שרשור הפרק היומי-פרק 65

nofarosh11

New member
שרשור הפרק היומי-פרק 65

שמש מארגנת את רני על טקס גירוש שדים מודרני. יונתן ונינט מצטרפים לחוויה. יותם מתערער מהאולטימטום החדש. תמרה נקלעת לתאונת ארגזים שמשנה לנצח את פני הדברים.
זה הפרק שכווולם דיברו עליו.. (לפחות בפורום הש"ש
) תמרה נקלעת לתאונת ארגזים שמשנה לנצח את פני הדברים נראלי שהולךך לחזור לה הזיכרוון..=) ו-|ספויילר| בתקציר של הפרק הבא, כתוב שתמרה רוצה את החיים שלה בחזרה..=) מה אתם חושבים
כל מה שקשור לפרק-לכאן
צפיה נעימה..
אהה.. ואל תשכחו להציץ לפרק..

Meytar 888

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif!\1!1\א5פו4/

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט לא קרהה1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יווו זה כל כך עצוב ואני בלחץ טוטאלי!~!$%^%!~!!%@ זה היה פרק כל כך אבל כל כך מצחיק! ורן היה פשוט מהממם! היו חייבים להרוס?!??!?!?!
יווו עכשיו לחכות עד יום ראשון!? ראבקקק

nofarosh11

New member
פרק-אחד היפים בעוונה..=)))

רן היה כזה מושלם היווםםםםם!!! וואי נקרעתי אלק הוא עושה לנינה "מה עכשיו? אח"כ תקשורת עם חוצונים" ואייך שהוא מחק.. נפלתיי! הוא היה כזה חמווד!!!
וכשהיא עשתה לו ת'טקס אלק נינט עושה לו "די עם הציניות,זה בסוף לא יעבוד" וג'וני עושה לה "ובלי צינויות,זה יעבוד
" חח..
יופיי! גמכן אלה עם הטיימינג המחורבן שלהםם..!!
(ואני יודעת שזה כל הקטע אבל זה פשוט מעצבן!!!) ועד יום ראשון!!!!! יום ראשון!

nofarosh11

New member
מחק../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif הכוונה לצחק..

וזה היה צחוק כ"כ אבל כ"כ כ"כ חמוווווווווווווווווווווווווווווד
אהה והיה גם קטעע מצחייק עם ג'וני,שמש,ורני במזנון הזה.. איך הוא הסתכל עליה כולו מוזרר כשהיא אמרה לו שהיא מכשפה.. זה היה ג-ד-ו-ל-!
ואלק ג'וני "היא מולטי-טאלנט, זה מה שהולך עכשיו.." חח..

איזה יופי!

איזה פרק מדהים...איזה חמוד רני...איזה חתיך הוא בלבן! איזה כיף בפרק הבא תמרה ורני יחזרו(ראיתי בהצצה בדור השלישי...יש תמונה קטנטנה שהם מתנשקים)... מחכה כבר ליום ראשון!

../images/Emo58.gif

רני ילך לחגוג בגיהנום עם נינט ויונתן ואז חלי תבוא לרני ותגיד לו "יש לי מישהי חדשה להכיר לך" ואז חלי תכניס את תמרה ואז הוא לא יאמין ויסרב לה וילך. אח"כ הוא יסתכל אחורה וירוץ ואז הם יתנשקו
אבל איך אני אחכה עד יום ראשון???

למעלה