שרשור הספוליירים

Roei152

Well-known member
מנהל
עוד שבוע של חיילים משוגעים ותיכונסטים שמתחילים את דרכם...

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה -ההתחלה 🎼|אחורה||בנות| (יותר מתאים משעון , מתאר את העלילה של סדרת המשנה -לימודי המוזיקה- שהיא לפני העלילה של הסדרה העיקרית ההתחפשות לליבי )
פרק 5-שיימנג
ליה לא משחררת, וממשיכה לשגע את נועה. בחזרה הגנרלית לקראת ערב הדואטים, נועה עושה בושות. מיכאל מוצא דרך ייחודית לעזור לה,רק שבסופה שניהם מבלים את הערב בתחנת המשטרה. איתמר עדיין פגוע מאירועי ליל אמש.
פרק 6- מישהו מסתכל עליך
ערב הדואטים הגדול לא משאיר אף אחד אדיש בקהל. המחזר הסודי של תותי מפתיע בענק. ליה מסתבכת עם שמלת ערב נוצצת. ומי היא הדמות המסתורית שעוקבת אחרי הגיבורים שלנו?
פרק 7-ארץ חמדת
נועה ואיתמר חוגגים את הצלחת האירוע ,בזמן שמיכאל מרגיש אשם ורדוף. ליה מסתבכת עם כסף שאין לה. חוטי תותי ונועה מתחכמים בשיעור מוזיקה, וכעונש משוגרים להופעה מסתורית. מיכאל חושף בפני נועה סוד ענק.
פרק 8-אהבות ראשונות (לפני ששחר התאהב בליבי )
ביצוע של נועה, חוטי ותותי לשיר ישן הופך לוויראלי ונוגע לליה בעצב חשוף. נועה מתאהבת לראשונה בחייה. איתמר מסתבך עם הגילויים המפתיעים על נועה. תותי נאלצת לקבוע דייט עם המחזר הסודי.
פרק 9-סודות ושקרים
איתמר כועס ונסער ורוצה לפתוח סודות מהעבר. תותי מספרת חוויות מרגשות מהדייט. ליה רדופה, ולא יודעת איך לפתור את התסבוכת. מיכאל נרגש מהשיר החדש, ומציג בפני נועה תוכנית שאפתנית. איתמר מתקשה לסלוח.

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב , מיכאל ונועי מסתבכים עם המשטרה... בזמן שליה מסתבכת עם שמלת הערב ...
תותי מסתבכת עם האהוב הסודי
נועי תתנשק לדעתי עם מיכאל , ואיתמר יראה ויפגע...

שיר m

Well-known member
בלי קשר לספויילרים, אפשר אולי לפתוח הודעה חדשה על כל פרק?
זה ממש קשה ככה בפורום החדש... הכל מתערבב

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי שיר החל משבוע הבא שרשור נפרד לכל פרק.. תאג"ד תמשיך כרגיל עם שרשורים שבועים , (תכלס יש עוד שבועים..)(

YossihNew

Well-known member
אז תאג"ד יסתיים לפני ראש השנה...

בעצם זאת תהיה הסדרה האחרונה שאראה בדירה הרגילה לפני שאעבור לגור לבד. (כן, סתם ניצלתי את זה כדי לחשוף בפניכם).

Roei152

Well-known member
מנהל
מזל טוב!!!!
מה זה אומר? בלי שותפים? עם בת זוג?

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה שוכר דירה או שעמותה אחראית עליך?
אתה יודע שהסקרנות שלי נובעת מכך שאני בעל צרכים מיוחדים ומעניין אותי לשמוע אפשריות ... אגב גם אני שוקל כל מיני כיוונים , אחת היא מעבר לדירת שותפים אחרת בתוך העמותה שלי , אחת היא מעבר לאיזור המרכז בעמותה אחרת , (שירוש נוכל להפגש יותר . ואני אהיה קרוב יותר להשקות) ואחת היא מעבר לקיבוץ שמשלב בקהילה... (אהיה יותר קרוב אליך יוסי ונוכל לנסוע ביחד להשקות מחיפה)

שיר m

Well-known member
מזל טוב יוסי! בהצלחה!!!
לשאלתך, אפשר להזמין אותנו לצפייה משותפת בפרקים ראשונים, אחרונים, אמצעיים וכדומה|טמבל|

מה? זאת לא היתה השאלה? אה... טוב נו זאת התוכנית שלי בכל מקרה כשתהיה לי דירה לבד:cool:

YossihNew

Well-known member
תודה שיר.

אזמין אתכם רק אם תדעו להתנהג יפה במהלך הצפייה ולכבד את מנהגי הבית בנוגע לדמויות אהובות (רשימת דמויות אהובות תישלח לפי הצורך).

Roei152

Well-known member
מנהל
אתם מוזמנים לדירה /לבית של ההורים שלי בכל מצב לצפות בסדרות .. יהיה פופקרן ופיצה מבטיח...
ברצינות , אם הקורונה לא תעבור , אני מתכוון לפנות לאנשים של ניקלודיאון שיתנו לי את הפרקים במייל לפני כולם ונקבע ביחד לצפות בהם ולקשקש קצת...

למעלה