שרשור הפאדיחות

לא יודע אם זה פדיחה רצח אבל

בצבא בחדר התחרמנתי עם מישהי ומסביבי כולם ישנו וכל הזמן פחדתי שהם יקומו ואחד כזה חצי קם ואמרתי לו תישן והוא כזה אומר "טוב..." ונרדם ישר

שרשור הפאדיחות

מראים את זה בסרטים, אני לא יודע אם זה קורה במציאות, שהילדים נכנסים להורים באמצע. אז קודם כל למי זה קרה פה? ועכשיו, למי ההורים נכנסו באמצע? כל דבר שמביך כמו: תפסו אותכם באתרי פורנו, תפסו אותכם עושים ביד, תפסו אותכם מזדיינים? חעעעע לי לא קרה אף אחד מהם.

icy rain drop

New member
נכנסו באצע שעשיתי לו ביד....

וגם סתם באמצע חירמון.... ו... יכולהיות גם באמצע זיון פעם אחת. לא בטוחה. היא לא לומדת האמא הזאת... טוב בזמן האחרון דוקא לא נכנסת

icy rain drop

New member
אבל עשיתי לו ביד מתחת לשמיכה

אז זה יכולהיות כאילו סתם אנחנו שוכבים צמוד אחד לשני והוא בלי חולצה לא?

וִיקוּש

New member
פאדיחות טריות../images/Emo70.gif

לאחת יש קישור כאן והשניה משהו כמו 10 דקות אחרי זה
אני וחבר שלי עולים במעלית לבית שלי השעה בערך 12 בלילה, אנחנו מתמזמזים במעלית, הרי כל השכנים גם ככה ישנים, אז זהו שלא... חבר שלי אומר לי "תיכף אני אמשש לך ת'..." והמעית כבר נפתחת והשכן שלי מהדירה שלידי עומד שם עם הכלב, אני כזה : "שלום" ... פאדיחות.....

icy rain drop

New member
חחחח קטעים!!!

אוקיי, התגובות כשנכנסים: הם יוצאים מהר החבר קצת מובך אך ממשיך הלאה אני מתצעבנת נורא!!!!! וקצת קשה לי להמשיך

SMOLANIT1

New member
את!!!../images/Emo26.gif

את יודעת איזה סרטים החתימה שלך עשתה לי כשהייתי מסטולה?! הייתי בטוחה שהמחשב שלי נדפק והוא לא מראה את החתימות של האנשים...

וִיקוּש

New member
עוד את שנזכרתי ../images/Emo13.gif

הייתי אצל חבר שלי איזה יום ואמא שלי ידעה שלא יהיה אצלו אף אחד בית, אז היא מתקשרת אלי אחרי כמה זמן ושואלת : "נו לא שברתם את המיטה עדיין?" מה זה התפדחתי

אוי זיכרון לא טוב...

אנחנו אצלו בחדר וכזה אנחנו על הרצפה מתחילים להתמזמז... והוא כזה עלי, ודוקא כשאני מתחילה להנות אמא שלו נכנסת...
יוו איזה פאדיחות!! היא התחילה לדבר איתו ואני כזה לקחתי את הפלאפון
ןכאילו בדקתי אם מישהו התקשר.... אני עדיין זוכרת את זה....

icy rain drop

New member
חחחחחחח דייייי החתימה כל כך מצחיקה!

דייייי קרעת אותי!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אליהו ד

New member
חחחחחחח איזו חתימה חחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

b e r l

New member
מאיפה להתחיל?! קשור בתאומות

יש לי לא מעט פאדיחות אבל הכי חזקה זאת זו שאני אספר עכשיו, למרות שהייתי לגמרי משועשע ובכלל לא מפודח, אבל כל בן אדם שפוי יתפדח. קצת רקע: הייתי בקשר עם מישהי. נפרדתי ממנה. אחרי כמה זמן התיזזתי לי בצורה רצינית עם אחותה התאומה והדי שרמוטה. זה הסתיים כשהיא עברה לחבר הכי טוב שלי (לשעבר...). אחרי תקופת יובש קצרה ורמת חרמנות מטורפת החלטתי לעשות את הלא יעשה ולחדש קשר עם האחות הראשונה למטרות סיפוק... אז ככה: באתי אליה בערב כשלשנינו ברור מה היו הכוונות... התחלנו להתחרמנ על המיטה שלה. פתאום אחותה נכנסת ל"חפש את הסיגריות שלה" במשך איזה 15דקות כשברור שהיא סתם רצתה להפריע. היא תופסת אותי על המיטה שלה בלי מכנסיים. היא יוצאת אבל זה לא נגמר. אחר כך הדלת נפתחת ואחד החברים שלי עומד בפתח. הוא בא אליה ורצה להיכנס לומר לי שלום כשהיא מאחוריו ומוצא את שנינו חצי ערומים. בקיצור, צחוקים!

חחח

חמוד.. טוף.. לי אין פדיחות... אני חושבת.. כאילו לרוב זה לא בבית שלי (אז בעיות עם ההורים) ו... אממ חחח יאמר שמדובר באנשים גדולים ככה שההורים שלהם מאוד מתורגלים.. או שבכלל לא היו הורים.. חח :-> והציבור.. well יש אבל לא כאלו שגרמו לי לפדיחות אני נהנת מהחרא הזה...

אווץ' ../images/Emo122.gif

אבא שלי פעם תפס אותי מאוננת
פדיחה אמיתית! אבל זה היה כשהייתי קטנה
עוד יותר פדיחה

למעלה