שרשור הפרק ה-200

aerynsun

New member
פרק 200 מהדודה

מישהו כבר קיבל משהו מהדודה? כי לי היא לא שלחה כלום. וקמתי במיוחד בשביל הפרק הזה. אם מישהו יכול לעזור, תזרקו איזה הודעה פרטית. תודה

tigery

New member
פרק 200 שרשרו

אני זזתי לראות זה חייב להיות טוב.

Freemee

New member
פרק ענק!!!!!!! ../images/Emo58.gif

איזה פרק שולט! כל מילה מיותרת! צחוקים עד אין קץ!
קלישאות וקטעים מטורפים
כל הרעיונות המוזרים קמו לתחיה. אהבתי כל כך הרבה שכבר קשה לתאר. בסוף היה מצחיק שהיה סגירת מעגל כזה עם הסדרה המקורית. האם זה אומר שיהיה לנו סרט?!?? בין הקטעים הטובים: הקוסם מארץ עוץ פורלינגס ג'ק אוניל כמובן בהופעה חגיגית - וכרגיל הדיג
הבובות היה הורס! במיוחד כשהם עברו בשער וטיאלק צחק חח
קרע אותי. פרק 200 מפוצץ עם כל כך הרבה דברים! יאללה אני זז לאטלנטיס. תהנו אנשים פרק חוויתי ביותר!

TomerA21

New member
אין מילים (טוב יש כמה ) ../images/Emo58.gif

בהתחלה לא הבנתי מה קורה פה , חשבתי שהחסרתי איזה פרק ... זה היה מטורף , SG1 פוגש את STAR TREK , FARSCAPE , וכו.... בכל מקרה , RDA ניראה קצת יותר מידי ... זקן , וגם שמן בפנים למען האמת אהבתי את כל הבדיחות הפנימיות , הרבה יותר מאשר בפרק WORMHOLE XTREME

ilovenewyork

New member
הוא מודה שהשמין בפנים

וכמו כל הצוות המקורים גם הוא גדל בעשור

aerynsun

New member
מאחורי הקלעים של פרק 200

מישהו השיג את זה??? תענו לי בפרטי אם כן.

Jastar

New member
פרק מקסים! ../images/Emo58.gif

לא מרבה להגיב פה אבל אחרי כזה תענוג הייתי חייבת. כמו זה שמעלי, חשבתי שפיספסתי פרק עם הפרלינגז האלה
אהבתי מאוד את כל הבדיחות הפנימיות, את זה שג'ק הפך לבלתי נראה ושהוא גם אבא של קמרון
והכי את כל השטויות של: "היום כבר לא עושים פתיח אלא רק שמים את הכותרת בהתחלה" או "ואז נגמרת מערכה שלוש". היה שווה לחכות למאתיים :>

ARIS BOCH

New member
הפרק הזה שבר את כל השיאים!!!!!../images/Emo6.gif:-

מזמן לא צחקתי ככה!!! הם התחרפנו לגמרי!!!!! לא נורמליים!!!!!!!!!!!

nova

New member
../images/Emo58.gif גדול!! ../images/Emo13.gif

במיוחד המחווה ל-Farscape, שבסוף ת'ור אומר "יוץ"
ושזה בא בתגובה לכך שהמפיק רצה משהו יותר obscure..

dvirsasson

New member
הפרק הכי טוב שהיה. אי פעם!!!!!!!!!!

אני בשוק. אני בהלם. אני המום. לא הפסקתי לצחוק אפילו לרגע אחד, הפרק הזה הרג אותי, והיה כתוב בדרך כ"כ גאונית שהשכיחה ממני את הפרקים העלובים שהיו בתחילת העונה. היה פרק מדהים, אפילו שלא הייתה עלילה משמעותית, זה היה בין הפרקים הכי כיפיים ומדהימים שהיו לסידרה, וניתן למנותו בנשימה אחת עם הפרקים: window of oppretunities citizen joe meridian muebious 1969 מי היה מאמין - שחטו כ"כ פרות קדושות בפרק הזה שהייתי בשוק!!! הסתלבטו על סיילר שהוא השאהיד של הבסיס (נפצע בכל הזדמנות, נשלח למשימות אובדניות וכ'ו), הראו את הפורלינגס (שזה הרג אותי מצחוק), סאם וג'ק מתחתנים, עשו פארודיות על farscape, the OC, star trek, the wizard from oz, shaft, the muppet show ועוד ועוד. פרק מעולה, אין ספק. פשוט אורגזמה :) נ.ב. - אוניל הוא אבא של מיטשל :) ושאלה אחת אחרונה: איך קוראים לפרק שאוניל היה בלתי נראה?

ilovenewyork

New member
פרק מ-ו-ש-ל-ם !!!!!!!!!!!

אני אשקר אם אני אגיד שלא הרגשתי לחלוחית בצידי העיניים שלי פשוט לראות את כולם עוברים דרך השער ( חבל שלא ראו ממש את המונד ) הביחות הפנימיות , על הצוות על האנשים על הסדרה ועל הסרט שתמיד מרחף באוויר ( שאגב חסר להם אם הוא לא יהיה מורב מ SG-1 !!!! אפשר גם ללהק כמה מאטלנטיס ) אני זזתי לראות את אטלנטיס רק אסיים בלאמר שפרקים כאלה ממכרים אותי מחדש נ.ב. תודה לכל אלה שעזרו לי לקבל את הפרק עוד היום שיפר לי את המצב רוח שלי

סלמאק

New member
קיבינימט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק מלקרוא את הכותרות בשרשור הזה אני מזיל ריר! גורם לי להשתוקק לראות את הפרק כך-כך! אני כבר לא יכול לחכות. בסוף אני אבגוד בערוץ 1... אני סקרן רצח
Iתולש שיערותI

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif קטעים שאהבתי.

קטעים שהרגו אותי : סמנתה בתור צ'יאנה מפארסקייפ. TI'ELK בלש פרטי - INDEEDDDDD הקטע שמיטשל מדבר על החלפת הדמות הראשית ואמר שזה לא רעיון טוב וכולם מסתכלים עליו בצורה מוזרה. הבובה של האמונד - מצוין ! סאמנתה בתור קדמונית. פרק מעולה, כל פרה קדושה נשחטה !

aerynsun

New member
קטעים שאני אהבתי ../images/Emo58.gif

כמובן הקטע של פארסקייפ. סם בתור צ'יאנה, אמנדה היתה נהדרת!!! וולה בתור ארין, קלודיה היתה נהדרת!!! (שמתם לב לסיכה ששמו לוולה בשיער??? ארין בחיים לא היתה לובשת סיכה כזאת חוץ מהמיני סידרה) ,וגם אהבתי איך היא עשתה את תנודות הספינה מויה מוגזמות מדי
, מייקל שאנקס עשה את קרייטון נהדר, ולבן היה רק כמה מילים בתור סטארק אבל לדעתי היו צרכים לתת לו להגיד MY SIDEת YOUR SIDE תור בתור רייג'ל, ענק! סם בתמקלחת, וSIR, ARE YOU THERE???
ובכלל כל הקטע של אוניל הרואה ולא נראה היה נהדר. מתגעגת לאוני'ל
טיאק בתור הבלש! הסצנה שוולה מנסה לעבוד על ללוייד, ממציאה לו סיפורים מקומיים של הארץ, כמו אי גיליגן והקוסם מארץ עוץ
הסצנה של סטאר טרייק היתה מצויינת, אהבתי את הנפנוף עיניים של סם. סצנת החתונה היתה לא משהו חוץ כמובן מהקטע ההומואי של ג'ק ודניאל...חחחח ס

TUVIX

New member
לא חושב שהגבתי כאן משהו כמו שנתיים

(מישהו זוכר אותי בכלל? XD, אני רואה שסמל הפורום שהכנתי בזמנו עדיין עומד על תילו לפחות D:) אבל אחרי הפרק הזה הייתי פשוט חייב, פרק ענק, פשוט גאוני, לא בתור פרק SG בפרט, אלא בכלל. אני לא חושב שאף סדרה הצליחה להרים אי פעם כזאת הפקה שנונה וגאוני, אחרי שראיתי את ת'ור בתור רייג'ל פשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק, גם הקריצות לST ולThunderbirds היו גאוניות, וההתחלה עם הפרלינגס מעולה, מעניין אם לכוכב שלהם קוראים אנדור;).

למעלה