*+*+*שרשור הצפותתת*+*+*

כןן האא=/

לאאאאאא נוראאאא.
אחריי פסחח ישש מצבב אני פוגשתתת אותו ואתת אושרי
בלייייי עיןן הרעע זהה יקרהההההההההה
ששששששששש השטןן שומעע אסורר לדברר פהה..
חעחעח עזבוו..
מה שבטוחח כלל יום המצלמהה עליי
נוי[
]לאבב יו המוןןן

סעמקקקקקקקקק ארררררררר קראווווווווו

בואנה איככ הפורום הרשמי מזעזע לקחתי לאיזה ילדה של סמל והיא התחילה לאיים עלי..היא לא ביקשה יפה להוריד היא איימה עכשיו הקימו כנופיה..! חושבות שהן מזיזות לי את ה"ביפ" מי הן חושבות שהן?! מה שבטוח שיותר אני לא כותבת בפורום הרשמי המזעזע הזהההההה יש להן מזל שהן לא מכירות אותי אחרת הן היו קציצה או משהו כזהה!! מטומטמותתתתתתתתתתתתתתתתת שימותוווווווווווווווו וסורי למי שפה מהפורום הרשמי פשוט אני מתכוונת לשתי בנות במיוחד %נטוש% גיים בויז ש=ל=י=ט=ה אמן השם יקח אותכן יא מכוערותתתתת מטומטמותתתתתתתתתתתתת!! ועוד הן קוראות לפורום שלנו פאקצותתתתתתתתת

OoנויoO

New member
אני לא אוהבת את הפורום הרשמי זה מסו

בך טילים והילדות שם בואו נגיד לא הכי נחמדות אבל לא נורא [לא כולן יש כמה] בכל מקרה טוב שיש את אותנו פה חחחח!!!! =]

חחחח כפרעלינוווו

אני מתה עליכןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן/////////// עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Baruush

New member
חחח איזה מאמיי.. כנסי שניה..

אני בהרוב כותת ברשמי. כאילו פתוח לי 2 דפי אינטרנט. פה וברשמי. אני דווקא נהנת ברשמי אבל לא נוראא.. אני מתנצלת בשמם :]

Crazy Motek

New member
היי בנותתתת!!! ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

תקשיבו.. פתחתי אתר חדש.. בטיפו.. ו.. התוכנה של הפוטושופ שלי נהרסה או משהו קרה לה ואני לא מצליחה להכנס אליה.. קיצר.. אני צריכה מישהי שיש לה תוכנת פוטושופ.. אם יש לאחת מכן.. שתכנס אליי לאיי סי.. 321090131
תודה בנות.. אני צריכה את זה כמה שיותר מהר.. אז.. אם יש לכן.. מהרררר!! וואיי!! מה הייתי עושה בילעדייכן?!

0rin

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

למישהי פה יש תמונות רק של אדם מההופעה שלהם במועדון הנמלה?

למעלה