שרשור הפעם הראשונה

פושיק

New member
שרשור הפעם הראשונה

איפה שמעתם בפעם הראשונה על דניאל ? איפה שמעתם בפעם הראשונה את השיר אלייך ? איפה ראיתם פעם ראשונה את הוידאו של אלייך ?

מיתרוש12

New member
עונההה

שמעתי על דניאל בפעם הראשונה בגיא פינס שמעתי בפעם הראשונה את אלייך ברדיו ראיתי את הקליפ לרארשונה בערוץ 24

התשובות שלי

איפה שמעתם בפעם הראשונה על דניאל ? בערוץ 24 איפה שמעתם בפעם הראשונה את השיר אלייך ? בערוץ 24 איפה ראיתם פעם ראשונה את הוידאו של אלייך ? בערוץ 24

אז ככה

שמעתי על דניאל בפעם הראשונה מחברה בבצפר את השיר ואת הקליפ ראיתי בפעם הראשונה במבוקשים בערוץ המוסיקה

hagarshtar

New member
עונהההנהנה../images/Emo118.gif

איפה שמעתם בפעם הראשונה על דניאל ?בוואלה איפה שמעתם בפעם הראשונה את השיר אלייך ?ברדיו,גלגלצ איפה ראיתם פעם ראשונה את הוידאו של אלייך ?ערוץ 24!

עונה אנשים--->יאפ יאפ יאפ

פעם ראשונה...פיוו בוענה לפני מלא זמן..היה לו שיר ברדיו...לא ידעתי מי זה חחח רק אמרתי כזה שיש לו קול מעלףףף וזה שיר סוףף זה הכל חח את השיר אליך שמעתי פעם ראשונה בערוץ 24 ...פשוט הורס הדניאל הזה גם ב24 יאפ יאפ יאפ...דיי שווה שכזה אין הרבה

-עונה- וזה ברור

שמעתי על דניאל פעם ראשונה בקליפ שלו בערוץ 24 השיר אלייך שמעתי פעם ראשונה גם כן ב24 את הוידאו.. מממ גם בקליפ חחחחח אני עדיין מחשיבה את עצמי כחדשה בפורום

עונהה P;

איפה שמעתם בפעם הראשונה על דניאל ? ידיד שלי סיפר לי, ואז ראיתי בוואי בעשר:) איפה שמעתם בפעם הראשונה את השיר אלייך ? במחשב, הורדתי:] איפה ראיתם פעם ראשונה את הוידאו של אלייך ?בערוץ 24 P;

עונה

איפה שמעתם בפעם הראשונה על דניאל ?שמעתי עליו דרך דוד שלי כי דוד שלי איתו בצבא באותו בסיס והכל והם די חברים..וקיצור הוא הביאי לי לראות תמונות של דניאל ושל דוד שלי ביחד והתמונות אצלי=]וקיצור אז התאהבתי והתחלתי כזה בהתחלה ליראות תמונות וזה אז התחלתי להעריץ חזקקק איפה שמעתם בפעם הראשונה את השיר אלייך ?בבית של דודה שלי... איפה ראיתם פעם ראשונה את הוידאו של אלייך ?אצלי בביית בערוץ 24 ועכשיו הוא על המחשב=]

למעלה