נאיה? קרמים? לא משנה. שמעתם שלסוון יש שפם?מלון הוטל:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 42- מה שקווסטשן שונאת:
מלון הוטל-עונת המונדיאל! משפ' כספי מארחת במלון שידורי מונדיאל. גזאלה מחפש אחר מאמן לקבוצת נקניקי נהריה. נאיה מתאהבת בקרמים ומסתבכת בגניבת קרם ששייך לסטפן. ואורי וקווסטשן עובדים על הזוגיות החדשה שלהם!
רון אלדו. זה כזה מובן.פרק 43- רון אלדו:
גורי עושה טעות חמורה ומבטיח לאיתן כרטיס טיסה למונדיאל. סוון בטוח שאיתן יכול להיות כוכב כדורגל אם רק היה לו מתחרה שיגרום לו להתאמץ יותר. המתחרה הוא ילד בשם רונלדו או רון אלדו?
שאלה של קווסטשן זה כמו אבא של אבא. אבל רגע, הכלב של טל גם יהיה? לא? ולמה נאיה לא חוזרת לאפולו?פרק 44- שאלה של קווסטשן:
טל ברמן מגיע למלון לכבוד המונדיאל! סטפן משוויץ בקשר המשפחתי שלהם, קווסטשן מרשימה אותו בידע שלה על כדורגל ומקבלת הצעת עבודה. נאיה מתקשה להיפרד מפרג'ון והכל באשמת פרק סוף העונה של רוחות האהבה של קימברלי.
היי! למה זה נשמע לי מוכר? נאיה, את יודעת משהו? אה, בטח, זה מהסרט ההוא עם טום הנקס.פרק 45- כרמל:
אורי מקבל ירושה מאכזבת אבל מפתיעה - כדורגל מפונצ'ר מדבר בשם כרמל. האם הכדור באמת מדבר? ולמה הוא כל כך קסום?
מעניין אותי למה הוא הוריש לה את זה.לא לריב(ראשון + שלישי, 21:30, כאן 11)
פרק 7- מצדה:
יפית בורחת עם בנה לדירת המשפחה, וננעלת שם עם האחים בזמן שקסטיאל מאיים מבחוץ. במהלך לילה לבן ומתוח מתגלים סודות ובריתות משתנות, עד שהבוקר מביא איתו טוויסט לא צפוי.
פרק 8- קבר אחים:
פרק אחרון: כשהאחים לא מסגירים את יפית לידיו של אילן, הם נלקחים לדרכם האחרונה, אך ניצלים ברגע האחרון. כשהם נפגשים במשרדו של ביטון לסיום פתיחת הצוואה, מתגלה הסיבה האמיתית שאביהם הוריש את הדירה ליפית.
הפרק האחרון היה פשוט יצירת מופת.הבת- פרק 7:![]()
(שני, 21:30, קשת 12)
יתווסף כשיהיה.
מתי יבוא השבאבניק/חרדי שהפך למסתערב?פאודה 5- פרק 53:![]()
(YES TV ACTION, שני, 22:00)
דורון, אלי ויתר המגויסים נחטפים ע"י גורם מסתורי בדרך למחנה אימונים בסוריה. בישראל גבי ודנה מנסים לפענח מי עומד מאחורי החטיפה.
אין לי מושג מה הולך שם. ניב צריכה להתחיל לסנן הצעות.המתמחה- פרק 5:![]()
(חמישי, 22:00, HOT 3)
כשנדמה לדסי שהצליחה לכבות את השריפה, ההשלכות חוזרות בעוצמה והמעגל סביבה נסגר. שרה מתקרבת לאנשים הלא נכונים והקשר של דסי עם אדם מסתבך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.