שרשור הפרק השלישי

amitooshacham

New member
שרשור הפרק השלישי

גל, אתה מוזמן לשרשר את הפרק לכאן, ולפני שגל משרשר את הפרק, כל מי שבפורום יכול לכתוב מה לדעתו יקרה (כמו למשל מי יעוף - אבל בלי להסתכל בסקר) וכל מיני דברים חשובים אחרים.

amitooshacham

New member
כל הכבוד!!!

התבלבלת כשכתבת תחרות חסינות, בתחרות פרס. בהחלט פרק יפה, ומצחיק מאוד! כל הכבוד! ירון, אתה החוליה החלשה, ואתה כותב את הפרק הבא. ;)

Boran

New member
לכבוד יהיה לי!

תתכוננו לסטנדרטים שעוד לא פגשתם...
טוב צ´מעו, אני לא יודע אם אני אצליח לדחוס את הפרק לשני עמודים יצא לי אולי שלושה- ארבעה אבל האיכות, האיכות!!!
בקיצור, אני אכתוב את הפרק הבא ותזכרו שאני הזמנתי את פרק האיחוד ואת הפרק האחרון

14מתן

New member
היייי !

אני אמרתי שאני עושה את האחרון מזמן ועמית אמר לי שהוא עושה אותו אז אמרתי לו קבענו שאני עושה את זה שלפני האחרון ! אז אם הוא לא עושה את האחרון (וכלום לא יקרה לי טפו טפו טפו) אני עושה את האחרווון !

amitooshacham

New member
לא לריב, לא לריב

יקח הרבה זמן עד לפרק האחרון, ועד אז לא נדע כלום...

ירון.. אני יכול להעיר?

קודם כל אתה יודע שאני חבר אז זה בסך הכל לא במטרה לפגוע אבל כל המיני התנשאות שלך פה ממש מיותרת וגורמת לאנשים שקוראים את ההודעות לחשוב עלייך דברים באור שלילי

Outlast

New member
חח... הכל בצחוק (ואהבה..) ../images/Emo142.gif

וגל- כל הכבוד על הפרסום! כרגע אין לי זמן, אבל כבר ראיתי שאיזה צדיק פירסם את הפרק בהודעה, אז אני אקרא ברגע שיהיה לי זמן. בוקר טוב!

ofofofof

New member
באמת מעולה!!

עבודה טובה גל! היה ממש מצחיק... לכל מי שלא מצליח לקרוא...הנה: ------------------------------------ משחק הפורום- פרק 3 שבט סוג´י חזרו מדוכאים מהתחרות. "רואה קיילי??" צעק דודידו. "הכל בגללך". "נראה אותך עושה שכיבות שמיכה". קיילי התעצבנה. בזמן שהשניים עשו תחרות מי עושה יותר, בשבט קיימונו כבר הספיקו לחגוג את הניצחון. *בית הדין* "עוד פעם אתם?" רטנה פנינה. "תסתכלו על עצמכם. כמו עצים בשלכת. מי הורס לכם? מי מוריד לכם את הסיכויים? נו! לכו כבר להצביע" "קול ראשון: קיילי. קול שני: ג´ף. . . . . .קול 21: מיקי מאוס. קול 22: דודידו". "זה רק אני או שיש קצת יותר מדי קולות?" שאלה באפי. "דודידו! אתה החו…אהה, יו ניד טו ברינג מי יור טורץ´". דודידו נהם והלך בכעס. "סוף סוף.. אף אחד לא יפריע לי במבזקי החדשות" אמר חיים. "אפרופו מבזק, כרגע הגיעה ידיעה ששבט סוג´י הפסיד שו.." "סתום כבר!", צעק מיקי מאוס. "ממ.. כנראה שלא" חשב חיים. יום למחרת בקיימונו כולם הלכו לחפש מים. "אחחח, באוסטריה לא היה כל כך חם" התלונן ארנולד. " "אז אולי תתעניין במים מינרליים עין גדי, עכשיו גם באריזות של שישה בקבוקים!" ג. יפית אמרה. בדיוק הם הגיעו לנחל קטן ומלאו כמה כדי מים. בשבט סוג´י, חיים ומיקי מאוס המשיכו לריב. "אולי די!" צעקה קיילי. "שש...זה טוב לרייטינג" אמר ג´ף. הגיע הזמן לתחרות החסינות. פנינה כבר חיכתה לשני השבטים. "מוכנים?" שאלה. "בשני המיכלים שמאחורי מחכה לכם תערובת של טחול ג´ירפות שהושרה בשומן פילים מעורבב עם זנבי חתולים טחונים. הקבוצה הראשונה שתגמור הכל תזכה במזגן נייד למחנה שלכם. "עוד פעם גרוס פוד צ´אלנג´?" שאל ג´ף. "אין מה לעשות, ככה שלגל אין רעיונות…" פנינה הגיבה. "טוב, אז שלוש, ארבע, להתנפל!" שבט סוג´י ניסה לאכול את העיסה הירוקה אבל יגאל כל הזמן עבד על באפי שערפדים מתקיפים אותה. בינתיים אריק כבר גמר את הכל, כולל המיכל. שבט סוג´י חזרו ממורמרים וכועסים בחזרה למחנה עוד פעם. "אוף, נמאס כבר להפסיד לקיימונו!" התלונן ג´ואי. "לפחות הספקתי לעשות אמבטיה בחומר הירוק, ידוע שטחולי ג´ירפות זה טוב לעור" אמר חיים. בשבט קיימונו כמובן, שמחו שוב והפעם באוהל הקריר עם המזגן אבל מצד שני, כנראה שלאריק לא הספיק והוא גמר את כל האוכל שעוד נשאר להם. בסוף הם פשוט אכלו זבובים שלימור צדה. *תחרות חסינות מספר 3* "היום התחרות מאד פשוטה" אמרה פנינה. "כפי שאתם יודעים הרייטינג של התכנית המקורית שלי, החוליה החלשה יורד , לכן הקבוצה הראשונה שתתן לי 10 עלבונות לוקחת חסינות! מ-עכ-שיו!" הקבוצות התחילו מיד בעבודה. כולם זרקו עלבונות וירידות ומהר נהיה שיווין של 9-9 בין שתי הקבוצות. לפתע באפי צעקה את הירידה המכריעה ו…"סוג´י מנצחים" רטנה פנינה בכל הצרוד הרגיל שלה. מי הבא לעוף?

14מתן

New member
באמת היה פרק יפה

סוף סוף סוג´י (מראמו?) מנצחים באפי הצילה אותם מהפסד נוסף, האח לך באפי האח ! כל הכבוד גל !

14מתן

New member
יו ! הלך לי ממש ממש טוב !

כל כך טוב עד שהחלטתי שנמאס לי וזרקתי אותו לפח !

Gal6

New member
אם רק לא היו הורגים את האיש ההוא

אז לא הייתה מלחמת עולם ראשונה..

14מתן

New member
חיחיחיחי אני עוד לא שמה

שלי היה על בית שני ועל הרייך השני x| b o r i n g
x|

walking

New member
........

ותזכרו שאני הזמנתי את פרק האיחוד ואת הפרק האחרון עוד פרק מעניין הזמנת? באמת פרק האיחוד והפרק האחרון הם הפרקים הכי מעניינים אז נצטרך לראות מי לא כתב פרק אם כולם כתבו אז תקבל את פרק האיחוד. פרק נחמד ביותר :)

למעלה