שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שכונת חיים 2: |בית| |אליהו| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 22- הכיף האחרון בחופש:

משפחה חדשה ישנה עוברת לשכונה. השכנים הכינו להם הפתעה, אבל לא כולם אוהבים אותה. לוקאס מתעקש שביום האחרון בחופש הגדול צריך לעשות רק כיף. הילדים מתכננים מסיבה ובטוחים שרועי לא יבוא.

פרק 23- קופצים למסקנות:
לוקאס מסיק מסקנות לגבי עמליה ותולי והן מחליטות ללמד אותו לקח. ההורים של נור מגיעים לעזור לה לסדר את הדירה ומביאים עלי גפן לשכנים. כולם בטוחים שזו סמירה שהכינה אותם ולה לא נעים לתקן אותם.

פרק 24- למה לא אמרת:
ענבל וחזי עושים משלוחים יחד והיא קוראת לו בכינוי ילדותו שמסתבר שעד היום מעליב אותו. במקום להודות שהוא נעלב הוא מעליב אותה בחזרה. לתולי לא נעים להעליב את עמליה. ואדם עושה עצמו חולה ומסתבך.

פרק 25- תתקדם:
אילנה מכריחה את חזי להתקין אפליקציית AI כדי להתקדם בחיים, אבל הוא לוקח את זה יותר מדי רחוק. לוקאס עושה צחוק מאימון של רועי וחבר מהכיתה ונעלב כשהוא מבין שהוא נתפס כילדותי.​

YossihNew

Well-known member
שכונת חיים 2: |בית| |אליהו| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 22- הכיף האחרון בחופש:

משפחה חדשה ישנה עוברת לשכונה. השכנים הכינו להם הפתעה, אבל לא כולם אוהבים אותה. לוקאס מתעקש שביום האחרון בחופש הגדול צריך לעשות רק כיף. הילדים מתכננים מסיבה ובטוחים שרועי לא יבוא.​
ואדיסו יבוא?

פרק 23- קופצים למסקנות:
לוקאס מסיק מסקנות לגבי עמליה ותולי והן מחליטות ללמד אותו לקח. ההורים של נור מגיעים לעזור לה לסדר את הדירה ומביאים עלי גפן לשכנים. כולם בטוחים שזו סמירה שהכינה אותם ולה לא נעים לתקן אותם.​
כן, שמעתי שהעונה נור עוברת לשכונת חיים. מה זה מסיק מסקנות, אגב? זה מסקנות שגם אני הסקתי?

פרק 24- למה לא אמרת:
ענבל וחזי עושים משלוחים יחד והיא קוראת לו בכינוי ילדותו שמסתבר שעד היום מעליב אותו. במקום להודות שהוא נעלב הוא מעליב אותה בחזרה. לתולי לא נעים להעליב את עמליה. ואדם עושה עצמו חולה ומסתבך.​
לא הבנתי למה תולי ועמליה מעליבות אבל.

פרק 25- תתקדם:
אילנה מכריחה את חזי להתקין אפליקציית AI כדי להתקדם בחיים, אבל הוא לוקח את זה יותר מדי רחוק. לוקאס עושה צחוק מאימון של רועי וחבר מהכיתה ונעלב כשהוא מבין שהוא נתפס כילדותי.​
מה, ככה בעצם סיימון נוצר?

YossihNew

Well-known member
הפשוטע- פרק 7- פריקי סבתא: 📲 :-D (שני, 22:00, כאן 11)
נמאס לי לכתוב ברכות יום הולדת, מיציתי. מה זה נותן לכם שאני אאחל שתמיד תהיו מאושרים, שיתגשמו כל משאלותיכם, שתלכו בדרך הפרחים ולא בדרך הקוצים? קחו ממני מזל טוב גורף מפה לעולם ועד והעיקר לא ג'יפיטי.​

YossihNew

Well-known member
הפשוטע- פרק 7- פריקי סבתא: 📲 :-D (שני, 22:00, כאן 11)
נמאס לי לכתוב ברכות יום הולדת, מיציתי. מה זה נותן לכם שאני אאחל שתמיד תהיו מאושרים, שיתגשמו כל משאלותיכם, שתלכו בדרך הפרחים ולא בדרך הקוצים? קחו ממני מזל טוב גורף מפה לעולם ועד והעיקר לא ג'יפיטי.​
אף אחד נקודותיים, כנרת ולביא נקודותיים

YossihNew

Well-known member
החיים הם תקופה קשה 2- פרק 7: |הרצל| :-( (שלישי, 21:30, קשת 12)
חנוך דאום חוזר בעונה חדשה עם המשפחה הכי ישראלית ומדבר על מה שאף ישראלי לא מעז. כמה שיותר קשה, יותר מצחיק.​

למעלה