שרשור הפרק הראשון

שרשור הפרק הראשון

כל מי שראה אתמול את השמיניה יסכים איתי בהחלט שהיה קשה להבין מה קורה פה. הרוב חושבים שדדי הוא בעצם עמוס, בואו נתחיל לחפש רמזים לדברים שהם לא כל כך מובנים, וגם השירשור לחדשים

ba r2 0 1 0

New member
היי אני חדש!

ראיתי את כל העונה אבל נזכרתי להצטרף רק עכשיו....
קוראים לי בר

מצאתי היום בפרק...../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

בעקבות כל הפרקים ששודרו ואחרי שראיתי שוב את הפרק הראשון מצאתי הרבה שאלות לא ברורות (על לילי ואסיה) וגם סימנים שדדי הוא עמוס....

לאו13

New member
האמת..

נראה לי שבגלל השידורים החוזרים... הולך להיות לכולם הרבה יותר ברור..כי כשהתחילה העונה לפני 30 פרקים... אף אחד לא ממש שם לב לכל הפרטים האלה..ובפרק ה-30 אף אחד לא ידע איך לחבר הכל... אז עכשיו... אני רואה ת'שידורים החוזרים ומתחילה להבין מה קורה פה... נגיד עם הקטע של בן בן ויונתן.."אם אמא שלי תתנשק עם אבא שלך הוא יספר לה"ועכשיו דדי ודגנית ביחד..לא הייתי חושבת על זה אם לא הייתי רואה היום..

נכון...../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

זה גם ימצא הרבה תשובות אבל גם הרבה שאלות לדברים לא ממש ברורים שבהתחלה בכלל לא חשבנו עליהם..

E d e n7

New member
שאלה...

כמו שאמרתי רק חזרתי מטיול ומישו יכול להגיד לי מה היה אתמול? כי אין לי כוח לחכות עד שבת.... ולמה שידרו תפרק הראשון? תענו בבקשה!

ביטלית

New member
תשובה......./images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אתמול היה פרק סיום העונה-פרק השלושים.מכיוון שהעונה השניייה תחזור רק בספטמבר בינתיים מראים את כל הפרקים מההתחלה. את לא צריכה לחכות עד שבת-את יכולה להשלים בוי או די-זה בחינם
אתמול בפרק אבי עוזב כי הוא כועס על אמא של מיקה-לא לדאוג הוא יחזור. מאיה מספרת לאדם שהיא ובן בן חושבים שאיה מסתירה את מאיה דביר ולפני המשחק הוא הולך לדבר עם איה(בבית שלה) על זה כי רותם לחצה עליו. הוא שואל אותה איפה היא מסתירה את מאיה דביר ושהיא יכולה לסמוך עליו כי הוא אוהב אותה. היא מספרת לו שהיא מאיה חברה של רותם-והוא לא מסוגל להאמין. היא מראה לו שיש לה גופיה של מאיה והוא מסרב להאמין. רק אחרי שהיא מראה לאדם שלה ולמאיה יש את אותו הכתב לא נותרת לו ברירה והוא צריך להאמין לה. הוא כועס עליה שהיא מבלבלת לו את המח לפני המשחק(ויש לי הרגשה שהוא כועס גם שהיא לא ספרה לו קודם-הוא מרגיש שרימו אותו--זה מנקודת המבט שלי
) הוא יוצא בכעס מהבית של איה הוא כועס ואיה בוכה. אדם נדרס ע"י משאית ואיה יוצאת בוכה וניני בא לחבק אותה-מראים איך מעלים אותו לאמבולנס. מלבד זה אבנר כועס שהילדים לא הצליחו לפתור חידה ויש לו לחץ מצד השר. הlsr של ניני עדיין לא מראה פעילות של גלי למדה ולכן הוא אומר לדגנית שהוא רוצה להעיף את ניני מהפרוייקט. דגנית מספרת זאת לדדי והוא מאוד כועס..."לניני יש יכולות מיוחדות שלא פוחתות מאף-אחד שם-או משו כזה...הוא קצת ילדותי אבל..." דגנית שואלת אותו מה פתאום הוא מדבר ככה על ניני-כאילו הוא מכיר אותו כל החיים... דדי לוחש לה משהו והיא פולטת: אתה האבא שלהם
אלו בעצם שלושת המילים שאחריהן הכל לא יראה אותו הדבר-וזה המתח. את פרק 31 ואת ההמשך שאחריו תוכלי לראות ב1.9 עד אז צריך "להסתפק" בשידורים חוזרים של העונה הראשונה...... לא לדאוג אדם לא ימות! אם הוא ימות זו תהיה השביעייה ולא השמינייה...

E d e n7

New member
יוווו תודה את אדם מאוד נחמד שהשקעת

וכתבת לי את כל זה תודה

הכל מוכיח שדדי זה עמוס

1.דדי=אבא 2.איך שאדם ירד על ניני דדי ישר שלף שחמט? איך הוא ידע שניני יודע שחמט? חוץ מזה ניני אמר שאבא שלו לימד אותו ככה שדדי ידע כי הוא לימד אותו! 3. לפני שהוא בא לראיון עבודה עם רוחלה הוא עשה שלוש ארבע ו... בדיוק כמו שאיה וניני עשו שהם ניכנסו לכיתה ביום הראשון... 4.איך דדי ידע איך להגיע למעבדה של רוברטו? איך הוא ידע לאיזה מעלית ללכת? ולמה הוא לא נדהם כמו כל אחד אחר שהיה רואה את המעבדה שתקועה מתחת לקניון ואת דגנית שם קשורה? כי הוא דדי והוא מכיר את הכל...! 5.למה הוא טס לשוויץ אם הרפואה הכי מתקדמת היא בארה"ב? אולי לניתוח פלסטי? 6.למי שאומר שהוא ניכנס לטורבו טיים:אחרי שהוא טס הוא לא יכל לחזור ולהיכנס לטורבו טיים כי איה וניני היו שם! 7.מצד שני אולי הוא לקח את המכשירים האלה שהיה אסור לא להוציא מהמדינה כדי לבנות בשוויץ טורבו טיים חדש... 8.אני מצתערת שהעתקתי דברים מכה ילדים פה אבל רציתי לרכז לכולם את כל ההוכחות שדדי=עמוס בתשובה אחת .....

למעלה