המשפט השני- אני לא הבנתי אותו.שכונת חיים 2:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 26- יחד נארח:
השכנים מזמינים את סמירה ותאמר להיות אושפיזין בסוכה, אבל בעקבות ריב של חזי ותולי על איך לבנות את הסוכה צצות בשכונה יותר מדי סוכות. נור דורכת על חשופיות ואדם חושב שמשהו נורא קרה להורים שלה.
אוי לא, חזרנו למקיף מילאנו/התחנה. ולגבי ענבל- עדיף מלאכול אצל אנטונלה, לה אין חלבון, רק קומו.פרק 27- ככה זה אצלם:
רועי פורש מנבחרת הריצה כי חושב שהוא שם רק כי הוא אתיופי. אברהם מבין ממנו שהיה בבית הספר אירוע גזעני והכל יוצא מפרופורציה כשאנטונלה דוחקת בו לטפל בזה. ענבל מגלה שאדם לא אוכל בבית כי הוא אוכל אצל אילנה.
רק זמרים באים לשם. עונה הבאה- רוני דלומי.פרק 28- קרוסלה:
לוקאס שרוצה להיות סטנדאפיסט מצליח מוצא שהוא מושפע מדי ממה שחושבים עליו. ביקור של הזמר רותם כהן במסעדה של אנטונלה מלמד אותו שעליות וירידות הן חלק מהחיים של כל יוצר. יהודה נותן לאדם לנצח ואדם מבין למה.
תולי לא רוצה להיות ספורטאית?פרק 29- בחלומות שלך:
תולי מגלה שהיא לא יודעת מה החלום שלה ומנסה בעזרת השכנים להבין מה היא רוצה להיות כשתהיה גדולה. אילנה נזכרת בחלום ישן שלה להרים תערוכת תסרוקות, אבל מרגישה שזה מאוחר מדי בשביל להגשים אותו.
חלום שלי שתהילה תרדוף את כנרת. גם בעונה השנייה וגם בכלל.הפשוטע- פרק 8- צעק לי בשמך:![]()
(שני, 22:00, כאן 11)
איזה פרק כמה דרמה. לא נעים לי שאפילו פה בתקציר בא לי לספיילר. אני מרגישה כאילו אני כותבת בקבוצת וואטסאפ ''אתן לא מבינות מה קרה'' אבל לא בקטע של בילדאפ. טוויסטים עלילתיים שלא נראו מאז האדונית והרוכל.
החיים הם תקופה קשה 2- פרק 8- הגוזל עוזב את הבית:![]()
(שלישי, 21:30, קשת 12)
הרגע שכל הורה חושש ממנו הגיע- הגוזל רוצה לעזוב את הבית. תתכוננו, הפרק השני מגיע.
מעניין אם זאת תהיה סדרה באווירה של הצורף עם כל החלומות המשונים האלה. אני רק מזכיר שאת הצורף אהבתי, למרות (ובגלל) החידתיות. בינתיים נראה סבבה. כמו כן- סימור בתפקיד ראשי! התגעגענו קצת.השמועה- פרק 2:![]()
(חמישי, 22:00, HOT 3)
רשימה של עשרות ילדים שאולי נפגעו מגיעה לידיו של מוש, והוא מתעמת עם רב הקהילה. משהעז להדליף את הסיפור לעיתונאי, עשרות משפחות חרדיות מתייצבות מחוץ לתחנה, מוכנות להתלונן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.