שרשור הפרק היומי היה פרק גדול לא? ואגב, למה מנהלת הפורום לא פותחת שרשור פרק כל יום?
D digdugit New member 23/8/05 #1 שרשור הפרק היומי היה פרק גדול לא? ואגב, למה מנהלת הפורום לא פותחת שרשור פרק כל יום?
M Miss Taubenfeld New member 23/8/05 #3 המנהלת לא תהיה כאן כמה ימים... ורואים איך הפורום נראה בלעדיה... די אסון..!
E er 4ever New member 23/8/05 #5 את רואה../images/Emo35.gif הנה, הצלחתי להוכיח לכם שחובה אבל חובה לשרשר פה, כל הזמן. אנשים פשוט לא מפנימים את התקנון אחה"צ אני חוזרת הבייתה.. ואני רואה שתהיה לי המון עבודה
את רואה../images/Emo35.gif הנה, הצלחתי להוכיח לכם שחובה אבל חובה לשרשר פה, כל הזמן. אנשים פשוט לא מפנימים את התקנון אחה"צ אני חוזרת הבייתה.. ואני רואה שתהיה לי המון עבודה
E er 4ever New member 23/8/05 #8 האשמתי אותך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ממש ממש לא, מצטערת אם הבנת את זה ככה אני רק בודקת שאתם רואים שה"משטר" שלי לא כזה נורא אחריי הכל...
האשמתי אותך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ממש ממש לא, מצטערת אם הבנת את זה ככה אני רק בודקת שאתם רואים שה"משטר" שלי לא כזה נורא אחריי הכל...
M Miss Taubenfeld New member 23/8/05 #9 חחח זה באמת לא "משטר..." זה סה"כ כמה חוקים קטנים שגורמים לפורם להיראות הרבה יותר טוב(!) ושנעים להיכנס אליו
חחח זה באמת לא "משטר..." זה סה"כ כמה חוקים קטנים שגורמים לפורם להיראות הרבה יותר טוב(!) ושנעים להיכנס אליו
E er 4ever New member 23/8/05 #10 אני שמחה שאת חושבת ככה../images/Emo9.gif אבל יש כאלה שבאים בטענות. אז אני מקווה שעכשיו הם הבינו כמה שהשרשורים חשובים, בעיקר בפורום כ"כ פעיל כמו שלנו
אני שמחה שאת חושבת ככה../images/Emo9.gif אבל יש כאלה שבאים בטענות. אז אני מקווה שעכשיו הם הבינו כמה שהשרשורים חשובים, בעיקר בפורום כ"כ פעיל כמו שלנו
M Miss Taubenfeld New member 23/8/05 #11 חחחח כן אה...? פורום שולט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif