שרשור הפרק היומי...

שרשור הפרק היומי...

מקווה שלא הקדמתי או שהקדימו אותי....

פרק שטיפה עצבן אותי לא יודעת למה

לילי מעצבנת לא הבנתי מה הקטע שלה ? טובה רעה? מה הולך איתה ? כל הקטע עם אבנר ודגנית מעצבן כבר ! פתאום היא טובה פתאום היא רעה ! פרק שטיפה עצבן אותי !

niranbd

New member
לא הבנתי 2 דברים!!

1- בשביל מה להרוג את דגנית אם גם ככה היא לא זוכרת אחר כך כלום ממה שרוברטו אמר לה לעשות?! 2-מה לעזאזל אסיה עשתה?? ואגב דגנית סתומה, "לנצל" את הילדים בשביל שיהיה חשמל בעולם ונפסיק להשתמש בנפט זה מצויין!

אין לי מושג אבל לפי דעתי

אסיה היא יותר טובה מכולם! ולילי גם אני לא מבינה היא טובה רעה? מה היא רוצה ?

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

קרעת אותי הרגע עם הקטע של החברת חשמל

מממ... ../images/Emo4.gif

1- באמת מוזר... יכול להיות שזה בשביל שאבנר לא ישאל אותה אחר כך דברים... אה, אבל הוא גם לא יזכור... מוזר.... 2- גם אני לא ראיתי מה היא עשתה, רק קראתי על זה. מישהו בבקשה מוכן להסביר?

יאאא...פרקקק מבולגן=//

איזה פרק היה=]]] אימא של ניני היא הבסית ו..דגנית ממש השתגעה תגובות שאלות מענות טענות --> לפהה

פרק לא מובן...../images/Emo4.gif

לא הבנתי איך אילן יכול לומר לאלי שהוא אוהב אותה אחרי שהוא בילה איתה דקה וחצי בבית חולים ועוד כשהוא היה חצי מת.......מסכנה רוני

אאאאאאאאוףף!

מתי יתרכזו בשאר הדמויות ולא רק ברוני ובמיקה ובאבי ובניני&איה אני רוצה אחריםם1!!!

פרק מתוסבך ומעצבן../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

לא הבנתי כלום!!! (טוב הבנתי אבל זה בכל זאת מסובך..) אסיה היא לא נראת רעה..וגם היא היא עשתה משהו מה היא עשתה?ולמה כשאמא של ניני ואיה (לילי) באה היא ישר הלכה ולא הסבירה מהי עשתה ולמה...מוזר... כל הקטע עם אילן מזה דפוק!!!מה פתאום שוכחים את רוני?!? ואחותה גם שכוחת ממנה?מה הקטע שהוא רואה אותה אחרי שהוא התעורר ופתאום מתאהב בה..הרי זה לא הפעם הראשונה שהוא רואה אותה..גם אז הוא ראה אותה ועדיין רצה את רוני!!אז מה עושים את זה בכוונה לרוני? לא מובן... אוקיי..לדעתי הקטע הכי מוזר בפרק היה עם אבנר..הם צריכים את השמנייה כדי לספר אנרגיה ל-9 שנים? זה הכל? השמנייה יספקו אנרגיה למדינה ל-9 שנים וחצי חברת חשמל תיהיה מובטלת! חחח חשבתי שהם צריכים אותם בשביל לפתור כל מיני דברים חבלות וכו' והכל רק בשביל אנרגיה? שיהיה...הפרק היום היה מסובך לגמרי ולא ממש אהבתי אותו....וד"א מישהו הבין מה ניני הסביר?כי לא הבנתי כלום

Double U

New member
הפרק הכי מפחיד עד עכשיו!../images/Emo12.gif

המבט הזה של דגנית כשהיא חקרה את אבנר היה מפחיד והמבט הכי מפחיד שלה, היה כשאבנר אומר: "רוברטו שלח אותך?". מסכנה אסיה שעכשיו לא מאמינים לה
לילי-רעה אך יפה

GO YEDIDIYA

New member
ניני חמוד../images/Emo99.gifומה שמוזר עם אילן

זה שאיך הוא ידע בכלל למצוא את אלי ישר כשהוא יצא מהבית חולים,היא רק התחילה לעבוד עם דורון

למעלה