שרשור הפאדיחות

אז את תמיד יכולה להגיד...

שלא הבנת בדיוק מה את עושה.
חחחח...

icy rain drop

New member
מאוד אמין.

היא גם תוכל להגיד שסיפרו לה שאם מחפשים טוב- מוצאים שם זהב.

אמממ...

שתי אחים הייתי חברה של האח הגדול ובאותו זמן הייתי עם אחיו הקטן במשהו לא רציני ואף אחד מהם לא ידע על השני שאני איתו ושכבתי את האח הקטן ואחיו הגדול נכנס ולא נעים...

הפאדיחה שלי היא:

שאני ויזיזה שלי התחלנו להתחרמן בלובי של הבית שלי..האוירה התלהטה ..נשארנו כמעט בלי כלום...(זה היה ב 2 בלילה) ואז בדיוק כמה שכנים שאני מכיר טוב החליטו להכנס..... הבנו את הקפיצה של החיים ...חחחח..היה כ"כ לא נעים..!!! אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה

Ze Colmeia

New member
אמממ....

הייתה לי עד היום פאדיחה אחת ומקווה שלא יתבספו לה עוד
אז כך זה היה כשהייתי בכיתה ז', עשינו עבודה אצל איזה אחת והיא ירדה לרגע לקחת משהו, בנתים אני וחברה שלי התמזמזנו ופתאום אמא של הילדה (לא חברה שלי, זאת שהלכה) נכנסה לחדר כשהיא קלטה אותנו היא הייתה לרגע בהלם והלכה, ואז אחר כך ידידה שלי סיפרה לי שאמא שלה אמרה לה בערב "נו אז מה שאתם עושים, את עושה את העבודה והם מתמזמזים
" חחחחח זה היה כזה קורע

אםםםם...

הייתי אצל האקס בצפון ואמא שלו מתה עליי ... ובבוקר היא פתחה את הדלת בשביל להגיד לנו שהאוכל מוכן והיא תפסה אותנו ב69 והיא הייתה המומה
איזה צחוקים זה היה.. היא צחקה עלינו בארוחת בוקר פשוט התפוצצה!!

מה?

היא פשוט צחקה???
היה צחוקים, מה? חחח.... מה לא נעים...
והיא עוד צחקה עליכם בארוחת בוקר.... מה לא היה לך פאדיחות או לאקס שלך?

זה היה ממש מצחיק..

עלינו לקומה השניה בבית שלו (בקומה שניה יש את המטבח) ואז ישבנו אני,הוא אח שלו הקטן ואמא שלו ופשוט היא הסתכלה עלינו נתנה לי נשיקה על הלחי והתפוצצה מצחוק ואחר כלך כולנו צחקנו והאח הקטן לא הבין מה נסגר איתנו..

NoNameMan

New member
פאדיחה שסיפרתי מיליון פעם...

וכבר אין לי כוח לספר אותה במלואה אז אני אקצר... אני ומישהי היינו בניין ביץ' בהרצליה, חיפשנו מקום מבודד להתחרמן בו, מצאנו שביל "נטוש" והתחלנו בשלנו וכאשר היינו ערומים לחלוטין השביל התחיל להיות שוקק חיים... (2 מכוניות, זוג וכמה נערים...) אז עברנו מקום אחרי שכבר לא יכלנו לסבול את זה יותר... אני אישית לא מתפדח בקלות ובטח שלא מדברים כאלה אבל זה מה שאתם העם הפשוט (שיחסית קל לפאדח אותו) קוראים לו פאדיחה...

lovelly girl

New member
ושלי...

אח שלי תפס אותי ואת הידיד שלי בלי חולצה בחדר שלי. שנינו היינו בלי חולצה והעניינים התחילו להתחמם כשהוא בדיוק נכנס... הפאדיחה של החיים...

אח קטן או גדול?!

ובת כמה היית?!?!?! הדבר הכי נורא שיכול לקרוא לי נראה לי זה שאח שלי ייכנס!!!! אלוהים... עדיף אמא/ אבא.. אח שלי לעולם לא יישכח את זה וירגיש נורא... (כאילו אח שלי גדול ממני ב 7-8 והוא בדיוק בתקוה ששומר עלי שאני אל אעשה שטויות..:->)

lovelly girl

New member
אח שלי בן 21 ואני בת 16,

זה היה לפני חודש וחצי בערך ומאז הוא לא שוכח ומזכיר את זה לפעמים, הוא גם סיפר לאימא שלי את זה (יש לי מזל שזה לא הגיע לאבא שלי)

יש לי אחת

בערך לפני חצי שנה הכרתי מישהי בצבא ויצאנו לחוף הים בהרצליה בערב והיינו בפינה שקטה והתחרמנו והכל היה סבבה ואז היא התחילה לרדת לי היא פתחה לי את הרוכסן והכל והיה סבבה אבל אז התחילו להגיע אנשים ולא רק זה,גם כלב
והכלב הזה התלהב משום מה כשקלט אותנו והתקרב אלינו והבחורה נלחצה חבל"ז ואני מצד אחד מנסה להרגיע אותה ומצד שני מעיף את הכלב ומצד שלישי מנסה לסגור את הרוכסן

The Cat Woman

New member
גדווווווווול!!!! פדיחות!!! ../images/Emo9.gif

הייתי באילת במלון וצבטתי מישהו בתחת (ממש חזקקקק!) בגלל טעות בזיהוי... אין לי ממש כוח לפרט (אני מחכה לטלפון שלא מגיע... הווו כמה באסה)

חחחחחחחחחחח ענק!!

הפדיחה הכי מצחיקה עד עכשיו לדעתי... לי אישית אין פדיחות רציניות אני מקווה גם שלא יהיו.. שומרים על כללי זהירות באופן הדוק ביותר

למעלה