שרשור הפרק ה-3

שרשור הפרק ה-3

כל הדיבורים על הפרק השלישי כאן
מהו הסוד של נועה צוקרמן לדעתכם? איך מפלרטטים עם 2 גברים בפריז, ריב האוהבים של אפרת גוש ויוני בלוך, ולמה בעצם נועה ואחיה לא מתקשרים...? כל הדיבורים כאן בפורום הרשמי

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

אפרת ויוני כל כך חמודים.
ויש לי אוברול כמו של שירה, חיחי.

../images/Emo99.gif

באמת למה נועה ואחיה לא מדברים?
יאוווווווווווווווווווו אבל המקס הזה הוג אותייייייי אמאאאאאאאאאא כמה יופי בבנאדם אחדדד אעאעאעאע איזה חמוד האביב הזה

yoooni

New member
הסדרה הזאת רצה מהר מדי

אבל היה פרק מצוין
אפרת גוש ויוני בלוך העלו לי את הסעיף, אבל הם חמודים

nat18

New member
אחלה פרק ../images/Emo6.gif

מתחילים לראות ולהבין את העלילה...

היה פרק אדיררר!!

יוני בלוך ואפרת גוש מזה עשו לי ת'פרק...!!! ולדעתי משהו פעם קרה בין אדם לנועה בטח לפני שהיא טסה..בנאדם לא יכול להיות כזה מגעיל לאחותו סתם בלי סיבה...

פשוט מווווווושלם

עוד פרק מהמם בסדרה החדשה פיק אפ.. אוף האביב הזה כזה חמוווד :) הוא פשוט מוווושלם! מנהלת: תעשי עליו אתר פליייז תבני עליו אתר מקס אתה הווווווווורררררררססססססס

HAINEEKEN

New member
חחחח

או שעושים לו פאן או שהוא שם פאה כי השיער שלו נראה ממש מוזר...

שאלהה..../images/Emo13.gif

מקס אולארצ'יק..כאילו אדם, אז הוא מאוהב ב.......בבחור ההומו (שיטט דווקא עכשיו ברח לי השם!) או באחותו? זה נראה כאילו הוא קצת מפלרטט עם שניהם!!

Pikachuu

New member
זאת המטרה

מתח מיני... אם היית רואה את הפרסומת של טלנובלה בע"מ מה שמוכר כיום זה "סקס סקס סקס"

חח אני יודעת....

ויש לי יס ככה שמי שמדבר איתי על טלנובלה בע"מ..אני אולי ישמע קצת בוקית בעניין הזה כי אני יודעת רק קצת ממה שקורא שם מ'ראש 1'

a charmed girl

New member
פרק מעולה!

אתמול לצערי לא יכולתי לראות כי הייתה המסיבת סיום של אחותי...אבל הפרק הזה היה מעולה! הצחיק אותי מה שהדייל (ברח לי השם) החתיך... אמר ליוני ואפרת כדי להשתיק אותם...

boyboy03

New member
אין לי ספק שצוות התוכנית רושם פה את

כל התגובות המחמיאות. איך אפשר לומר "מושלם" על דבר כל כך עלוב??

למעלה