שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל: 🏨 |נחמה| |כרגל| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 42- מה שקווסטשן שונאת:

מלון הוטל-עונת המונדיאל! משפ' כספי מארחת במלון שידורי מונדיאל. גזאלה מחפש אחר מאמן לקבוצת נקניקי נהריה. נאיה מתאהבת בקרמים ומסתבכת בגניבת קרם ששייך לסטפן. ואורי וקווסטשן עובדים על הזוגיות החדשה שלהם!

פרק 43- רון אלדו:
גורי עושה טעות חמורה ומבטיח לאיתן כרטיס טיסה למונדיאל. סוון בטוח שאיתן יכול להיות כוכב כדורגל אם רק היה לו מתחרה שיגרום לו להתאמץ יותר. המתחרה הוא ילד בשם רונלדו או רון אלדו?

פרק 44- שאלה של קווסטשן:
טל ברמן מגיע למלון לכבוד המונדיאל! סטפן משוויץ בקשר המשפחתי שלהם, קווסטשן מרשימה אותו בידע שלה על כדורגל ומקבלת הצעת עבודה. נאיה מתקשה להיפרד מפרג'ון והכל באשמת פרק סוף העונה של רוחות האהבה של קימברלי.

פרק 45- כרמל:
אורי מקבל ירושה מאכזבת אבל מפתיעה - כדורגל מפונצ'ר מדבר בשם כרמל. האם הכדור באמת מדבר? ולמה הוא כל כך קסום?​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 42- מה שקווסטשן שונאת:

מלון הוטל-עונת המונדיאל! משפ' כספי מארחת במלון שידורי מונדיאל. גזאלה מחפש אחר מאמן לקבוצת נקניקי נהריה. נאיה מתאהבת בקרמים ומסתבכת בגניבת קרם ששייך לסטפן. ואורי וקווסטשן עובדים על הזוגיות החדשה שלהם!​
נאיה? קרמים? לא משנה. שמעתם שלסוון יש שפם?

פרק 43- רון אלדו:
גורי עושה טעות חמורה ומבטיח לאיתן כרטיס טיסה למונדיאל. סוון בטוח שאיתן יכול להיות כוכב כדורגל אם רק היה לו מתחרה שיגרום לו להתאמץ יותר. המתחרה הוא ילד בשם רונלדו או רון אלדו?​
רון אלדו. זה כזה מובן.

פרק 44- שאלה של קווסטשן:
טל ברמן מגיע למלון לכבוד המונדיאל! סטפן משוויץ בקשר המשפחתי שלהם, קווסטשן מרשימה אותו בידע שלה על כדורגל ומקבלת הצעת עבודה. נאיה מתקשה להיפרד מפרג'ון והכל באשמת פרק סוף העונה של רוחות האהבה של קימברלי.​
שאלה של קווסטשן זה כמו אבא של אבא. אבל רגע, הכלב של טל גם יהיה? לא? ולמה נאיה לא חוזרת לאפולו?

פרק 45- כרמל:
אורי מקבל ירושה מאכזבת אבל מפתיעה - כדורגל מפונצ'ר מדבר בשם כרמל. האם הכדור באמת מדבר? ולמה הוא כל כך קסום?​
היי! למה זה נשמע לי מוכר? נאיה, את יודעת משהו? אה, בטח, זה מהסרט ההוא עם טום הנקס.

אגב, חברה טובה (מה חברה, תלמידה בבית ספר שאני עובד בו שמאוד אהבה אותי כספרן) עוזרת מלבישה במלון. וגם בצייר המערות!

YossihNew

Well-known member
לא לריב :-[:-[:-[ (ראשון + שלישי, 21:30, כאן 11)

פרק 7- מצדה:

יפית בורחת עם בנה לדירת המשפחה, וננעלת שם עם האחים בזמן שקסטיאל מאיים מבחוץ. במהלך לילה לבן ומתוח מתגלים סודות ובריתות משתנות, עד שהבוקר מביא איתו טוויסט לא צפוי.

פרק 8- קבר אחים:
פרק אחרון:
כשהאחים לא מסגירים את יפית לידיו של אילן, הם נלקחים לדרכם האחרונה, אך ניצלים ברגע האחרון. כשהם נפגשים במשרדו של ביטון לסיום פתיחת הצוואה, מתגלה הסיבה האמיתית שאביהם הוריש את הדירה ליפית.​

YossihNew

Well-known member
לא לריב :-[:-[:-[ (ראשון + שלישי, 21:30, כאן 11)

פרק 7- מצדה:

יפית בורחת עם בנה לדירת המשפחה, וננעלת שם עם האחים בזמן שקסטיאל מאיים מבחוץ. במהלך לילה לבן ומתוח מתגלים סודות ובריתות משתנות, עד שהבוקר מביא איתו טוויסט לא צפוי.

פרק 8- קבר אחים:
פרק אחרון:
כשהאחים לא מסגירים את יפית לידיו של אילן, הם נלקחים לדרכם האחרונה, אך ניצלים ברגע האחרון. כשהם נפגשים במשרדו של ביטון לסיום פתיחת הצוואה, מתגלה הסיבה האמיתית שאביהם הוריש את הדירה ליפית.​
מעניין אותי למה הוא הוריש לה את זה.

תכל'ס סדרה ממש מצחיקה, רק שמוזר היה לי שבפרק האחרון כנרת הגיעה בלי האיפור של אביה הסוכריה.

YossihNew

Well-known member
הבת- פרק 7- פרק אחד לפני הסוף: |בנות| 🇷🇺 (שני, 21:30, קשת 12)
אורנה יודעת איפה גלי נמצאת - כל מה שנשאר לה לעשות זה להגיע אליה. אבל האם היא תצליח להגיע אל גלי לפני שיגיעו אליה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פאודה 5- פרק 53: |חייל| |כאפיה| (YES TV ACTION, שני, 22:00)
דורון, אלי ויתר המגויסים נחטפים ע"י גורם מסתורי בדרך למחנה אימונים בסוריה. בישראל גבי ודנה מנסים לפענח מי עומד מאחורי החטיפה.​

YossihNew

Well-known member
פאודה 5- פרק 53: |חייל| |כאפיה| (YES TV ACTION, שני, 22:00)
דורון, אלי ויתר המגויסים נחטפים ע"י גורם מסתורי בדרך למחנה אימונים בסוריה. בישראל גבי ודנה מנסים לפענח מי עומד מאחורי החטיפה.​
מתי יבוא השבאבניק/חרדי שהפך למסתערב?

YossihNew

Well-known member
המתמחה- פרק 5: |רופאה| |?| (חמישי, 22:00, HOT 3)
כשנדמה לדסי שהצליחה לכבות את השריפה, ההשלכות חוזרות בעוצמה והמעגל סביבה נסגר. שרה מתקרבת לאנשים הלא נכונים והקשר של דסי עם אדם מסתבך.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
המתמחה- פרק 5: |רופאה| |?| (חמישי, 22:00, HOT 3)
כשנדמה לדסי שהצליחה לכבות את השריפה, ההשלכות חוזרות בעוצמה והמעגל סביבה נסגר. שרה מתקרבת לאנשים הלא נכונים והקשר של דסי עם אדם מסתבך.
אין לי מושג מה הולך שם. ניב צריכה להתחיל לסנן הצעות.

אבל מור!

הו, מור!

איזו מושלמת!

ואסף פרי גם.

נערך לאחרונה ב:
למעלה