והפעם אנחנו בצבא...
YossihNew Well-known member 30/7/20 #2 מחנה אבא: פרק 1: ניתאי מבין שהוא חייב ללמוד את הסלנג הצבאי אבל לביא מתעקש איתו שהוא חייב ללמוד למבחן בהיסטוריה. פרק 2: כל הבסיס צריך לקבל חיסון ולביא מפחד מזה מאוד. לי פס כועסת על ניתאי שגרם לה להיות מפונקת. פרק 3: בעקבות תולעת שהוחדרה לבסיס, לזר מורה על עוצר יציאות. לביא מנסה להשיג טלפון לניתאי ומסתבך עם לזר. פרק 4: ניתאי עושה הצגה שהוא חולה ולביא חייב לגרום לו ללכת לבי''ס. לזר מקבלת מבובו משימה מבאסת במיוחד.
מחנה אבא: פרק 1: ניתאי מבין שהוא חייב ללמוד את הסלנג הצבאי אבל לביא מתעקש איתו שהוא חייב ללמוד למבחן בהיסטוריה. פרק 2: כל הבסיס צריך לקבל חיסון ולביא מפחד מזה מאוד. לי פס כועסת על ניתאי שגרם לה להיות מפונקת. פרק 3: בעקבות תולעת שהוחדרה לבסיס, לזר מורה על עוצר יציאות. לביא מנסה להשיג טלפון לניתאי ומסתבך עם לזר. פרק 4: ניתאי עושה הצגה שהוא חולה ולביא חייב לגרום לו ללכת לבי''ס. לזר מקבלת מבובו משימה מבאסת במיוחד.
YossihNew Well-known member 30/7/20 #3 תאג"ד: פרק 63: רותם, ליה ואוריין מתמקמות ביער לקמפינג. כשהלילה יורד החרדות עולות. פרק 64: בן לולו מעניק לאגם ערב בלתי נשכח, ליה מזעיקה עזרה לרותם אך מרגישה שהיא בוגדת בה. פרק 65: ליה ואוריין נאלצות להתמודד עם הגילוי, רותם מנסה להבין מה עובר עליה, בזמן שפולצ'ק מקבל איום מכיוון לא צפוי. נערך לאחרונה ב: 3/8/20
תאג"ד: פרק 63: רותם, ליה ואוריין מתמקמות ביער לקמפינג. כשהלילה יורד החרדות עולות. פרק 64: בן לולו מעניק לאגם ערב בלתי נשכח, ליה מזעיקה עזרה לרותם אך מרגישה שהיא בוגדת בה. פרק 65: ליה ואוריין נאלצות להתמודד עם הגילוי, רותם מנסה להבין מה עובר עליה, בזמן שפולצ'ק מקבל איום מכיוון לא צפוי.
YossihNew Well-known member 30/7/20 #4 נשמע מצחיק ביותר. אבל למה לא כתוב "אביגיל", "אביגיל", "אביגיל"?! רק רומן בין אחים לשעבר?!
YossihNew Well-known member 30/7/20 #5 אין, אני ידעתי שגאליס ישתלט עליהן בסוף. פרק עם שלוש יפות יפות. אבל רותם מרגישה קצת כמו גלגל חמישי פה... בסדר, אז הן מנסות להתמודד, אחלה. בן לולו לא סמור! רותם משתגעת וחווה טראומה. פולצ'ק ייעצר, יבינו שהוא היה התוקף. נערך לאחרונה ב: 3/8/20
אין, אני ידעתי שגאליס ישתלט עליהן בסוף. פרק עם שלוש יפות יפות. אבל רותם מרגישה קצת כמו גלגל חמישי פה... בסדר, אז הן מנסות להתמודד, אחלה. בן לולו לא סמור! רותם משתגעת וחווה טראומה. פולצ'ק ייעצר, יבינו שהוא היה התוקף.
Roei152 Well-known member מנהל 30/7/20 #6 למה גם מחנה אבא? , אנחחנו לא שמים סטיקומים בספולירים.. אגב הייתי בוחר לשים את
YossihNew Well-known member 30/7/20 #7 כי זה מתחיל ורציתי לראות מה יהיה. ובחרתי בחלמון כי זה עדיין מתרחש בגבעת חלמון (יש שלט שמראה את זה).