טרנד יומי? אוי ואבוי.שכונת חיים 2:![]()
(ראשון, שלישי ורביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 39- הטרנד היומי:
עמליה מנסה לעזור לרועי ולוקאס לא להיות מכורים לאפליקציית הטרנד היומי. מושפע מהעצות של אנטונלה, אברהם משתמש רק בשיטות טבעיות לתקן בעיות בשכונה ויוצר בעיות חדשות.
אני אולי אמרתי כבר, אבל אגם שמשחקת את עמליה, ואמלי שמשחקת את אלה, הן יהיו שחקניות טובות בעתיד.פרק 40- חלאס:
תולי מתעקשת ללכת יחפה למורת רוחו של חזי שאוסר עליה להיכנס למכולת. עמליה לא אוהבת את הכינוי החדש שלוקאס המציא לה ונמאס לה להיות הילדה הטובה. היא מנסה להיות רעה.
אם אתה מדבר על "Neighbours", אז אני שר רק את הגרסה של הקומדי סטור. חפלה... דיס איז חפלה...פרק 41- שכנים:
העירייה החליטה לבנות רחוב חדש בשכונה והשכנים צריכים לבחור לו שם. ליהודה יש חלום שהוא חושב שלא מעניין אף אחד. חזי מדביק את כל השכונה בשיר נוסטלגי.
עוד פרק שראמזי מנסה למנוע מזקנות לעזוב. אני מקווה שלא זהו כי זהו זה זהו וזהו.קופה ראשית 6- פרק 103- ניסים משלים מניין:(ראשון, 21:30, כאן 11)
ניסים מתקשה למצוא מניין לתפילה. ראמזי עושה הכל בשביל שגברת בארבירו לא תעזוב את הסופר.
אנשים שפגשתי- פרק 3:![]()
(ראשון, 22:00, כאן 11)
צח, חבר המועצה, חונך פרוייקט חדש בסימי סנטר. פצ'צ'י מנסה להוציא גימלים, שירן מחפשת אהבה, נדיר ועלמה מפנטזים על חופשה באילת, וחביב ונאור עושים בלגן בבית הכנסת השכונתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.