שרשור הקלפים שלי THE TAROT OF THE OLD PATH
E elana7 New member 21/2/03 #18 לא נתת את התמונה של הכוהנת הגדולה שהיא, לשמחתי הרבה, אמא מניקה - כמוני אחת הסיבות שהתחברתי כל כך לקלפים הללו.
לא נתת את התמונה של הכוהנת הגדולה שהיא, לשמחתי הרבה, אמא מניקה - כמוני אחת הסיבות שהתחברתי כל כך לקלפים הללו.
M melodynoa New member 23/2/03 #23 מה ששונה בקלף הזה מהמסורת הוא שהבגד שלה שקוף. בדר"כ היא מאוד מכוסה וגם מסמלת דברים נסתרים.
S sharon30s New member 20/2/03 #16 גם אני רוצה כאלו קלפים !!! עוד לא קרה לי שככה התלהבתי מחפיסה כמו שהצגת כאן !! בבקשה אימרי לי היכן ניתן להשיג אותה... זה פשוט מדהים מדהים מ-ד-ה-י-ם
גם אני רוצה כאלו קלפים !!! עוד לא קרה לי שככה התלהבתי מחפיסה כמו שהצגת כאן !! בבקשה אימרי לי היכן ניתן להשיג אותה... זה פשוט מדהים מדהים מ-ד-ה-י-ם
E elana7 New member 21/2/03 #17 גם לי יש את הקלפים הללו אמרו לי להתחיל ללמוד עם החפיסה של וייט, אבל אני הרגשתי כל כך מחוברת לקלפים הללו, שלא יכולתי. כך שלמרות שקניתי את הקלפים ה"רגילים", אני לומדת ופותחת עם הקלפים האלו. הם מקסימים.
גם לי יש את הקלפים הללו אמרו לי להתחיל ללמוד עם החפיסה של וייט, אבל אני הרגשתי כל כך מחוברת לקלפים הללו, שלא יכולתי. כך שלמרות שקניתי את הקלפים ה"רגילים", אני לומדת ופותחת עם הקלפים האלו. הם מקסימים.