שרשור הפרק היומי^^

עדיף סאשי בלי יד?.. ממ..

צודקת.. ככה יהיה לו קשה יותר להרחיק אותי כשאני אקפוץ עליו XP *קופצת על סאשי* סאשומארו: *יורה בי* X_X;

לי Li

New member
לא אמרתי שהוא עדיף בלי יד XD

אמרתי שסאשי עדיף על נאראקו אפילו אם סאשי בלי יד ^_^

מסקנה קגומה../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif

אוף איזה פרק יפה אבל איך שקגומה ראתה את אינויאשה וקיקיו בכיתי!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אוי, אני שונאת אותה.

אני כלכך כלכך כלכך שונאת אותה >_______________________< קאגומה ;; עצוב לי וכואב לי הלב עליה ;; ארג>< למה היא תמיד צריכה לסבול?!>< אני שונאת את קיקיו *רעשן*רעשן* תמותי כבר יא נבלה חסרת תועלת~! >< עוד שניה ואני הורגת את המחשב. אני הולכת להירגע. תגובה נורמלית אחרכך.

לי Li

New member
הפרק עבר ממש מהר 0.0

וקיקיו מתחילה ממש לעצבן אותי, כאילו, תתאפסי על עצמך, למה ההתנהגות המגעילה הזאת כלפיי אינויאשה המסכן? וממש ריחמתי על קאגומה
אה, והקטע בהתחלה שסאנגו אמרה לאינויאשה "תפסיק לגרום לאוויאה כזאת מתוחה, זה מעצבן" ואז אינויאשה שם לב שהוא זז ללא הפסקה והשמיע קול מוזר היה כזה קורע XDDD אה, ולאינויאשה היו צילומי תקריב כאלה יפים
למישהו יש במקרה חלק מצילומי התקריב האלה והוא יכול לפרסם אותם בבקשה?

לי Li

New member
אה, ושיר הסיום היה כל כך מתאים הפעם

דווקא שיר סיום חמוד ^_^ כבר אמרתי שאני אוהבת את הקטע של הזוגות, לא?

MayaChan

New member
וואו,פרק מהמם ../images/Emo99.gif

קיקיו מעצבנתתתתתתתתתתתתתתתת! אבל בכל זאת היה מהמם,באמת שאלתי את עצמי מתי יהיה עוד פרק על היחסים בין אינו' לקגומה! (בזמן האחרון היו רק קרבות)! מחר יהיה פרק ממש ממש ממש ממש יפה! סופסוף יש פרק שקגומה רוצה להישאר בעידן שלה(לא שאני שמחה בגלל זה,אני מתה עליה,אבל זה מעניין ומותח,וככה היא תבין שאינו' אוהב אותה). מרוב שזה היה עצוב,אני לא נזכרת בקטעים המצחיקים! ממש בכיתי שם מול הטלוויזיה! אני מקווה שלא נראה את קיקיו עוד הרבה זמן!

Fay Wood

New member
יאמה גם אני הייתי ככה!!!

אני עוד שנייה בוכה וכזה אח שלי מסתכל עליי!! *שונאת לבכות ליד אח שלי* וכבר שכחתי את כל הקטעים שהיו מצחיקים... כל כך אהבתי איך שאינויאשה הסתכל על קגומה בסוף... זה היה כל כך יפה!!! ואין לי תמונה של זה!!!!!!!!!!!!!
למישהו יש?!?! שמו פה קישור אבל אבל אין שם את התמונות שאני מחפשת!!!!! זה היה שקגומה היסתכלה על אינויאשה (אחרי שהזונה הלכה), והוא הסתכל אליה במבט כזה לא ממש מובן (או שאני לא זוכרת אותו) וקגומה כזה חושבת 'למה הוא ממשיך להסתכל עליי?' ו... אתם יודעים על מה אני מדברת!! זה היה כל כך עצוב... וכל כך יפה!!
*סניף, סניף* אני בדיכאון עמוק... הלכתי לישון... אולי הארי פוטר והעובדה שסיריוס מת יעזרו לי...

keshush

New member
רגע...

את רוצה להגיד לי שהעובדה שסיריוס מת מוציאה אותך מהדיקאון?????? *סוקלת אותך* אני בכיתי כמו תינוקת כשסיריוס מת!!!

Fay Wood

New member
לא, אני אומרת שככה אני אכנס לדיכאון

עמוק ביותר... אלוהים גמני בכיתי כשסיריוס!!
למרות שאנשים מאוד נחמדים אמרו לי את זה קודם...
באאקווותתתת!!!!!!!!

keshush

New member
אני קראתי את הספר באנגלית

כי לא יכולתי לחכות עד שיצא בעברית, וכשקראתי שהוא מת לא יכולתי לא לספר כמעט לכל מי שגם קורא את הספר שאני מכירה וסיפרתי להם והם מה זה התעצבנו עלי אבל לא יכולתי לעשות כלום הייתי צריכה שמישהו ישתתף בצערי. סריוס הוא הדמות שאני הכי אוהבת אחרי הרמיוני (היא נורא מזכירה לי את עצמי)

Fay Wood

New member
חחח זה בערך מה שעשו לי

הרמיוני גם מזכירה לי קצת אותי... מבחינתי- היא דמות שגיקית כמוני יכולה להזדהות איתה... @_@

Buyo H

New member
קיקיו!!^____________________^

אינויאשה נשבעלהגן על קיקיו!^_^ והוא אמר שהוא לא יתן לנאראקו לפגוע בה^_^ ו.. ו.. הוא חיבק אותה^________^ איזה פרק טוב!!D: הם פשוט כל כך צריכים להיות ביחד!^^ ולמה הפקצה תמיד צריכ להיות תקועה באמצע?! היא חשבה לגרום לו "לדאוג", אבל לא הלך להXD משעשע.. מחר יש פרק לא משהו
זה פרק שהפקצה מאוד צומית>_> אני כל כך שונאת אותה><

למעלה