שרשור הפרק היומי

Erezz360

New member
שרשור הפרק היומי

היה פרק יפה.... אהבתי בואו דברו עליו

ט ל ו ש1

New member
דניאלה פשוט חוצפנית!!1

מה זה אתה לא תגדל אותה
זאת הבת שלו

הדסוש15

New member
היה פרק יפה.. במיוחד יהודה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא סובלת את דניאלה הזאת
היא חוצפנית היא מחליטה לכולם מה יהיה היא מפגרת.. ויהודה (ליאור) היה היוםם חמודדד

Erezz360

New member
היא נהייתה

פסיכופטית מאז כל המקרים שקרו לה בחיים וזה טבעי שהיא תתנהג ככה אבל כל הקטע לקחת עורכת דין מאוחרי הגב שלו בכל מלוכלך

פרק מדהים../images/Emo99.gif

עד שחשבתי שאין את ליאון הוא חזר
איזה קטע זה היה ... דניאלה חוצפניה
שאני לא יתן לה כאפה ידביק אותה לקיר
אבא שלי שאל אותי על הקטע שאלונה מתה והתחלתי להסביר לו ... איך היסתבחתי ... הוא עושה לי:"אם עושים לך על זה מבחן כמה את מקבלת?!" גם שפר חצוף ... הוא גרם למה שהיה בינו לבין אישתו אז שששששששש.... -קרן-

שיוש 12

New member
נכון!!

גם אני חיכית ששאול יחזור כבר... וואי איך הוא ניפנף את שירלי.... (הוא דיבר בקול של פרופסור כזה עם שמתם לב)....

ילדונת5

New member
תגידו... זאת רק אני או ש...../images/Emo12.gif

תמר באמת נראית מדהים עם פזור וסרט...

היללי 2

New member
פרק חמוד..../images/Emo6.gif

אהבתי את שירלי שהיא היתה כזה בדיכאון... ודניאלה חצופה לאאלה!!! מה ניראה לה???עליה היתעצבנתי!!!

../images/Emo26.gifפרק מהמם ומצחיק בטרוף...

יהודה היה מהמם כברגלו...אהבתי את הקטע שהוא דיבר עם דנה וירד על הבירכיםם לקשור את השרוכים...חחח זה היה מצחיק...כפרה עליו....ודרך אגב התמונה שהוא הראה לדנה (עם האפרסק המעוך....של גאיה)...צילמתי אותה שהייתי באולפנים אבל לא יודעת איפה היא...

ילדונת5

New member
מסכנות אליאן ושירלי. ../images/Emo10.gif

שתיהן באותה הסירה... אליאן פגועה מיואב ומגולן ועכשיו יש לה את התאונה הזאת על הראש. ושירלי פגועה מליאור, וגם שאול המניאק מסובב לה עכשיו את הגב.

יעל 13

New member
אני רק זוכרת

שזה היה שעדן יצאה שהיא הייתה עצבנית ואיילת נשארה...ואז אחרי זה כל הצילומים נגמרו והיה מוזיקה ופתאום זאתי מואיי ב10 צצה לנו והתחילה לראיין אותנו חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח אני זוכרת את המשפט

שהיה לה פיספוס בו...
איילת: "שלחתי אותכם ליחסי עבודה לא ליחסי מין".....והם כל שניה נתקעו במשפט הזה...

למעלה