שרשור הפדיחות

כמעט פאשלה מטורקיה. לא קשורה לאוכל.

אני אישה מאוד מאורגנת ומסודרת. ואחרי חמישה ימים בטורקיה במסלול "הכל כלול" יורדים לעשות צ'ק אאוט. אני אישה מאוד מאורגנת ומסודרת. פקיד הקבלה מבקש את התלוש למגבת הבריכה. לא היינו בבריכה, לא השתמשנו במגת הבריכה ולא ידענו איפה השובר המדובר. ובאין שובר הפקיד דורש תשלום עבור מגבות בריכה. "לחוצים" אל הקיר עלה זמר שושנים חזרה לחדרינו, אני נשארתי לשבת על המזוודות, לבדוק האם השובר שם. הוא חזר. ביד אחת השובר. ביש השניה התיק שלי ובו כסף, משמכים שונים וגם---הדכונים וכרטיסי הטיסה. עניין של מזל...

אפשר לנחש שאת ייקית ?

אצלי תכונות אלו היו בעבר בגדר כפיתיות שהשפיעו לרעה על בריאותי. הייתי חייבת לעבוד על עצמי בעניין, והיום אני מעט פחות אוססיבית לארגון והסדר.

התכוונת אלי? בקשר לייקיות? אני רק 1/2.

אבי היה יליד גרמניה, אמי דור חמישי בארץ ז"א שנכדותי כבר דור שמיני כאן בארץ חמדת אבות...

כן,אלייך.

את הייקים מזהים מרחוק (ויש לי דווקא סימפטיה). דרך אגב, ילדי הם דור שביעי בארץ מצפת וטבריה.

מאמאל'ה, עוד נגלה שהסבתות שלנו היו שכנות.

אמי מצפת... ואם נכדותי דור שמיני, אז ילדי שביעי....

האמת

שזאת משפחת בעלי. אבל נשואה כבר איזה מאתיים שנה אז זה משפחתי ,לא? מצידי ילדי דור רביעי מחיפה.

כמובן שאני מתבדחת

על זה שעד היום בית חולים רוטשילד עוד לא התאושש מזה שנולדת שם.....

ולכבודי הקימו מאז

עוד 3 בינייים. דרך אגב, פעם הוא נחשב בית חולים על הפנים. הבנתי שהיום זה לא בדיוק כך.

את בני הבכור ילדתי ברוטשילד, בבניין הישן

בפינה. ואז היה בית חולים מתקדם. במשך היום הילד היה עם האם.

אני מניחה

שנולדתי הרבה לפני בנך ,ואז עדיין היילוד היה בחדר התינוקות. דרך אגב, ילדתי בעפולה וגם שם התינוקות היו בחדר תינוקות.

למעלה