שרשור הציוד הגדול

eran_le

New member
מחכה לנסות את שעון הכושר החדש בסקי :)

Garmin Fenix 3 - יש לו גם מצב של סקי, נראה איך יעבוד.

marceloros

Member
מנהל
מה הוא עושה מלבד הקלטת מסלול?

דופק?
יש לבן שלי ככה שאם יש משהו מעניין אקח לו, אחרת אפליקציה
&nbsp

eran_le

New member
אכן מקליט מסלול ודופק, אבל יודע לחלק למסלולים ולהפריד בין

עליה במעלית לגלישה במסלול כך שנותן לכל מסלול בנפרד את הנתונים (מהירות, גבהים, דופק וכו׳) וגם כמובן את הסה״כ.
בניגוד לסמארטפון, הוא יכול לעבוד קרוב ליומיים עם ה GPS והמסך עובד רצוף, ועוד רצועת דופק מחוברת (סמארפון ישבוק חיים אחרי שעתיים בערך...). לא שאי אפשר לחיות בלי זה אבל יכול להיות גאדג׳ט חביב לסקי. אגב לא קשור לסקי אבל די משדרג את הריצה אם אתה רץ (ולשם זה קניתי אותו).

marceloros

Member
מנהל
יפה

לא יודע מה יש לו בדגם שלו, קנה לריצה גם.
בכל אופן בריצה אני אוהב את האפליקציה שמקריאה לי מרחקים ונתונים. שעון זה יותר נוח, רק אין לו תקשורת וחובה להסתכל.
&nbsp
רץ במרתון י-ם?

eran_le

New member
קנה ואתה שילמת אני מניח :) מרתון אני לא רץ אבל

בדקתי ויש גם מרחקים קצרים. רעיון טוב! אם לא אהיה בסקי אז אשתתף.

marceloros

Member
מנהל
צודק מאוד

אנחנו הולכים על חצי מרתון, זכינו גם בכרטיס זוגי בחינם לצורך העניין
איזו תחרות פייסבוק של לייקים ולרצים בזוגות

I Gabe

New member
Atomic Piste Rocker - אופציה זולה למגלשים למתחילים

בעצת נתי אני מספר פה על הסקי ששכרתי ויכולתמ לקנות. אחרי הבירור עם הסקי-מן של החנות (סקימיום בארק 2000) לקחתי את ה Atomic Piste Rocker. זה סקי שצריך לקחת ארוך מהרגיל. לכוון שיגיע בערך למרכז המצח. הדבר הראשון שמפתיע בהם זה כמה שהם צרים. על המסלול הם ממשיכים להפתיע. למרות האורך, הם מאפשרים פניות הדוקות ומתנהגים באופן מאד צפוי ומבוקר. כשהמהירות עולה הם שומרים על יציבות נהדרת ומשרים בטחון. כשהשלג עמוק הם נוטים להתחפר ויש התנגדות רבה לסיבוב. חובה להישאר איתם על מסלול מיושר היטב. הופתעתי לגלות כמה הם זולים. דגמים משנה שעברה נמכרים בכ €220 (השנה אטומיק הוציאו דגם חדש). כשאמרתי שאהבתי אותם, בעל החנות הציע למכור לי אותם ב€150 כולל בינדינגס, טיפול שעווה ידנית ותיק בסיסי. אני לא רואה את עצמי נסחב עם סקי בטיסות כך שסירבתי בנימוס.

מבקש להבהיר שהרמה שלי בגלישה היא בינוני מינוס וכך גם ההסתכלות שלי על הציוד.

I Gabe

New member
בדיוק כפי שכתבתי, יכול לצלם אותו מחר

אולי זה מה שהוא אמר לי שהשנה אטומיק יצאו עם דגם חדש לחלוטין שהחליף את זה.

I Gabe

New member
קשה לומר מהפיסה שמראים שם

שלי ירוקים אבל זה יכול להיות רק הבדל בגרפיקה.

ender wiggin

New member
דגמים להשכרה

לעיתים החברות נותנות להם שמות שונים (כנראה כדי למנוע מכירה ליחידים)

Cמן רשום

New member
השאלה אם רק השמות שונים או שמדובר בדגמים יעודיים להשכרה?

ההיגיון אומר שיש מקום לדגמים ייעודים להשכרה שם הם עובדים יותר קשה. כמו שיש כלי עבודה ביתיים וכלי עבודה מקצועיים שההבדל העיקרי בינהם זה השרידות.

ender wiggin

New member
לפי הזכור לי, דגמים יעודים.

יש שינוי בליבה של הסקי אם אני לא טועה.

אולי בדגמים למתחילים

הדגמים היותר מתקדמים בדרך כלל אני רואה דברים מוכרים. כפי שכתבתי פה מספר פעמים, השכרה זאת דרך מצויינת להכיר ציוד לפני קנייה.

skiforce

New member
לא אשכח את הציוד שזכיתי לקבל בשנה שעברה

מתוך סיכום חופשה שכתבתי אך לא שלחתי בפורום כיוון שחששתי שהוא משעמם מדי:

לאחר יום אחד עם מגלשיים עתיקים ביותר ביקשתי להחליף. קיבלתי זוג מגלשי מרוץ חדשים מסוג רוסינול hero elite עם רדיוס סיבוב של R11. לאחר כמה ימים איתם פשוט שקלתי לקנות אותם על המקום. חוויית גלישה מענגת ביותר. העלות שלהם, אגב, היא כ 700 יורו.

וכן, אם לי היה ציוד משלי גם אני לא הייתי לוקח אותו לחרמון...

alien life form

New member
מאד אוהב את רוסינול

מאד מאד מעריך את החברה הזאת. כל מה שהם עושים. מגפיים, מגלשים. תענוג.

לא מכיר אותם, תוכל להרחיב קצת?

האם כמו הרייסרים האחרים הם הולכים לאיבוד כשהמסלול לא מושלם?

skiforce

New member
קשה לי לתת עדות מקצועית ואמינה על איך הם באוף פיסט

משתי סיבות הקשורות ביניהן:
1. אני לא מאוד מקצוען באוף פיסט, וכשאני יוצא מהמסלול זה בעיקר לטובת גיחות בפאודר שסמוך אליו. לא זוכר מתי הייתה לי ממש גלישה רציפה מחוץ למסלול.
2. עדיין לא ניסיתי מגלשיים רחבים שמתאימים לפאודר כיוון שחששתי מהתפקוד שלהם במסלול (לוקחים פניות קצת יותר קשה). אז קשה לי להשוות. רשמית, הם מיועדים רק למסלול. אני חושב שכיוון שהם לא "צפים" מעל הפאודר אלא קצת מתחפרים, מי שרוצה לגלוש איתם בפאודר צריך להשקיע יותר בתנועה האנכית למעלה ולמטה כדי לתמרן בשלג עמוק.

מבחינתי, ההנאה שלי מהמגלשיים נבעה מכך שהיה קל מאוד לתמרן איתם על המסלול. בהחלט עמדו ביעד של התמודדות עם פניות קצרות והדוקות ועם קארבינג (או "ניסיון" לקארבינג, לביקורתיים שביניכם). תחושה טובה של שליטה אינטואיטיבית. גם בהתמודדות עם קרח הם היו טובים.

הרוחב בנקודת האמצע הוא 68. אני חושב שיש צרים ממנו ביקום. הנה המפרט המלא:
[URL]http://www.rossignol.com/CN/CN/hero-elite-st-ti--2015--RADBQ02--product--alpine-men-skis.html[/URL]

אגב, במפרט כתוב שרדיוס הסיבוב הוא 13. על שלי היה כתוב 11 אם אני לא טועה.

למעלה