שרשור הפרק היומי...

בוביץ

New member
שרשור הפרק היומי...

היה פרק סביר לא ממש מעניין אבל סוף סוף יונת ביקשה גט ואני חשבתי שנתן יכנס ויפתח את הדלת ויראה את דניאלה ומשה מתנשקים. ראיתם את הפרצוף של נתן כשראה את משה.!!! אני מרחם על דניאלה-מכנה ילדיה לא ממש אוהבים אותה או בעצם אין ביניהם "כימיה"(כפי ששירלי אמרה) דניאלה נשארה לבדה אז היא עם משה. לדעתי שירלי ואלונה ממש לא בסדר לגבי דניאלה . דניאלה מסכנה תמיד היתה לבדה. ולפרק. היה סביר לא ממש מעניין אבל סביר..

../images/Emo42.gifפרק שחבל"ז../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

התגעגעתייייי לנתןןן

../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifהפרק היומי../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אז ככה-
שירלי הזאת היא חתיכת כפוית טובה ויסלחו לי כל מעריציה. היא מתנהגת ממש ממש מגעיל לאמא שלה. אמא שלה כל כך מנסה להשתדל ולעזור ומנסה לצאת מהחובות מאז שנתן עזב והיא לא אומרת לה תודה. ולא רק זה היא עוד אומרת עליה דברים כאלה ועוד אחר כך,שאמא שלה מנסה להתפייס איתה היא ממשיכה להתנהג ככה.
יוליה התנהגה באמת לא בסדר.אבל מחר נראה מה יהיה
סופסופ יונת ביקשה גט מעופר.זה באמת נראה שהוא משתדל ולדעתי הם צריכים להתרגש אבל יונת הייתה צריכה להענות לבקשה שלו של להפגש מדי פעם בתור ידידים.בסך הכל היא כבר חזקה וכבר פחות פוחדת ממנו ואחרי שהם ייתגרשו אז זה יהיה יותר בסדר
איזה מבט היה לנתן שהוא ראה את דניאלה ומשה ביחד
מחר יהיה מעניין
אבל זה מעצבן כי דניאלה לא אוהבת את משה. בכלל,האמת אני מבינה את שירלי ואלונה בסלידה שלהם מהעובדה שאאמ שלהן עם משה.בסך הכל הוא דוד שלהן
זה מוזר להן.אבל זה לא מצדיק את איך שהן מתנהגות אליו ואיך שהן מונעות מאמא שלהן להנות.
נראה לי שזהו...

../images/Emo42.gifאיך שירלי עיצבנננה אותי../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

לא בקטע של דניאלה בכלל לא
באיך שהיא התייחסה לטל
כאילוווו- יא טיפשההה זו יוליה עשתה את זה
מה אשמתווו של טל
מה את בכלל מעיזה לצעוק עליו
וטל עם היא צועקת עליך למרות שאתה אוהב אותה תחזיר לה
כמעט הבאתי לה נוגרה לפנים
העלתה לי את כל הפיוזיםםם
ליאוווווווור אל תחזור להתאהב בעדן
ועופררר כזההה שוווווה

חחחח../images/Emo6.gifקרועה שכמוך../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

טל בכלל לא ידע מה שירלי רצתה ממנו בהתחלה
והיא צועקת עליו
עופר באמת שאווה

../images/Emo104.gif../images/Emo141.gif תגובי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אררר
אני נורא אוהבת אותה, אבל היום היא התנהגה משמ מגעיל
נכון שהיא ואמא שלה רבו ובכלל כעסתי עליה כבר מאז שהיא אמרה לאמא שלה ש"אין ביניהים כימיה" היום היא ממש עברה את הגבול! אמא שלה, חמודה כ"כ
באה ואמרה לה שהיא לא כועסת עליה והיא, הקטנה הזו חושבת את עצמה, אומרת לה כזה "על מה יש לך לכעוס?", "אני חושבת שמה שאמרתי נכון" וכו'.. היא ממש חצופה!! אחרי הכל זאת א=מ=א שלה! -0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0- בעיקרון היה פרק נחמד
יאאאאאאאאא ראו את נתן!!! גם מחר יראו
אני רוצה לראות אותו כבר
גם אלונה איזו חמודה
שירלי רצתה שהיא תבוא הביתה והיא באמת באה!!!
איזו חמודה!!!! זהו
גל....

פוצנוש

New member
לא אהבתי את הפרק../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif ובכלל

כי אני מתה על הקטעים על ליסה ואמנון הסיפור שלהם משעמם.
ליאור קצת
מעצבן אותי והוא יותר מידי מתערב בענינים של אחרים מה הוא חושב את עצמו
יונת גולדמן גולן -אני לא ואהבת את הקטעים שלהם וגם הם משחקים לא טוב -לדעתי
אלונה
-חמודה ומקסימהרק חבל שאין לליאור ולה יותר קטעים משותפים
משה -מעצבן אותי מאוד
דניאלה - שחקנית טובה
והמסקנה שלי: פרק בלי שירלי
וטל
לא מעניין
(לפי דעתי)
ואני הכי
את הקטעים שמצלמים בחדר של שירלי הם יפים כדי שפרק יעניין אותי צריך להיות:קטעים מרגשים שגורמים לי לבכות
זהו זה מה שיש לי להגיד
|
פוצנוש

למעלה