שרשור הפרק ה-3

Pikachuu

New member
אהבתי

טלנובלה בע"מ זה סביב "אהבה" לא סקס..
לא לא סתם , רובה של הטלנובלה בע"מ זה על מתח מיני , אבל לא כולה כמו הסידרה הזאת. ואהמ כשאת אומרת הסדרות הטובות זה סובייקטיבי לגמריי.... , אז היית צריכה לרשום "לפי דעתי".

bimbi and basla

New member
זה מה שמוכר היום כן גם נכון

אבל יש סדרות אפילו טלנובלות מצליחות שלא ממש מדברים שם רק על זיונים ומי מעוניין להכניס את מי למיטה הכל מסתובב סביב סקס הסדרות הן כבר ללא תוכן ומה שמכניסים לילדים זה רק סקס הריי מי שנותן באמת את הריינטינג לסדרות זה הנוער של היום אז למה לעזאזל צריך להכניס להם כל כך הרבה סקס למה ילדה בת 12 צריכה לצפות בתוכנית כזאת עם ההורים ועזבי שלא מראים ממש סקס אבל מספיק שמדברים על זה הרבה שם ובמיוחד נערת הפלבוי שגם שם היא משחקת זונזונת ילדים בניי 12 יש להם מספיק דמיון מופרז וזה רק מדרבן אותם לחשוב על זה המון לדעתי זה ממש מגעיל כל הסידרה מגעילה אני כבר שמה בצד את הקטע של הסקס אבל לעזאזל איפה התוכן ?????????????.

טוב...

אני בת 14 יש הבדל סבבה?? וחוצמזה שההורים שלי לא צופים בזה כי זה לא מעניין אותם! ומה הקשר אולי לי זה נוח לראות את זה ליד ההורים שלי? יודע מה יש דבר אחד שאני מסכימה איתך, שנגה שחר (פלייבוי) סתם הורסת את הסדרה לדעתי והיא משדרת רק סקס ובלעדייה אולי יכל להיות יותר שווה. מסכימה איתך. ומה לעשות זה ברור לכולם שכן, סקס מוכר. ולא, לא הכול בפיק אפ קשור בסקס אם לא שמתם לב כי כנראה אתם לא מסתכלים על דברים אחרים בסדרה הזאת. וגם אם כן יש בה רק סקס, עובדה שאנשים נהנים לצפות בה וכול אחד יראה מה שהוא רוצה!!!

Dorushh 3

New member
הפרק היה בסדר..../images/Emo4.gif לא משהו...

העריכה ממש מעצבנת...כל שנייה שמראים צילומי הוף כאלו..של אנשים בים וכו'.. והדבר האפור הזה שבא אחרי כל סצנה..
וכל הסדרה הזו זה רק סקס!! אני ממש מתבייש לראות את זה ליד ההורים שלי...
אני מקווה שזה לא ימשיך ככה...
ומה הכותבים ניסו לעשות שנועה אמרה שהיא קצינה מצטיינת??
קיצר האאיקון הכי מתאים לתיאור שלי הוא-
חחחח

חחח

הקטע של הקצינה מצטיינת שנתנו לבר רפאלי היה יותר דפוק.....חח..טוב זה היה קורע כשאמרו שהיא הייתה קצינה מצטיינת והראו את הקטע איתה ועם השפנפנה מפלייבוי בצבא..

oshriti123

New member
היום פעם ראשונה שראיתי...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

האמת לא ממש אהבתי
היה קצת משעמם...והמשחק לא משהו... אבל ניתן לזה עוד צ'אנס,גם טב"ע לא אהבתי כל כך בהתחלה

למעלה