ידוע מדוע?שבוע הבא לא יהיה פרק של זגורי אימפריה
הם יודעים שאני עסוק בערב ולא רוצים לשדר פרק.ידוע מדוע?
איך ג'יין נכנסת לחלום?כראמל 5:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 82- החלום:
רובי חולם שוב על כראמל הכלוא, וג'יין נכנסת לחלום כדי לפענח את המסר. במקביל, הטירה סוערת לקראת צילום משפחתי, ודלת מסתורית בציור מתגלה ומבשרת על סכנה חדשה.
זה אומר שהאוצר של ססיליה אבוד! ואתם יודעים מי המועמד המתאים למשימה! אה, נכון. לא.פרק 83- האיש בסרבל האפור:
החבורה יוצאת בעקבות הרמז לבלאקסוויל, בעוד דמות מסתורית חודרת לטירה. אל אל מחקה את נורמן קנטיני, סיסיליה מגלה שהאוצר שלה נעלם.
עוד אחד חדש? מה קורה במשפחה הזאת... ואני דיברתי על משפחת עיסא, שיבדוק נורמן למה הילדים שלו מתחלפים פעם בכמה זמן...פרק 84- גול החדש:![]()
כפיל של גול חושף עולם מקביל ומבקש מגול בקשה מיוחדת. המיקום של כראמל נחשף ומסר מסתורי מוביל את רובי לרמז ראשון אמיתי.
מעניין מי זאת דולי. אני מהמר על אשתו של יובל.פרק 85- השליטה:
ג'יין מבקרת בעולם ההפוך ומגלה תגלית מרעישה. מכתב מגיע שמסבך את מילה ובסוף נחשפת דולי.
רוזי אני מבין שזאת אלי. למה סופי? בכל מקרה נשמע כיף, פרק 9 יהיה האחרון.כל האמהות משקרות:![]()
(שני + חמישי, 21:30, כאן 11)
פרק 7- הלילה של רוזי וסופי:
אלי נשלחת ע"י אמא שלה ללילה במלון כדי לפקוח עין על העובדים ולוקחת איתה את דינה. אלי מתמודדת עם מטענים ישנים ועם בחירות חייה, ודינה נקלעת להרפתקה מסעירה ולא אופיינית לה.
פרק 8- אף אחד לא אוהב ילדים רעים:
יפו משחקת בהרכב חסר ויגאל מאוכזב מחוסר הרצינות של כולן ומתפוצץ. זיווה נאלצת לראשונה לשחק, כשבקהל מוטי והילדים. ששון מתמודדת עם עדויות קשות שמגיעות מהגן של הבן שלה.
סאדה- קפה- פרק 5:(שישי, 19:30, מכאן 33)
לובנה נלחמת על חייו של וסים מול אבו ראמי, ולוקחת אותו למסע בתל אביב, והקשר עם נדים מתחדש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.