שרשור הפיק בהמשכים של פורום

z O e i

New member
חחח... אכן חולני... 18

"hate when you do it" אמרה רורי. "hate when you do it" חזרה אחריה לורליי. "אמא!" "אמא!" "stop it!" אמרה כשהיא מתחילה לברוח ממנה "stop it!" אמרה לורליי וחייכה. "אוקי, אוקי. אני אפסיק. רוצה גלידה?" "רק קמתי..." אמרה רורי. לורליי הסתכלה עליה במבט לא מבין ושאלה שוב: "רוצה גלידה?"

Gilmore Fan

New member
19 ואני חושבת שכדאי לפתוח בנושא חדש

רורי:שוקולד צ´יפס, Please לורליי: Soooooooo, what ya doin´ today? רורי: I´m going over to Dean´s house לורליי: Why? רורי: I don´t what to tell you לורליי: Why? רורי: None of your buisness!!! לורליי: Why? רורי: I´m going over to give him a blowjob, OK? א. סליחה שהכל באנגלית, זה פשוט איך שאני שומעת את זה בראש... ב. סליחה על החולניות במשפט האחרון, תעשו עם זה מה שאתם רוצים

mgirl

New member
20...

ואגב, החולניות בפנפיק הזה מדהימה!! קצת פרופורציה! לורליי: why?? רורי: cup ´o coffe, K? לורליי: OK, have fun!! בערך חצי שעה אחרי שרורי יצאה מכונית נשמעת בחוץ. לורליי יוצאת החוצה. לורליי: כריסטופר!! היי! כריסטופר: היי, מה נשמע? חיבוק, נשיקה... לורליי: So, מה מביא אותך לכאן? כריסטופר: את... (נו, הייתי חייבת... הם כאלה חמודים, ואת לוק לא יכולתי להכניס פה)

Gilmore Fan

New member
21

כריסטופר: את לא תאמיני, הייתי בדרך לפה בחנות דיסקים אחת, ומכרו דיסקים של בארי מאנילו בחמישים אחוז הנחה, אפילו את הגרסאות הישנות!!

z O e i

New member
22

לורליי מתחילה לקפוץ ולצרוח (ולנבוח...) לפני שכריס מספיק להוציא את הדיסקים מהשקית לורליי חוטפת לו אותם ורצה לבית. "לורליי! חכי רגע!! מה את עושה?" צועק כריס בזמן שהוא רודף אחריה. הוא מצליח להגיע אליה, תופס אותה, ושניהם נופלים מחובקים ומתחילים לצחוק. הם מסתכלים אחד על השני מבט עמוק ומתקרבים... "אמא! אני בבית!" שמעו את רורי נכנסת מהכניסה האחורית. "היי... רורי" הם הספיקו לקום לפני שהיא נכנסה. "אמא... מה קרה לשיער שלך? היי אבא... אבא! מה אתה עושה פה?" רורי קפצה על כריס בחיוך. בזמן שקולות הצהלה והשמחה בקעו מפגישתם של כריס ורורי, ראתה לורליי בזווית עיניה משהו נוצץ על הרצפה. זו היתה טבעת. טבעת אירוסין שנפלה מהשקית.

23...

זו היתה טבעת. טבעת אירוסין שנפלה מהשקית. לורליי כבר לא התעניינה בדיסקים. היא רק הסתכלה על הטבעת. היא חשבה לעצמה: "למה הוא הביא טבעת
" היא רק הסתכלה. על פניה היה מבט של אי הבנה מוחלטת. היא החליטה לשאול את כריס מה זאת הטבעת הזאת. "כריס" היא אמרה. "מה הטבעת הזאת"
כריס הסתובב וחיוך קטן נראה על פניו. הוא אמר: "זאת טבעת......"

YaLdoNet 4 EveR

New member
"אני רואה שזאת טבעת" (24)

אמרה לורליי. כריס ראה שזה לא הולך.. "לורליי, מתי תביני כבר?" לורליי הסמיקה. כן, היא בהחלט הבינה כבר. "לור.. רציתי שתראי את הטבעת שאני נותן לארוסתי שהייתה חברה שלי כבר הרבה זמן- תמרה!" לורליי כבר לא חייכה. "אבל חשבתי..." "כן, גם אני חשבתי שאני אקנה משהו כחול, הרי אמרתי לך שתמי אוהבת בעיקר כחול... אבל אדום זה צבע האהבה." הוא חייך, תמים כמו ילד ששבר משחק. "מקסים." אמרה לורליי.

Zoey Z

New member
פתאום נכנס לחדר מישל (25)

וירד על ברכיו ואמר- "לורליי גילמור.... האם תינשאי לי?! מאז שהתחלתי לעבוד אצלך, חלמתי עליך, פינטזתי עליך... אני אוהב אותך כל כך!!! אני יודע שלא ממש הראיתי את אהבתי אליך, כי במשטר הקשה שבו למדתי בצרפת אסור היה להביע רגשות, והיינו צריכים לסתתר מאחורי מסכה מטופשת של אדישות... אז מה את אומרת אהובתי?"

לורליי נראתה מאוווד המומה(26)

אך מיד רורי אמרה: "זה מיועד לי....... כן מישל, אני אתחתן איתך." "אבל... הוא התכוון אליי? לא? הוא אמר לורליי." אמרה לורליי. רורי ענתה לה: "רורי זה קיצור של לורליי, וחוצמזה, את לא יכולה להתחתן איתו! הרי את מאוהבת בג´ס!" לורליי הייתה בשוק ועם מבט כועס. רורי ישר פלטה "אופס" קטן.

YaLdoNet 4 EveR

New member
27

רורי הייתה עצבנית, לורליי היה מזועזעת, וכריסטופר עמד בצד, המום ביותר, פיו פעור לרווחה והקופסא המרופדת עם הטבעת עדיין בידו, פתוחה. "אבל מישל..." התחיל כריס. "כריסי? גם אתה פה?" מישל וכריסטופר התנפלו זה על זה בחיבוק סוחף. "אם רק הייתי יודע שזה אתה..." אמר כריס ודמעות החלו לזלוג מעיניו. "כריסי, איך יכולנו להרוס ככה הכל..." (
)

z O e i

New member
15 (בשבילך, אופירי)

שעת ערב, לור, רורי וכריס מול הטלויזיה צופים בג´רי ספירנגר. לור: מה? היא ילדה בגיל 16? נו וואי! הנוער של היום... רורי: למה הוא לא מתחתן איתה? לור: הם עדיין לא מוכנים לחתונה רורי: הם לא מוכנים לחתונה אבל הם כן מוכנים לילד? כריס: רורי, יש מצבים ש... רורי: הילדה צריכה אבא. אתם לא חושבים שהיא צריכה אבא? (כריס ולור מסתכלים אחד על השני) רורי: אני הולכת לישון... (מתחילה לעלות במדרגות) לור: רורי, חכי... (עולה אחריה) רורי: אני בסדר, אמא. אני עייפה. לור: אוקי... בחדר של רורי. רורי מתכוונת להכנס למיטה, פתאום קול מבחוץ: רורייייי!!! יצא קצת ארוך...

או או או מה עושים../images/Emo35.gif

שני הסיפורים חמודים מאוד. אחד דרמה רוכשת מבטי "אני מזדהה עם זה" אחד בשני ואחד קומדיה עליזה עם עלילה ממש לא צפויה.. what we will do
אולי נעשה סוף לכל אחד כזה
יעני, שתי גרסאות
רק שמישהו צריך לעשות סוף

עדי 13

New member
26

קול מבחוץ: רורי!!!!! רורי ניגשת לחלון ומסתכלת למטה, היא לא רואה אף אחד, רורי! פתאום היא רואה את פאריס. רורי: paris? what are you doing down there? פאריס: comon rori! i don´t have enough time to explain! just dress up and come on over!!! באותו הזמן, כריס ולורליי מדברים בסלון: כריס:i knew it. לורליי:u knew what? כריס: i knew it would happen someday! לורליי: ha! it´s about time! כריס: i know, i´m sorry, we had that talk long time ago... the trurh is that i came here to see if i steel have all those feelings for you, not because of Barry Menilo לורליי: speaking about barry menilo whare are the cd´s??? (מתחמקת, ומתחילה לחפש איפה כריס שם את הדיסקים של בארי מנילו) כריס: lorelie! i just thought that if i´m ready to settled down, i better do that with you lorlie, not with TAMARA... לורליי: chris, go away. כריס: lorlie... לורליי שותקת ומסתכלת על הריצפה. כריס מסתער עליה, הוא תופס אותה ומצרפת אותה בצורה שלא תיאמן, ואז בדיוק רורי יורדת למטה לפאריס (טוב, לוקח לה זמן להתלבש!!!) איזה מגניב יצא לי...

z O e i

New member
27.

"אמא?" לור וכריס מסתכלים עליה. "אנחנו מתחתנים" רורי: "באמת??" לור:"באמת!" רורי מסתכלת על כריס במבט של "אמא שלי שוב מדברת שטויות?" כריס מחחיך אל רורי, מכתעל עמוק בעיניים של לורליי ויורד על הבירכיים. לור:"אז אחרי הכל הטבעת כן היתה בשבילי..."

YaLdoNet 4 EveR

New member
שרשור הפיק בהמשכים של פורום ../images/Emo15.gif

כן כן בסוף אני אשים הכל בדף אחד ונראה מה יוצא, אבל מישו צריך לסיים אותו..

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo26.gifשאלה חשובה אנשות ../images/Emo36.gif

כשנעשה סיכום פיק-פורום-
, לתרגם אותו לעברית (יש חלקים באנגלית) או להיפך?

למעלה