שרשור הפרק היומי!

קישתא

New member
שרשור הפרק היומי!

אף אחד לא עשה שרשור? אני עשיתי? יופפפפייידווווווווו אהבתי את הפרק ואת הקטע עם ליו "אני חייב לבדוק מה שלום הכלבים שלי" חח... פרק טוב!

popit

New member
פרק טוב!!!

פרק טוב!!!וגם אני אהבתי את הקטע "אני צריך לבדוק את הכלב שלי"... פז היה מגניב ביותר...וגם קלסו היה טוב... ליאו קורע!!!

מתוקה777

New member
הפרק של היום

היה פרק חבל'ז אני ממש אהבתי את הסוף שהכלב של ליאו עף פשוט נשפכתי!!!!!!! וגם אהבתי היום את אריק ודונה, אבל ממש שנאתי את פז היום -וקלסו היה מצחיק קלסו: המכונית שלך נהרסה???!!!!!! ג'קי:לא קלסו: אז סתמי!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח
אוי כמה שאני אוהבת את הייד

SmallVille Girl

New member
היה פרק נחמד :/

התאכזבתי שלא הראו את הייד . אבל איזה חמוד מייקל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא ממש אוהב את גקי !!!!

aYaLoLy

New member
hello occifer או איך שלא כותבים....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח i gotta check on my dog!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרק רולזזזזז אבל לא הראו את היידי הרבההההההה

BiRd Of PrEy

New member
ניצול../images/Emo9.gif

ייייייישששששש לי ניק חדש
אני ROCK IS IN MY BLOOD לשעבר

רינת4

New member
היה פרק נורא מצחיק.

אני אוהבת כשקלסו צורח. בכלל אשטון עושה את זה הרבה- זה מצחיק אותי כל פעם מחדש. זה היה כל כך מצחיק כשמייקל ידע את כל התשובות. הריבים של דונה ואריק מעצבנים אותי קצת. אה וההתחלה...זה היה גדול!!! "אני חייב לעבור את הרמזור הזה!!"

ללא נושא

היה פרק ממש טוף, כרגיל קלסו היה מוווושלם, פז עיצבן אותי... אהבתי את הקטע בסוף עם הכלב

איך אתם יכולים....

לומר שפז היה מעצבן כשהוא היה כל כך תותח היום?! GO FEZ!!!! הכי היה יפה הקטע בסוף................. FRANKLY MY DEAR, I DON'T GIVE A DAMN..... שזה כל כך גדול למי שמכיר את הסרט GONE BY THE WIND................

למעלה