שרשור הספולירים

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים |?|🏢 (עובדה מענינית שיוסי ואני דנו באיטקון מיוחד לעונת תלאביב , אני רציתי בניין והוא רצה כספת , , בסוף הוא כנראה החליט שזה מתאיים לבנק ,, ואני רואה בזה בניין)
פרק 155
אמה לא מבינה מה קרה לאיתן, תמר עוזרת לשאולי עם אלמה, ואלון מחפש עבודה.
פרק 156
דריה צריכה לקבל החלטות קשות, עידו פונה לתקשורת ואמה מתקשרת לכל העולם.
פרק 157
עידו מנסה לעזור לריטה, שאולי ואמה מצליבים חקירות ואלון מקנא\
פרק 158
הסרטון של איתן מבלבל את אמה, אלון רואה יותר מידי טלויזיה ודריה מסתבכת עם המשטרה.

YossihNew

Well-known member
האם למישהו אכפת מה קרה לאיתן? לכם אכפת? לי לא אכפת. אבל לפחות הוא יהיה חטוף תקופה, אולי יהיה עם שירה, שאולי ינסה למצוא אותו ואת אל(ו)מה, ותהיה חקירה.

תמר עוזרת לשאולי. זה כזה הזוי. זה לא בריא לי.

עידו פונה לתקשורת וריטה נכנסת לעניינים! הגיע הזמן.

אלון ועבודות! אלון וקנאה! על מי מדובר? על תמר? למה לא מדברים באמת על תמר ועל ריף הנסיך הנובי וליאב המטרידן?

דריה מסתבכת. מה שמוזר... מה עם החטיפה? ההחלטה שלה היא בטח להצטרף לקבוצה.

כן, אלון רואה יותר מדי טלוויזיה. בטח. בטח גם יותר מדי סדרות שגורמות לו לבלבול בשחקנים. זה גם אומר שהוא מתגעגע לתמר כי אם יש תכניות, אז מין הסתם אביב שם.

dar dahan

Member
האם למישהו אכפת מה קרה לאיתן? לכם אכפת? לי לא אכפת. אבל לפחות הוא יהיה חטוף תקופה, אולי יהיה עם שירה, שאולי ינסה למצוא אותו ואת אל(ו)מה, ותהיה חקירה.

תמר עוזרת לשאולי. זה כזה הזוי. זה לא בריא לי.

עידו פונה לתקשורת וריטה נכנסת לעניינים! הגיע הזמן.

אלון ועבודות! אלון וקנאה! על מי מדובר? על תמר? למה לא מדברים באמת על תמר ועל ריף הנסיך הנובי וליאב המטרידן?

דריה מסתבכת. מה שמוזר... מה עם החטיפה? ההחלטה שלה היא בטח להצטרף לקבוצה.

כן, אלון רואה יותר מדי טלוויזיה. בטח. בטח גם יותר מדי סדרות שגורמות לו לבלבול בשחקנים. זה גם אומר שהוא מתגעגע לתמר כי אם יש תכניות, אז מין הסתם אביב שם.
איזה חטוף?
הוא אחד ממנהיגי הברנשים במסיכות, הוא עושה את זה כדיי לגרום לאמה להתעסק בשטויות

Roei152

Well-known member
מנהל
בעלת החלומות|חרופ|
פרק 12- אין לנו ברירה
התאונה משפיעה על כולם. נור אכולת רגשות אשם ורוצה לעזוב. בנות ורבורג פצועות וממורמרות, ודווקא גל חוזרת מוארת עם הסתכלות חדשה על החיים שמובילה אותה ללכת רחוק מדי כדי להשיג את מה שהיא רוצה.
פרק 13- תפילתי ושוועתי אליך תבוא
נור מסרבת להיכנע ללחצים של אבי, לירן נבהל ומנסה לקבל מאבי עזרה כדי להשפיע עליה. יהודה שבור לב מהעזיבה של נור, אבל כשהיא מגיעה אליו הוא לא עומד בזה ומנשק אותה. גל מקבלת תגובה קשה על החוויה המינית שלה.
פרק 14 - מחר יתווסף....

YossihNew

Well-known member
אז תהיה תאונה בגלל סופת החול. גל מוזרה מאוד. חמודה אבל מוזרה.

נור ויהודה. כרגיל. בטח שהוא לא יעמוד בזה, אני לא מכיר אותו?

YossihNew

Well-known member
שבאבניקים: |חרדי|

פרק 5- שני חרדים סוחבים טלוויזיה:

גדליה מגלה טלוויזיה בדירת הישיבה ומציב תנאי: זה או אני או היא. השבאבניקים מפנים אותה החוצה וזה מצית חיכוך לא צפוי עם השכנים.

פרק 6- ארבעה סיפורים על הפיל שבחדר:
גדליה, אבינועם ולייזר עומדים, כל אחד בדרכו, מול הפיל שבחדר: סקס. מאיר פוגש לראשונה את רות בלי היד וזה רק מבלבל אותו עוד יותר.

YossihNew

Well-known member
פלמ"ח: |חייל| |דויד|

פרקים 62:

חגיגה גדולה מפייסת ומאחדת את כולם, אך כשהתהום בין המחתרות מתרחבת הגעתה של שרה טורפת את הקלפים.

פרק 63:
רות חייבת לבחור בין בית לאהבה, יעל נקרעת בין הבית החדש לישן, ואמיל מגלה מה הוא מחפש ומה הוסתר ממנו.

פרק 64:
הגעתה של רכבת הנציב העליון החדש מציבה את כולם על מסילות גורל מצטלבות, בדרך להתנגשות שאינם יכולים למנוע. או שאולי כן?

פרק 65:
משימות נפרדות מובילות את אורי, רות ויעל לסכנה גדולה משותפת, בעוד אמיל וזהרה מתייצבים לעימות אחרון ומפתיע מול ויקטוריה.

פרק 66:
לאמיל יש תכנית איך להערים על דארסי, לדארסי יש תכנית איך להערים על כולם ובמרדף שמתפתח רק אחד יכול לנצח.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פלמ"ח: |חייל| |דויד|

פרקים 62:

חגיגה גדולה מפייסת ומאחדת את כולם, אך כשהתהום בין המחתרות מתרחבת הגעתה של שרה טורפת את הקלפים.

פרק 63:
רות חייבת לבחור בין בית לאהבה, יעל נקרעת בין הבית החדש לישן, ואמיל מגלה מה הוא מחפש ומה הוסתר ממנו.

פרק 64:
הגעתה של רכבת הנציב העליון החדש מציבה את כולם על מסילות גורל מצטלבות, בדרך להתנגשות שאינם יכולים למנוע. או שאולי כן?

פרק 65:
משימות נפרדות מובילות את אורי, רות ויעל לסכנה גדולה משותפת, בעוד אמיל וזהרה מתייצבים לעימות אחרון ומפתיע מול ויקטוריה.

פרק 66:
אין תקציר.

אז שרה חוזרת ויהיה מעניין. אמיל מגלה? מה שהוסתר?

רות בוחרת? למה?

יעל נקרעת, כרגיל.

נראה לי שבשבוע הבא תהיה ההתקפה על תחנת הרכבת בירושלים... צפו לפלמינג.

מעניין מאוד למה עימות אחרון מול ויקטוריה. פרק מחצית, תזכרו!

למעלה