שרשור העוף השבועי

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

midnight dragon

New member
אם יש רק את שתי האפשרויות האלה../images/Emo15.gif

אז עוף מתובל כמובן
אלא אם כן זה שניצל מעשה יד.. הממ.. תלוי איזה עוף.. חחחחח שאלה קשה. אבל אם לא אז איזה סטייק עסיסי יכול להיות נחמד... או משהו אחר

KeNd3r

New member
אני לא סובל עוף.

לעומת זאת סטייק עין מדמם או נקניקיות עושות לי את זה.

yaarangel

New member
אוי...../images/Emo4.gif

רק לא הדבר האפור-רוטט-חסר טעם-צבע-צורה-עם חתיכת הגזר למעלה..
בעעעעעעעעע.....
אנשים מה נסגר איתכם? גפילטע פיש
חזרנו לדיונים האפורים והרוטטים
מושי-גם את
גפלטע

yaarangel

New member
אוי אנשים..

אני נשמעת פה מזה סנובההה...חחח...סורי לא לקחת אישי

Mamimi

New member
../images/Emo10.gifמה יש לך נגד?../images/Emo105.gif

גפילטע זה הדבר הכי טוב בפסח! ואולי במשפחה שלך לא יודעים להכין אותו,אבל אצלינו הוא לא רוטט וחסר טעם! הוא טעים,וטעים,וטעים! יאמייי
וד"א היום הלכנו(אני,עתליה וסופי) לראות את "ואן הלסינג" וזה סרט מ-ה-מ-ם! מפחיד מאוד (לדעתי) צרחנו שם על כל קטע(כמעט)...היה נורא כיף! ממליצה בחום

Wing Chan

New member
??

ואן הלסינג? טוב? זה אחד הסרטים שבקלות אפשר להכתיר "הסרט הכי מטומטם של השנה". סרט בנאלי ומפגר וכלכך הוליוודי וצפוי מראש שזה מדהים עד כדי טימטום מוחלט. הדבר היחיד שטוב בו זה האפקטים שהם באמת מדהימים. אבל חוץ מזה? חרא חרא חרא של סרט. לאנשים כבר אין טעם בארץ? :ם

PYRE

New member
ממממ

אם הדיעה של מישהו הפוכה משלך אז היא פסולה? זה שמישהו אוהב משהו שאתה לא אומר שרק אתה צודק ויש לו טעם חרא?

אוי, איך רואים שאת חברה באייל"ה!

אנשים, אני מזמינה אתכם להגיש מועמדות ל"מועדון הצ'יפס" המשפחתי, בו עושים צ'יפסים משפחתיים אמיתיים לפי מתכון מסורתי, מתפוחי אדמה ומבטאטא. מנחה הערב- הדוד אדיר. אני קיבלתי את פרס היצירתיות כשעשיתי צ'יפס בצורת חסה... טוב, נו, אני מניחה שאין לכם הרבה סיכויים... סבתא שלי נראית המועמדת המבטיחה אחרי שקילפה שני תפוחי אדמה בחמש דקות בלבד, והספיקה לשרוט את עצמה שבע פעמים. לאוניערטיקה

Wing Chan

New member
לאוניערטיקה?

מה זה, גירסא קווקזית ללאורנה? כמה היא לוקחת לשעה? :p (החרא הזה לא מתיישן.)

לא מתיישן? על מה אתה מדבר?

הוא מרקיב ומעלה עובש, יש לו ריח של דרקון שרוף וצבע של רעמת גריפון כמו בקסדה של חלמיש. איפה, איפה המקוריות? סלידינקי סניף סניף

למעלה