לזיגי זה
[/QUOTE..
זה מעולה לזיגי , אבל תסכים איתי שמה שנתתי יותר מתאים לתאג״ד , הליצן שלך יותר מתאים לסדרה על ליצני אימה , כמו בכפולה או לסדרה על קרקס .. פרצוף ירוק משועשע ורופא, זה הצירוף המושלם לתאג״ד
האמת שניצתה בי התקווה שהוא יחזור... הם הוסיפו כמה סמיילים של תפוז...מצטער אז לא הבנתי את הנקודה ... זה נראה לך כמו מישהו טמבל?
אחח איפה הטמבל של שירוש?
זה רק יום ראשון שהסמיילים המקוריים עברו לאתר החדש..ככה אני מרגיש בגלל שהעלימו את הטמבלים.
איזה כיף! עמירם שוחט! הלאה הסגר הבריטי!פלמ"ח
פרק 50:
העונה מסתיימת כפי שהתחילה- אוניית מעפילים בדרך לחוף. מי יגיע איתה? ומי יחכה לה על החוף?
מתי תשודר?איזה כיף! עמירם שוחט! הלאה הסגר הבריטי!
עונה שנייה-
אורי ואלינור מתקבלים שניהם לקורס מפקדים בפלמ"ח, אורי מקבל כמורה את משה דיין ואלינור את יגאל אלון. מה שיוצר סיטואציות מצחיקות.
אמיל ותומס נכנסים בעל כורחם לקבוצה שמנסה לנקום בנאצים בארץ ישראל.
יוחנן מקבל ג'וב אצל שמעון פרס שמנסה להשתמש במרי כדי לקדם עניינים אצל הצרפתים ולהשיג מימון ל... מפעל טקסטיל.
וגאולה פוגשת את מפקדי הלח"י ועוברת לשם, נעצרת ובורחת במבצע הירואי.
כל זאת ועוד: בפלמ"חיוסי, שיגרום לשיר לצעוק "אבל למה לא משהו מקורי שאני לא אקרא?!".
יוסי כמובן מתבדח , זו לא באמת העלילה של העונה השניה , אלא עלילה שנבנית בראש שלו..מתי תשודר?
איזה כיף! עמירם שוחט! הלאה הסגר הבריטי!
עונה שנייה-
אורי ואלינור מתקבלים שניהם לקורס מפקדים בפלמ"ח, אורי מקבל כמורה את משה דיין ואלינור את יגאל אלון. מה שיוצר סיטואציות מצחיקות.
אמיל ותומס נכנסים בעל כורחם לקבוצה שמנסה לנקום בנאצים בארץ ישראל.
יוחנן מקבל ג'וב אצל שמעון פרס שמנסה להשתמש במרי כדי לקדם עניינים אצל הצרפתים ולהשיג מימון ל... מפעל טקסטיל.
וגאולה פוגשת את מפקדי הלח"י ועוברת לשם, נעצרת ובורחת במבצע הירואי.
כל זאת ועוד: בפלמ"חיוסי, שיגרום לשיר לצעוק "אבל למה לא משהו מקורי שאני לא אקרא?!".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.