שרשור הפתעות ברוק

M e n s R e a

New member
שרשור הפתעות ברוק

עלה לי רעיון-שרשור של הודעות של מידע ששמעתם על להקות/סגנונות/אמנים וכו', והפתיע אתכם. יש לי כמה דוגמאות, הוסיפו גם.

M e n s R e a

New member
פול מקארתני כותב אחלה ליינים לבס

שמעתי את זה בין השאר פה בפורום. אני מאד מעריך את פול מקארתני, אבל תכל'ס, הדברים שהוא עשה (השירים עצמם) הם לא בדיוק שיא המורכבות והתחכום. ולכן הופתעתי לגלות שהוא כותב קטעי בס די מוכשר.

M e n s R e a

New member
פיל קולינס מתופף תותח

עוד משהו מפתיע, למי שלא מכיר את קריירת התיפוף שלו לפחות.

slallum

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש מוזר. כאילו - בתקופה הטובה של ג'נסיס הוא היה פשוט סוס. ואז הוא החליט לעשות פופ. למה?! למה לעזאזל?! למה?~@!?@!# והוא עוד חי. ועושה פופ. פשוט פיגור.

M e n s R e a

New member
פארוק? לא פרדי?

מסתבר ששמו המקורי של פרדי מרקורי היה פארוק, והוא בן להורים ממוצא פרסי. את זה שמעתי אתמול בחנות דיסקים. אתם מוזמנים לתקן אותי אם זה לא נכון, אין לי סבלנות לבדוק את זה באינטרנט.

M e n s R e a

New member
מטאליקה הסתפרו

בשנת 1996. והוציאו את סט. אנגר. אלבום נפל לדעת מעריצים רבים של הלהקה.

jonXD

New member
הבי ג'יז לא אוסטרלים

מתברר שהם נולדו באי ליד אנגליה אז אם הם דיסקו גרוע (לא שיש דיסקו טוב) ?

epitaph

New member
אז הנה הפתעה בשבילך...

בתחילת הקריירה שלהם הבי ג'יז עשו אחלה רוק פסיכדלי.

jonXD

New member
כע אני יודע

פעם היה בערוץ VH1 מצעד חמישים הלהקות הגדולות ביותר בכל הזמנים הם הגיעו למקום 28 (למרות שלאור ההצלחה שלהם מגיע להם מקום יותר גבוה (כמה שאני לא סובל אותם)) בכל אופן הם הראו קליפ שלהם מ1967 אני חושב וזה היה רוק פסיכודלי לא רע בכלל.

M e n s R e a

New member
מסטיין החזיר לנגן באלבום של מגהדת' את כריס

פולנד. את זה קלטתי רק אתמול. ולמה זה מפתיע? כי פולנד, שהוא גיטריסט מטאל תותחי, הועף מהלהקה עוד בשנות ה-80, אחרי שמכר את הגיטרות של דייב כדי לקנות סמים. ובכלל, למכור לדייב את הגיטרות זה דבר ממש מסוכן ולא כדאי.

yotamn9

New member
לא רק המתופף

גם הבאסיסט, ג'ין סימונס הוא יהודי, והשם שלו במקור היה חיים כהן (נראה לי שהשם מפשחה היה כהן).

למעלה