שזה נכון או לא נכון.."-
אני אומרת שככה פשוט אני. זה איך שאני- בין אם אני רוצה או לא:) זה דווקא לא הכי נורמטיבי, ממה שאני מבינה.

רוב האנשים מריירים על כל עובר/ת ושב/ה וחווים דיעות על אנשים כאיול הם חתיכות בשר מולם. אני לא מוחה כאן על הרעיון של זה- אני אומרת שזה נשמע כאילו אנשים מוצאים אנשים זרים, ראנדומליים אחרים מושכים רק על בסיס מראה/גוף/פנים. ואצלי זה פשוט לא מגרד לי. לא עושה לי שום דבר.

ואם באורח פלא מישהי/ו/הם היו מוצאים עצמם בבית שלי(למה דווקא מיטה?),
סביר להניח שהייתי מעדיפה לנהל איתם שיחה מרתקת..
אני אפילו לא יכולה לדמיין לעצמי שזה היה עושה לי משהו.
עם יד על הלב.

שוב, בבסיס אני מסכימה איתך. אני לא מריירת על

כל אחת...
אבל קורה את יודעת שנתקלים בשחקנית/מישהי אחרת שכך או אחרת נראת הטעם שלך חיצונית לפחות.
כמובן שזה לא מחליף הכירות עמוקה!

אם את זוכרת, פעם נדמה לי אפילו כתבתי לך שאין

לי העדפה לסגנון מסוים בנשים.

ולא, לאו דווקא היכרות עמוקה. רק קליק.

Lyme

New member
ידעתי שתבואו לי בתגובות כאלה,ואני מבהירה

בגלל זה כתבתי *לסביות במציאות* ולא דמויות מסדרות.לא רציתי שזה יהפוך לעוד שרשור "ישנן בנות" (בעיקר כי כבר נמאס..).
עצם זה שמישהי מפורסמת לא הופך אותה לדוגמנית בת 18 (למרות שאולי זה כן אומר שהיא כנראה נאה מהממוצע,לא יודעת).
אל תגידו לי שאתן לא מסתכלות על נשים (ברחוב,בטלוויזיה,ווטאוור) בצורה מינית לפעמים,מביך ככל שיהיה לחלקכן להודות בזה (יותר ממה שחשבתי)...וזה שמישהי מצאה חן בעיניכן ,לא אומר בהכרח שישימו אותה על שער של מגזין ....
אז,זה דווקא מעיד על טעם אישי והיעדר התמסחרות.
מי שיש לה בעיה להודות שהיא מסתכלת על אחרות,מבחינתי מדכאת (יאללה,תקפצו עליי) את המיניות של עצמה ושל לסביות אחרות .

חמודה, זכותך להמשיך לחשוב מה שאת רוצה

אבל אולי זאת את ש"מדכאת" שאנשים שונים חווים מציאות ואנשים באופן שונה?
מגיבות לך כאן נשים בכל מיני גילאים ועם נסיון חיים שונה. חלקן מבוגרות ממך, חלקן צעירות.
אז לא- לא מסדרות, לא מסרטים, לא מעולם השווא-ביז שאני מעורה בו נספיק ומקרוב מאוד וגם לא ברחוב. מעולם לא קרה שנמשכתי.
ולא היו תקופות שרציתי, אבל רק כי רציתי להיות "מגניבה" וכמו כולם, להשתייך ולחלוק חוויות עם מה שנראה שכולם חולקים.
והיום אני ככ גאה באיך שאני.

אז תתפלאי. לא. בתשובה לשאלה שלך.

נב- ואין לזה קשר למיניות. יותר נכון

זה תלוי אדם.
לא הייתי בזוגיות אחת בה לא שמעתי רוטינה שאני מינית מדיי(לאו דווקא מבחינת סקס, הרי סקס זה רק חלק קטן ממיניות)

יכול להיות אדם שבאמת מאוד סגור, כמו שאת כותבת.
ויכול להיות אדם שכל החום והתשוקה שלו פשוט מתעוררות כלפי מושא מסוים.
כשם שיש בך רגש לדברים שעושים לך הרבה בלב, בנפש ובאמת מעוררים אותך(את הרי לא מריירת על כל דבר מסביב אלא רק על תחומי עניין מסוימים שבאמת מרגשים אותך ונוגעים בך- וגם בהם זה לא הכל אלא יש דברים שיותר ויש שפחות)
כך אנשים שונים מתרגשים מדברים ואנשים באופן שונה.

Lyme

New member
קודם כל,לא חמודה.

ודבר שני,אולי טעיתי אבל קלטתי מהודעתך איזה ניחוח מטיפני...
(הרי גם מפורסמים,הם בסופו של דבר אמיתיים יותר ממה שהיינו רוצים אולי לחשוב...את אמורה לדעת,את עובדת איתם).

את כתבת שסדרות וסרטים זה לא אמיתי

עיניי גם פנטזיה יכולה להיות אמיתית.

אני כותבת שיש מי שהמדיניות אצלה זה רק כלפי אנשים סלקטיביים שיש איתם קשר מציאותי.

למעלה