שרשור הפרק 31.08 - תגובות ודעות

BlackUnicorn

New member
היא הגישה גם נתח בשר כלשהו שנעשה על הגריל...

אז אי אפשר לומר שהיא פספסה. גם החצילים היו על הגריל..סתם נתפסת עליה.

כן, אבל...

השופטים בכלל לא הייחסו בשיפוט שלהם לסטייק שהיא הכינה, יותר התלהבו מפרחי הקישואים. שזהאת מנה נפלאה, אבל ממש לא קשורה לגריל! וגם הסטייק שהיא הכינה- נדוש ברמות. בלי שום גיוון. אנשים "הועפו" על מנה כזאת עוד בשלב האודישנים...

BlackUnicorn

New member
נכון אבל התייחסתי לקודמי שאמר/ה

שהיא לא השתמשה באש בכלל...

Sloppy Joe

New member
דווקא בפויקה אפשר להכין משהו נחמד

תוך שעה+-~ כאילו ברור לגמרי למה הוא לא חשב על זה אלא רק על הדברים הסטנדרטיים... מעדן אנגלו-אפריקנר די מוכר biltong potbread http://www.biltongbeli.com/Recipes_With_biltong.htm#Biltong Pot bread אגב בתוספת צ'דר חריפה זה יוצא עוד יותר טעים..

אווווף !

יש לי תחושה חזקה העונה שיש אינטרס לקדם מועמדים, כמו למשל לא מובן לי אין אבי שניסה להכין לחם בתנור עישון (?!) עבר. חוצמיזה דיי, נמאס לי שאיריס =אוכל איטלקי, סימה=אוכל גרוזיני ביתי, אבי=קציצות ממולאים דיייייי וממש לא מוצא חן בעיני איך כל מנה מנסים להציג את המנות שלהן בתור סוג של עילוי. במנה של איריס חוץ מהגשה מהממת לא היה כלום, והיא קבלה מצטיינת! איך זה אפשרי בכלל? ממש לא בעד שהעיפו את אילן (אם אני לא טועה בשם) והשאירו את אבי, מצד שני אליסה כבר הגיע זמנה- בפרקים האחרונים היא הייתה ממש חלשה, נראה כאילו אין לה כבר כוחות לתחרות הזאת.

Haad Yao

New member
לדעתי איריס דווקא

כן הגישה מנה מדהימה גם בפרק של אתמול וגם בפרק שקדם לו. כשהעונה התחילה, הייתי בטוחה שהיא בשלנית די חלשה. עכשיו קצת שיניתי את הדעה: אי אפשר היה להגיש את שתי המנות האחרונות שהיא הגישה בלי רקע נרחב מאוד בבישול. בכל מקרה, ההבדל בין המנות האחרונות שאיריס בישלה לבין מה שמבשלים אבי וסימה הוא, ששני האחרונים לא ממש יוצאים מהגבולות של אוכל ביתי, ועושים דברים פשוטים ובסיסיים מאוד. לעומת זאת, מה שאיריס עשתה היה אוכל מסעדות מהוקצע לגמרי. גם לפני זה האוכל שלה היה עם יותר מעוף, אבל היא עשתה כל מיני פאשלות בביצוע המנות. יכול להיות שפשוט לקח לה זמן להסתגל לסביבת הבישול הזו.

אבל היא נצמדת למטבח האיטלקי

גם במחיר של אי הבנת מהות המשימה פרחי הקישוא ההמולאים- מנה איטלקית מובהקת, (ללא שום חידוש או טאצ אישי, ככה מגישים בהמון מסעדות) ממולאת בחצילים. מה הקשר שלה לאש ואדמה?

למעלה