עלמה-מסקנות מהפרק היומי ../images/Emo118.gif
היי אנשים! שוב הטור שלי
אבל הפעם , זה הטור האחרון עד לשבוע הבא. אז לא יהיה טור עד ליום שישי או שבת או ראשון....
...אבל אני בטוחה שתסדרו בלי שאני אנעים את זמנכם עם סיכומי מפה עד לארץ עוץ. אז יאללה בואו נתחיל!
אז הפרק....טוב, אין לי מילים...פשוט פרק מקסים !!
שני זוגות עשו אותו מקסים: בן ומיה ודורין ומשה.
אין מה לעשות!! סצינת סיום הפרק היום הייתה פשוט מעולה מעבר לכל גבול וחמודה עד אין סוף (ומעבר לו!!! –והמבין יבין...או רק מי שראה לאחרונה "צעצוע של סיפור" ) . אין ספק שסצנת הסבר האהבה של בן פלוס הנשיקה עשתה את שלה..וההוכחה הברורה לכך היא אחותי הטיינאייג'רית שונאת הטלנובלות שקיפצה בזמן הנשיקה ואמרה אלף פעם "איזה מתוקים!!!" בקול של תינוקת בת שנה....הממ...ולא רק זה, היא התחילה לבשר בכל הבית (דבר שר-ק אני מורשית לעשותו) , שבן ומיה התנשקו... (הממ...מזכיר לי אותי בנשיקה של אסי וגיא) . לי לא נותר להגיד דבר חוץ מ:"לקחת את התפקיד שלי בבית" ולהיעלם בבושת פנים ... אהבתי נורא נורא את המשפט של מיה:"שכחת להגיד שאתה אוהב אותי כי אני יפה"... טוב שהיא מודעת לעובדה שהיא יפה ...חחח מה אני אגיד ...יוסטון מאמי (והפעם מדובר על ה-צמד). נעבור לדורין ומשה בסצינה מקסימה על זה שמשה צחק וחייך ואפילו סיפר סיפור סוחף דמעות מרגש עד אין קץ על כך שהוא ראה קשת. וואו משה, וואו .( סליחה על הציניות..הייתי חייבת ,אבל באמת היה קטע חמוד עם הקשת). היישר מזוגות האוהבים המאושרים שלנו , נעבור לצד היותר רע של העניינים שברומו של עולם. אסי הצליחה לברוח... ושאני לא אשכח צל"ש לגילי על הנשיכה המתבקשת !!!!!!! זה היה ברור לאסי שמיכאלה תצליח לשכנע את רענן שהיא לא אסי, והרעיון לברוח לששון- מ-עו-לה.... רק גרשון יודע משהו על ששון... פעם כשעליזה דיברה בטלפון..אם מישהו זוכר ... הקיצר מה שבאמת חשוב, הוא שגילי למדה להשתמש בעברית צחה ולהגיד :"ג'יפה" ולא "ג'יזס" או – "זיזוס" בשפת המקור העליזאית. ועכשיו הקטע הקשה באמת...
....זה הזמן שלנו להיפרד מהטור המקסים מלא הסיכומים המייבשים עד אין קץ... אז עד ליום ראשון חברה'ס...(אני גם אעלם קצת מהפורום והצ'אט..אם אין טור אז אין גם זה
) אז שבוע טוב לכולכם, ונתראה בפעם הבאה של הטור