שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
תראו אותי: |עין| |עין| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 5- סודות ושקרים: |פינוקיו|

כשהוא רואה ואינו נראה, בן שומע את נגה אומרת לרומי שהיא לא יודעת לרכב על אופניים ומשביעה אותה לא לספר לאף אחד. בן מספר את החדשות לאלון, שממהר להציע לנגה שיעורי רכיבה. מכאן הכול מסתבך.

פרק 6- בן הנוקם: :-[
למה ארי כתב על המחשב שלו מאה פעמים ''אני טיפש''? ואיך זה קורה בלי שהוא נוגע במקלדת? הנקמה של בן באחיו היא הדבר הכי מגניב שהוא עשה בחיים, והיום הכי גרוע בחיים של ארי. גאיה מאמינה שהבית שלהם רדוף רוחות.

פרק 7- הצעת חברות: |לב|
אלון מתקשה להציע לנגה לצאת איתו, ומבקש מבן שיהפוך רואה ואינו נראה וילחש לו מה להגיד. אבל בן מתבלבל, אלון מסתבך ונגה מתעצבנת עליו. החברות בין סער ועוז בסכנה, כשעוז פוגע במורה, ונותן לסער לשאת באשמה.

פרק 8- דברים מוזרים: |נחמה|
נגה מסתובבת בלי שן, ואלון לא מבין למה ילדה מושלמת כל כך הורסת את החיוך המושלם שלה. להראל, אחיו הבכור של עוז ופצוע מלחמה, נמאס שעוז נותן לו יחס מיוחד. נגה מתוסכלת מהיחס אליה ויוצאים ממנה כוחות מפתיעים.​

YossihNew

Well-known member
תראו אותי: |עין| |עין| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 5- סודות ושקרים: |פינוקיו|

כשהוא רואה ואינו נראה, בן שומע את נגה אומרת לרומי שהיא לא יודעת לרכב על אופניים ומשביעה אותה לא לספר לאף אחד. בן מספר את החדשות לאלון, שממהר להציע לנגה שיעורי רכיבה. מכאן הכול מסתבך.​
אז היא לא מושלמת! סליחה אמא של נגה.

פרק 6- בן הנוקם: :-[
למה ארי כתב על המחשב שלו מאה פעמים ''אני טיפש''? ואיך זה קורה בלי שהוא נוגע במקלדת? הנקמה של בן באחיו היא הדבר הכי מגניב שהוא עשה בחיים, והיום הכי גרוע בחיים של ארי. גאיה מאמינה שהבית שלהם רדוף רוחות.​
אני הייתי שם שלט "אני חמור".

פרק 7- הצעת חברות: |לב|
אלון מתקשה להציע לנגה לצאת איתו, ומבקש מבן שיהפוך רואה ואינו נראה וילחש לו מה להגיד. אבל בן מתבלבל, אלון מסתבך ונגה מתעצבנת עליו. החברות בין סער ועוז בסכנה, כשעוז פוגע במורה, ונותן לסער לשאת באשמה.​
טוב, גם ככה כולנו שונאים את סער.

פרק 8- דברים מוזרים: |נחמה|
נגה מסתובבת בלי שן, ואלון לא מבין למה ילדה מושלמת כל כך הורסת את החיוך המושלם שלה. להראל, אחיו הבכור של עוז ופצוע מלחמה, נמאס שעוז נותן לו יחס מיוחד. נגה מתוסכלת מהיחס אליה ויוצאים ממנה כוחות מפתיעים.​
אה, אז מי יוצא מהארון? לא משנה, הראל מגיע. ואני רוצה לדעת מה הכוחות של נגה.

YossihNew

Well-known member
צייר המערות: |ציור| 🐵 (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK)

פרק 9- בריון המערות:

אובו מפיל את ביף והופך לבריון של השבט. כן, אובו. נשבע. אני יודע שזה נשמע הגיוני כמו שפו תחליף את יוהו ותהפוך למכשפה של השבט. וגם זה קורה בפרק.

פרק 10- נשף הסתביב:
בוגה מזמינה את אובו לנשף הסתביב, למרות שהיא בכלל רוצה ללכת עם ביף, שבכלל רוצה ללכת עם גאזל, שבכלל הולכת בסוף עם רינגו. בקיצור, סלט. ואיך בלוטה קשורה לכל זה? תיראו את הפרק, תבינו.

פרק 11- דייט קטלני:
אובו יוצא לדייט, אבל בוגה בטוחה שזו בעצם מלכודת ומחליטה לעקוב אחריו. בבה מבלה יותר ויותר זמן עם ביף. יותר מדי אם אתם שואלים אותי.

פרק 12- סודות ושקרים:
רוצים לדעת איך באים ילדים לעולם? גם פו! מיקה מנסה למכור לה איזה סיפור, אבל את פו לא קונה את זה ויוצאת לחקירה. חוץ מזה, גם אובו מסתבך בשקרים, ולומד ששקרים הורסים יחסים.​

YossihNew

Well-known member
צייר המערות: |ציור| 🐵 (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK)

פרק 9- בריון המערות:

אובו מפיל את ביף והופך לבריון של השבט. כן, אובו. נשבע. אני יודע שזה נשמע הגיוני כמו שפו תחליף את יוהו ותהפוך למכשפה של השבט. וגם זה קורה בפרק.​
נראה לי שנתנו למספר להיות אחראי על התקצירים. במאמר מוסגר: למה אוליביה, שהיא פו, עוקבת אחריי גם בטיקטוק?! למה?!
פרק 10- נשף הסתביב:
בוגה מזמינה את אובו לנשף הסתביב, למרות שהיא בכלל רוצה ללכת עם ביף, שבכלל רוצה ללכת עם גאזל, שבכלל הולכת בסוף עם רינגו. בקיצור, סלט. ואיך בלוטה קשורה לכל זה? תיראו את הפרק, תבינו.​
ראיתי את הפרק הזה כבר בבנץ, חלום ליל סתביב. אני יודע. וזה בטח הפרק שבלוטה ואובו הופכים לזוג! חיכיתי לזה!
פרק 11- דייט קטלני:
אובו יוצא לדייט, אבל בוגה בטוחה שזו בעצם מלכודת ומחליטה לעקוב אחריו. בבה מבלה יותר ויותר זמן עם ביף. יותר מדי אם אתם שואלים אותי.​
אובלוטה! איזה יופי! אני בכלל לא תומך באובוגה. ביף של גאזל, אובו של בלוטה, ובוגה... אתם יודעים.
פרק 12- סודות ושקרים:
רוצים לדעת איך באים ילדים לעולם? גם פו! מיקה מנסה למכור לה איזה סיפור, אבל את פו לא קונה את זה ויוצאת לחקירה. חוץ מזה, גם אובו מסתבך בשקרים, ולומד ששקרים הורסים יחסים.​
לא! לא שקר לבלוטה! כן, אני קצת מושקע בזוג.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
יאפא- פרק 8- אזרח סוג מת: |דגל| 🇲🇻 |?|| (ראשון, 21:30, כאן 11)
בעקבות טיפ אנונימי האקדח היורה נמצא במוסך של עדנן. אמיר יוצא עם סשה לזירת הרצח, מבחינים במצלמת רחוב מפוצצת ומחליטים לבדוק. מלי מכנסת מסיבת עיתונאים להודיע שהחשוד ברצח הודה.​

YossihNew

Well-known member
יאפא- פרק 8- אזרח סוג מת: |דגל| 🇲🇻 |?|| (ראשון, 21:30, כאן 11)
בעקבות טיפ אנונימי האקדח היורה נמצא במוסך של עדנן. אמיר יוצא עם סשה לזירת הרצח, מבחינים במצלמת רחוב מפוצצת ומחליטים לבדוק. מלי מכנסת מסיבת עיתונאים להודיע שהחשוד ברצח הודה.​
לא משנה כמה אתם חושבים שהצירים של נעמי היו קשים בפרק, מישהו ראה את עינת יולדת באמת? אלי צילמה.

YossihNew

Well-known member
רצח בים המלח- פרק 4- הטוויסט של העונה: |סכין| |?| 🔎 (שישי, 22:00, קשת 12)
אם כל החשודים סגורים בחדרים, איך יכול להיות שאחד החשודים נרצח? תתכוננו לטוויסט של העונה! רוצח חדש ורומן חדש?​

YossihNew

Well-known member
רצח בים המלח- פרק 4- הטוויסט של העונה: |סכין| |?| 🔎 (שישי, 22:00, קשת 12)
אם כל החשודים סגורים בחדרים, איך יכול להיות שאחד החשודים נרצח? תתכוננו לטוויסט של העונה! רוצח חדש ורומן חדש?​
אוקיי, מי מת היום? אגב, ראיתם את ההתייחסות לכפולה? אבי דנגור עשה "כביכול זה באמת". רז! לא שילמנו על מחזור!

YossihNew

Well-known member
זגורי אימפריה 3- פרק 57- כוסאמק: 👨‍👨‍👦 👩‍👩‍👧‍👧 |כתר| (חמישי, 22:00, HOT 3)
ויויאן רוצה להיכנס להריון שוב. אבישג נקלעת למשבר אישי חריף.​

YossihNew

Well-known member
זגורי אימפריה 3- פרק 57- כוסאמק: 👨‍👨‍👦 👩‍👩‍👧‍👧 |כתר| (חמישי, 22:00, HOT 3)
ויויאן רוצה להיכנס להריון שוב. אבישג נקלעת למשבר אישי חריף.​
מצחיק, זה ליטרלי פרק על הכוס... של אמק...

לא מת על ויויאן, אבל גם לאבי הגעתי בלי ציפיות והיה אחלה פרק. הצרפתים שדרגו הכל. חוץ מזאק ורובי! אתם בכלל מהמשפחה המקוללת השנייה! לא יחזקאל, השנייה, רומנו, הם אפילו לא מספיק טובים כדי להיות מדורגים! ואני הבנתי שישראל שהוא הלל בכלל עבר שם בר מצווה?! באיזו סדרה אנחנו?!

YossihNew

Well-known member
מטכ"ליסטים- פרק 7: |חייל| :-D (חמישי, 20:30, YES TV Comedy)
אחרי שהצילו את היחידה, רני וסנדו הג'ובניקים הופכים ליקירי סיירת מטכ"ל. נעמה נכבשת סופית בקסמו של רני, וריקליס מבקש מסנדו שיכין רעיונות למבצעים לקראת המודל לרמטכ"ל.​

YossihNew

Well-known member
מטכ"ליסטים- פרק 7: |חייל| :-D (חמישי, 20:30, YES TV Comedy)
אחרי שהצילו את היחידה, רני וסנדו הג'ובניקים הופכים ליקירי סיירת מטכ"ל. נעמה נכבשת סופית בקסמו של רני, וריקליס מבקש מסנדו שיכין רעיונות למבצעים לקראת המודל לרמטכ"ל.​
זאת כזאת סדרה טובה.

למעלה