שרשור הפרק הראשון של השבוע

m a r i n i

New member
שרשור הפרק הראשון של השבוע ../images/Emo3.gif

עוד 4 שעותת ו10 דקותת חיחיחי אני מדויקתת אה אה ?! חהחהחההחהחה סתםם

../images/Emo214.gifיואוווווו,הקדמת אותיייי../images/Emo2.gif

אני בשוק *_* בדיוק נכנסתי לפורום על מנת לפתוח את השרשור היומי ו....מישהי הקדימה אותי
היה לך מזל היום
-עוד פחות מארבע וחצי שעות-
עוד שבוע מתחילללללללללללללל...עוד חמישה פרקיםםםםםםםםם....
אני מקווה שבחמישי לא אצטרך לחרוש למבחן בתנ"ך ויהיה לי מספיק זמן לראות
...

m a r i n i

New member
צלמי צלמי חיחיי :]

נקווה שצילמתתת :] ואאיי היה פרק מעצבןןן ועוד פעם קצרר כזההה.. =\\ ואיך נילחצית בגלל קטי איזה מיסכנה איך היא בכתה ואנדרי חסר הרגשות הזה לא מתחשב חושב רק על העבודההה.. #! וויקה הזונה הזאת בעעע שתמות אמןן =[[ איזה חצופה ואלכסנדר זבלל לא פחותתת..ורדיק הזה חחח והשני הזה מה שמו חיחיחיחי =\\ דורשיםם כאפהה בטירוףףףף !!!! איך רציתי שהוא ימנע אותה לסעוזרת שלוו אבל הוא אומררר שהוא כבר לאא חח אני פחות בלחץץ כי אני יודעת מה יהיהיה חיחיחיחי כפרה עלייי
באלי עוד פרקרק חהחהחהחהה עוד 22 שעות ו45 דקותתת חחח פרקק חדששש =]]] מישו יודע כאןן מה מספר הפרק שהיה היוםם ?!?!

../images/Emo214.gifפעם ראשונה שאני חושבת...

שהפרק באמת נגמר מהר..
מסכנה קטיע . כמה היא סובלת
והיא עוד משתמשת בסמרטוט שנתן לה אנדריי

white angels

New member
חח החברות שלה לא חושדות?

שקטיה משתמשת בממחטה שנתן לה אנדריי ושומרת אותה? משהו מסריח פה..

white angels

New member
אני לא מבינה את אנדריי..

למה הוא לא מבהיר להורים שלו ולכולם שקטי עשתה את הדו"ח ההוא?
אמא שלו הציעה לו שויקה תעשה את מה שקטי הייתה צריכה לעשות ואבא שלו אמר שעדיף שלא יקדם אותה להיות העוזרת..וקטי יוצאת הכי מסכנה
היא סה"כ עזבה את המחשב לרגע וכבר הוא חסום וצריך לתקן אותו..=\..אויי מה שעושים לה אין לה שקט לרגע
אבל מוזר איך אנדריי לא חושד שאולי אלכסנדר והמרגל שלו קשורים לזה..הוא הרי ראה את הירוסלב הזה יוצא אחרי אלכסנדר..אצלי זה היה מדליק נורות אדומים
וקירה ראתה איך ויקה שמחה פתאום..אבל מה איכפת לה..יותר טוב לה שלא יקדמו את קטי
איזה מזל שלקטי יש חברות טובות שיצילו את המצב
מסכנה עד שסופסוף ציפתה שיקדמו אותה שהיא לא תתבייש להגיד לאבא שלה שהיא מזכירה היא חזרה אחורה
מצפה לפרק הבא לראות איך חברות שלה יעזרו לה
הפרק באמת היה קצר מאוד!
ונגמר מהר מדי..

אנוש14

New member
../images/Emo178.gif

נכון..אני גם לא מבינה למה אנדרי לא חושד בירוסלב שלו?זה כאילו זה כזה שקוףף...גם אני ישר הייתי חושדת בו כמו את
אבל אנדיר לא יודעתת..וכן..אני גם מצפה לראות את מה שיהיה היום..

m a r i n i

New member
דייי איזה מיסכנהההה =[[

איזה חיים קשים היא עובררתתת .. אבל זה הכל שווה עד הסוף הטוב שלהה =]]] היוםם יש פרקקק חיחיחיחיחיחי ואני שוב פותחת שרשור יומיייי..אאאאייי כפרהה עליי חיחיחי

למעלה