שרשור הפרק היומי

שרשור הפרק היומי ../images/Emo83.gif

כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ומה שלא יצטרך ללכת לכיוון ה-
שיהיה לכולם צפייה מהנה
בתקווה לפרק עם יותר אקשן ודרמה מאתמול

Daniel44862

New member
צפייה נעימהנה...!../images/Emo83.gif...עוד 11 פרקים!

ועוד 11 ימים לסיום החופש...XD

איזה אחלה פרק

הייתי בטוחה ששימי יעשה סיפור רציני לשירה התפלאתי שהוא לא הרג אותה או משהו כזה אבל יש לי הרגשה שהוא עוד יחזור אלק למחרת היא באה עם משקפיים שלא יראו כמה שהיא בכתה והדמעה מהלילה עדיין נמצאת שם
אני לא מבינה איך הם לא חשבו להביא את שירה שתגיש יחד עם איתן בכל אופן באה לשם המגישה החדשה, מהסידרה משחק החיים ששם ממש לא אהבתי אותה - בתור יעל מי שזוכר מקווה שלפחות פה אני אוהב אותה בסך הכל היה אחלה פרק

../images/Emo47.gifגלי וסמדר,ברק../images/Emo99.gif

גידי פשוט סמרטוט ,עם מי שצריך ליתקוף הוא שותק,ועם מי שצריך לישתוק הוא תוקף גלי שיחקה אותה הראתה בגרות ונתנה תמיכה לריקי ,באמת שזה מה שעדיף כרגע סמדר מצוינת נתנה לשירה בראש על שמשאירה את גלי בהריון עם תינוק ולבד ,אהבתי ברק הענן הזה מזה חמוד הוא עלק לא תמים,והוא מתנשק עם בנים וחושב שלא הומו

8דושנקה8

New member
ידעתי שלא הזכירו סתם ככה את הסיפור של טליה

ואופיר... פרק יפה בסך הכול... לא ראיתי את הסוף של הקטע עם שירה ושמעון אז שראיתי אותה עם המשקפיים חשבתי שהוא הרביץ לה או משהו... עוד ראו את הדמעות... (היא בכתה גם בדרך?
) ואיזה (לא מוצאת מילה תשלימו כראות עיניכם) ברק.... מתנהג ממש כמו ילד קטן... מאוהב.... והקטע של סמדר ואריאל הזוי... וגם הקטע שלו ושל אריאל הזוי.... וחבל שלא הראו את דניאל.... (התחלתי לראות את הסדרה בעיקר בגלל הילי וון והתמכרתי, אז כבר נשארתי...
) ומתי כבר איתן יגלה על ההריון של גלי? או יותר מעניין איך מרב תגיב שהיא תגלה?
ועם מי לעזאזל מרב התחתנה? למה יש לי הרגשה שזה מישהו שאנחנו מכירים?

nik name

New member
לדעתי היא התחתנה עם

מיקי,מוקי או איך שקוראים לו ,כי זה בדוק מישהו מוכר.

nik name

New member
אין לי מושג

סתם חשבתי על גם זה שהוא אמר לגידי שהוא סלח לה כבר מיזמן וגם זה שמירב לא מגלה להם.. לא יודעת ניראה לי קצת חשוד שהיא לא מספרת ...

למעלה