שרשור הפרק היומי...

dydb

New member
אוקיי... אולי אני קשת הבנה, אבל

בכל זאת לא הבנתי את הפתרון של ניני לחידה... מישהו אולי יכול להסביר לי? תודה רבה מראש
דיאנה

אוקי פרק חמוד../images/Emo175.gif

שהתחיל הפרק אמרתי לאחותי בטוח לילי היא הרעה... ובטוח אסיה היא הטובה פה! ומה רוצים מניני?כולה בן10 גם שהם לא יודעים את זה אז הוא לא חכם כמו כולם אבל הוא טוב בדברים אחרים!

mor rossabi

New member
נראה לי שזה לא ככה

נראה לי שרוברטו הרי החליף את האוזניות של אחד מהם במשהו אחר, אז ככה בעצם הוא לא רואה את גלי המוח החזקים של ניני, כמו של כל שאר שבעה האחרים

morosh1608

New member
תהיתי........../images/Emo13.gif

למי שרואה טלנובלה בע"מ...לא הזכיר לכם הקטע עם דגנית ואבנר את ג'ק וליפניק? לדגנית יש זהות שנייה שהיא לא מודעת לה..סם אמת..

הפסדתי איזה 3 פרקים חוץ מהיום...../images/Emo10.gif

אני צריכה להשלים את החסר כי אני עוד לא יודעת מה קרה אחרי שלילי הגיע לבית של ניני ואיה... אבל היום ראיתי ו... יו, איזה גילוי (עם אבנר) ! מעניין אם הוא באמת עושה את זה בשביל הכסף......

ו...

לילי מה זה מניאקית... יש בה משהו שגורם לי לחשוב שהיא מניאקית!!! אסיה נראית לי מסכנה ו... אפשר לדעת מה זה הקטע הזה עם אילן?!?!
לא, מה זה היה?!?! אני לא מחבבת במיוחד את רוני אבל היא כל-כך מסכנה!!

mominman

New member
וואי נשמע פרק מעניין מאד ../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

אני הייתי בשפיים
אז לא ראיתי אני מת לראת בשבע

Super Chuly

New member
Help!!!

תקראו לי מטומטמת, אבל לא הבנתי את פתרון חידת עשרת הקלפים של ניני. מישהו? ליהי :)

ספרפור

New member
גם אני לא הבנתי.

אם אדם לא היה נכנס באמצע הדברים שלו
. סתם. בכל זאת, לא הבנתי ואפילו ניסיתי לעשות עם קלפים ולא הלך לי.

הפתרון הוא כזה:

יש בחבילה 10 קלפים שהם הפוכים, וצריכים להיות שתי ערמות קלפים עם בידיוק אותו מספר של קלפים הפוכים. הפתרון של ניני הוא כזה: לוקחים 10 קלפים אקאיים מהחבילה, והופכים אותם. נניח שבחבילה שלקחנו (החבילה הקטנה של 10 הקלפים) היו 3 קלפים הפוכים, עכשיו כשהופכים את הקלפים יש 7 קלפים הפוכים, שזה בידיוק אותו מספר קלפים הפוכים שנמצאים בחבילה הגדולה, כיוון שמתוך עשרת הקלפים ההפוכים שהיו בחבילה שלוש עברו לחבילה הקטנה, ושבע נשארו בחבילה הגדולה. אני מקווה שההסבר ברור. אבל משהו שממש אבל ממש מפריע לי בסדרה הוא שכל מה שאבנר עושה הוא לא חוקי ולא מוסרי בעליל! גם הניסוי הזה שלו לא עומד בתקנים של ועדת הלסינקי לגבי ניסויים על בני אדם, וגם כל הקטע הזה שהוא מתייחס לשמינייה בתור אמצעי ולא בתור מטרה, זה דבר מאוד מסוכן מבחינה חברתית ומוסרית, אני ממש לא מבינה איך מציגים את זה בצורה שנותנת לזה לגיטימציה.

yaelw6

New member
ממ

אף אחד מהצופים שטווח הגילאים שלהם לא עולה על 17 לא הולך באמת לנסות לייצר אנרגיה בעזרת גלי למדא דר"א לא קיימים באמת :O אז אין סיבה לדאוג... למרות שזה מעניין בכ"ז

dydb

New member
תודה-תודה-תודה רבה!!!

חיכיתי, ציפתי, ורק רציתי להודות לך שוב על הפיתרון. בסדרה ניני הסביר את זה מהר מידי... שוב תודה!!! דיאנה

למעלה