שרשור הספוליירים

YossihNew

Well-known member
שבאבניקים: |חרדי|
פרק 13- קמצא ובר קמצא:

סיפור קמצא ובר קמצא העכשווי. טפירו וקשת מוצאים שיחה משותפת שמובילה לטעות איומה.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות |ישן|
פרק 26- איפה הילדה שלי? :

מסיבת יום ההולדת של גל פותחת מהומת עולם בין משפחת ורבורג לרומנו ומוציאה את כל השדים מהעבר לריב נוראי. שני מנסה לגרום לנור לאכול עוגת ליצ'י כדי לדעת האם היא רוז. אבי מספר למאיר את האמת על נירה.

פרק 27- זאת אני? :
מסיבת יום ההולדת נגמרת באקורד סיום צורם ונור וגל נעדרות. לירן כולא את נור בדירה של אביבה, אחוז טירוף ולא מוכן לשחרר אותה עד שהם יחזרו. גל תופסת את דידי וליאור שוכבים ומחליטה לנקום בליאור בדרך יצירתית.

פרק 28- מה שלא הספקנו:
נור מתעמתת עם מאיר ואביבה בעקבות שקר של אבי שמתגלה. היא עדיין לא מספרת ליהודה על זהותה האמיתית. כל המשפחה מגיעה כדי להיפרד ממאיר, וכשנור מבינה שהיא חייבת להתאחד עם מאיר זה כבר מאוחר מדי.​

YossihNew

Well-known member
כן, יהיו מהומות, כן, יהיו ריבים. וכן, זה פרקי מחצית אז ברור שבסוף 27 מאיר מת. אבל לי לא אכפת! הדבר היחיד שחשוב זה שבעקבות זה האחיינית שלו ליה תחזור מחו"ל! ואז רוני תבוא להרים את הסדרה הזאת בשם אימא שלה וכל משפחת קליין! ולהטיף לכולם על צניעות ודת! שמועה אומרת ששירלי (שהיא חברה טובה שלה בתכל'ס, מור ורוני ואגם ובר הפכו לרביעייה בעקבות זה) תיקח את זה ללב ותחזור בתשובה ותשנה את שמה לחני. ואז מה ליקי ודידי וגל יגידו? אה? מה הם יגידו על החזרה בתשובה של שירלי? טוב, לגל זה יהיה תירוץ לקחת לה עוד אח.

ואם כבר זה... בר ברימר מתחיל לצבור בחורות (ובחורים) ברמת הליטמן, רק שהוא יותר חמוד. גם נועה (ציטט שיר שלה מול גל, הוא קשור לאקסיות), גם אגם, גם דין, היה לו משהו עם רוני באבא מטפלת... הוא גם יהיה בספיידרז, וגם תמוז תחליט שממש כדאי לצלם אותו עירום לקליפים (נשבע לכם, כשהם ייפגשו יהיה לה מבט כמו לאלה שראתה את בוזי ערום). עכשיו הוא החליט להיגמל מכפולה וללכת לבת השוטר- ולהפריד בין חברים טובים כמו גל ודידי. ואחותו התאומה לא תעשה עם זה כלום?! את בעצמך מבת השוטר! וליקי מה?! ליקי לא חושבת שמישהו תוקף את הסדרה שלה?!

וואו, שמעתם? מסתבר שנור היא לא באמת נור ויש לה זהות אמיתית. מעניין מה זה אומר. יכול להיות שרוז היא בעצם... לא... אין מצב... זה טוויסט ממש משום מקום, לא שהיו רמזים או משהו...​

Roei152

Well-known member
מנהל
בר ברימר מתחיל לצבור בחורות (ובחורים) ברמת הליטמן, רק שהוא יותר חמוד. גם נועה (ציטט שיר שלה מול גל, הוא קשור לאקסיות), גם אגם, גם דין, היה לו משהו עם רוני באבא מטפלת... הוא גם יהיה בספיידרז, וגם תמוז תחליט שממש כדאי לצלם אותו עירום לקליפים (נשבע לכם, כשהם ייפגשו יהיה לה מבט כמו לאלה שראתה את בוזי ערום). עכשיו הוא החליט להיגמל מכפולה וללכת לבת השוטר- ולהפריד בין חברים טובים כמו גל ודידי. ואחותו התאומה לא תעשה עם זה כלום?! את בעצמך מבת השוטר! וליקי מה?! ליקי לא חושבת שמישהו ת
בר חתיך,לא ברמה של עדי , ליטמן , עילי וירון בלי חולצה לטעמי , אבל הוא חתיך...

YossihNew

Well-known member
צודק, ב-28 הוא מת. זה הפרק של המחצית.

מה שבטוח זה שהוא מת בשבוע הבא.

ואז תבוא ליה סופסוף.

Roei152

Well-known member
מנהל
מקיף מילאנו |שמלה||אוטו|
פרק 17 -סוויט סיקסטין

למגמת אופנה נכנסת מורה חדשה עם גישה חדשה שמאיימת לשבש את הנסיעה למילאנו. הריב בין עומר וגיא כמעט והורס את יום ההולדת של נורי וכשהם מנסים להתגבר עליו לטובתה, התוצאות שונות מהמתוכנן.
פרק 18 -לפקוח את העיניים
כשלא זיו ולא נורי לצדו, עומר מתקשה למצוא שותפים להובלת המאבק על מילאנו. גיא מגלה את היחסים החדשים בין סופי וכפיר ומנסה להפסיק לקנא לנורי. מלי עוזרת לרועי להשיג משקפיים ובדרך דורכת על נקודה רגישה.
פרק 19- ניהול משברים
התבטאות הומופובית של ראשת העיר גורמת לעומר להתחפר עוד יותר עמוק בשקר שהוא כל כך רוצה לצאת ממנו. גור נדרש לבחור בין האהבה החדשה שלו לבין שמירה על היחסים עם אבא שלו. שובל מנסה לעזור לגל ללכת לאיבוד.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אביב בוסתן... הנה היא באה לעשות בלגנים כמו בדני הוליווד! עומר לא יצליח כאן. מעניין למה גם נורי וגם זיו יהיו בריב איתו.

ראשת העיר זאת לא יובל שרף? או שיחליפו אותה בעונה הבאה? אגב, זה יוביל למחאה נגד הומופוביה, אני זוכר שראיתי את השלטים.

גור ויונתן, יפה.

מלי ורועי. נו, יופי. משקפיים וכו'.

גל רון הולך לאיבוד? לא טוב, שובל, לא נמצא אותו בחיים!

סופי וכפיר, חמודים. אבל לא הבנתי למה הוא חבר סודי.

YossihNew

Well-known member
שבאבניקים: |חרדי|
פרק 13- קמצא ובר קמצא:

סיפור קמצא ובר קמצא העכשווי. טפירו וקשת מוצאים שיחה משותפת שמובילה לטעות איומה.
קשתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!

פרק של קשתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!

מלכת הסדרות חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה, נרגעתי. מה? מורשת גנב לדניאל גד את המקינטוש? בסדר, הוא יתגבר, זה פיצוי על הבגידה בתקופת טורינו. מה? הוא גם ככה לקח לו את יולי? עזבו שטויות.

YossihNew

Well-known member
בר חתיך,לא ברמה של עדי , ליטמן , עילי וירון בלי חולצה לטעמי , אבל הוא חתיך...
אם שיר זוארץ חושבת שהוא חתיך אז זה בטח נכון.

אומר לך, ככה הם יפגשו. יהיה לה מבט מפשיט ומחפיץ.

Roei152

Well-known member
מנהל
בר חתיך , אבל פחות מעילי צ'פמן שהוא יותר הטעם שלי .. ויוני מלס הוא לא חתיך לפי הטעם שלי ,..אני יכול להמשך גם לכהים יותר ..

Roei152

Well-known member
מנהל
יון , למשל , היה יותר הטעם שלי מעוז באי... או מיכאל היה יותר חתיך בעיני בעונה 3 בשמיניה עם התספורת הקצרה , ועד אז אבי ....

חוץ מזה שבתמונות היח"צ של עונה 3 , יש תמונה בה אבי לובש גופיה וחושף את הכתפיים , ושעבדתי במרכז הטיפולי שהיתי בו שהייתי צעיר על בריסטול עם סוג של עץ משפחה של השמיניה , בו סידדרתי אותם לפי זוגות ( כמובן שאת אדם חיברתי לאיה), בחרתי את התמונה שבה אבי לובש גופיה מכוונה תחילה..

YossihNew

Well-known member
יופי, תכף שיר תבוא ותגיד "מה אתם מדברים על זה, איך הפורום שלנו הידרדר".

שיר m

Well-known member
|כן| מאז שרועי יצא מהארון הוא רק מתאר לנו את רמת המשיכה שלו לשחקנים:-D

(בצחוק רועי חולה עליך)

למעלה